Duyuru

Collapse
No announcement yet.

slm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
    Okul bitene kadar sabret.. Sonra bolca görürsün oları.

Paran olsa ne yapacaksın peki. Boşver parayla saadet olmuyor.

SAğlığını iyi hale getirmek senin elinde.Hastalığımızın birçok sebebi gıdalardandır ayrıca.
    sağlık okuyorum ve hastalıgın asıl sebebi düzensiz ve yetersiz beslenme diyodu hoca.
    peki bu gıda eksiklerini dengeleyemezmiyiz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
      evet eskiden daha kötüydüm..ama ruhsal farklılıklar yasıyorum.bazen öle dinamik öle pozitif ve dimdik aayaktayımki anlatamam.bazende ezik ve korkak oluyorum..
      bendeki ağrılar insanlar arasına girince baslıyor..ama ilaçlara basladım azaldı..panik atak şeklinde geçiriyorum
      Anlattığın durum bipolar bozukluğa çıkıyor. İlaçla kontrol altına alabilrsin. İlaçların yan etkilerine karşı tavrın varsa alternatif çözümler arayışı içerisine girmeni öneriririm.

Yorum

sağlık okuyorum ve hastalıgın asıl sebebi düzensiz ve yetersiz beslenme diyodu hoca.
        peki bu gıda eksiklerini dengeleyemezmiyiz?
        Dengelersin dedim ya senin elinde. Anlatırım da uzun hikaye.

Yorum

Anlattığın durum bipolar bozukluğa çıkıyor. İlaçla kontrol altına alabilrsin. İlaçların yan etkilerine karşı tavrın varsa alternatif çözümler arayışı içerisine girmeni öneriririm.
          özelde tedavi oluyorum doktor dedi takıntın vucuduna yönelik olmuş..
          bide mesela bazen hareketliyim bazen durgun derken..hep bilincim sabit sadece bazen ağrı olunca pasifim..yoksa fikrim enerjim bilinçli ve sabit

Yorum

lütfen az bişi anlatın uygularım?

Yorum

banada çoğu kişi gıdasızlıktan hastasın dedi?
              işiniz yoksa biraz yardımcı olurmusunuz?

Yorum

özelde tedavi oluyorum doktor dedi takıntın vucuduna yönelik olmuş..
                bide mesela bazen hareketliyim bazen durgun derken..hep bilincim sabit sadece bazen ağrı olunca pasifim..yoksa fikrim enerjim bilinçli ve sabit
                Geçmiş olsun.

Yorum

Geçmiş olsun.
                  saol..sizede herkese geçmiş olsun

Yorum

ayrıca çok sağolun ..sizinde hastalık okbmi

Yorum

ben hayatımı cirkin olma korkusuyla mahf ettim
                      şimdide acısını çekıyorum

o dönemler ilaçsız bas edebilirdim..

keşke çirkinlik takıntımı hiç takmasaydım

Yorum

su an ilaç olmassam sanki krizler ağrıların en kötüsünü çekecekmisim korkusu var

ALLAH ım inş düzelir tüm hastalar

Yorum

bende eskiden sadece okb vardı
                          okbye binlerce kez şükr ediyorum allahım bu ağrılarım bitsin asla okbye isyan etmıyecem

Yorum

bende eskiden sadece okb vardı
                            okbye binlerce kez şükr ediyorum allahım bu ağrılarım bitsin asla okbye isyan etmıyecem
                            Çok çok geçmiş olsun kardeşim, ilaçları olabildiğince hayatınızdan çıkarmaya çalışın. Uyuşturuyor onlar bana göre. Hiç kullanmadım Allah düşürmesin de. Ufak ağrı kesiciler bile bana itici gelir.

Sağlıklı beslen, dışarıdan pek hazır şeyler yememeye gayret et. Hepsi şüpheli at eti mi domuz eti mi, helal yolla mı kesilmiş belli değil. Yediriyorlar p şüpheli şeyleri insanda ne maneviyat kalıyor ne de kafa sağlığı. Çorba yap, makarna pişir, öğrencisin şöyle kelli felli sofra da olmaz ki Sürekli makarna yemeyi göze al gerekirse.

Korkacak ne var, ne pasifliği, sen de sapasağlam insansın karşındaki de. Eksiğin mi var yoo. Yürü korkularının üstüne. Takıntıları şunu bunu salla gitsin. Kısa hayatın nesini zorlaştırıyoruz anlamam. Ananın, babanın sesini işit, dualarını al, abdest al ne bileyim Müslüman kuvvetli adamdır. Sorunlarını büyütme, kendine iyi davran

Yorum

İşleniyor...
                            X