Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Olumsuz düşünce sorunu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Olumsuz düşünce sorunu

Selamun aleykum arkadaşlar ben yasadıgım sorunun tam olarak ne oldugunu bılmıyorum obesyon hastalıgı degıl sanırım cunku bende fazla takıntı yok. Bendekı olayı anlatacagım;

arkadaslar ben bı kızla opusmustum sadece o kadar ama sadece opusmek ama ne olduysa bırden bana cocugum olucak hıssı geldı bılıyorum cok sacma yakınlarıma bıle dıyemedıgım bı sacmalık ama beynım kendı kendıne bu dusunceyı kabullendırıyor ve aklımdan cıkmıyordu ne olduysa bunu bır sekılde basardım tam mutluyum derken bırden eskı bır olay aklıma geldı benım yuzumden bır abı kafasını yere vurmustu ama bır seyı olmamıstı hastaneye gıttı muayene oldu bır seyı olmayınca gerı yolladılar hatta aynı mahallede oturuyoruz ve hep selamlasırız ama bırden o abıye benım yuzumden bır sey olucak korkusu basladı buda cok sacma bı dusunce cunku adam coktan ıyılesmıstı ve normal yasamında ama beynım tekrar o abıye bır sey olucak dusuncesını kabullendırıyor bu dusunceyle yasamaya alısmıstım ama yavas yavas gecıyodu ama bırden yenı bır sıkıntı geldı ben 3 sene once fılan hack'le ugrasırdım ve her zmaanda bunla ovunerek bahsederdım kı bu sorunlarım oldugu zamanda aklıma ya o sıtesını hackledıgım adam hacklendıgı ıcın kendını oldurduyse gıbı dusunceler geldı ve kurtulamıyorum gunum mutsuz gecıyor ruh halım cok kotu gecelerı bazen aglıyorum sızden yorumlarınızı beklıyorum ama olumsuz konusacak lutfen yazmasın, sızce doktora gıtmem gerekır mı? simdiden tesekkur ederım

Obsesyon hastalığı diyemeyiz ama obesyon yani saplantı daha dogrusu takıntı olusmus. Takıntılar sizi rahatsız ediyorsa ki bu ciddi anlamdaysa dogru adımlar atmak gerekir.
    Okb hayata birden girmez, girdigi zaman sinsice ve yavasca ilerler.
    Bu yuzden yapmanız gereken kendinizi bu dusunceden alıkoyacak işlerle mesgul olmak. Aman bosver demesini bilmelisiniz. Biraz bu konuda ugrasın ve zaman tanıyın. Eger ki sıkıntılarınız azalmıyor aksine artıyorsa gun gecmeden doktora muracat edin.

Yorum

bu dusuncelerın sacma oldugunu bıldıgım halde beynımden cıkmaması benı cok uzuyo mutlu olamıyorum ama dedıklerını uygulayacagım tesekkur ederım

Yorum

Senin yaşadıkların da okb gibi geldi bana..okb lerin sürekli aynı olması gerekmez sende bu şekilde gösteriyor olabilir kendini.Bence muhakkak bir psikiyatriste gitmelisin çünkü emin ol bu sorunları atlatsan bile daha başka şeyleri dert etmeye başlayacaksın yakında..ne kadar erken doktora gidersen o kadar iyi olur senin için hemde boşuna sıkıntı çekmemiş olursun.Geçmiş olsun.
        Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
        Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
        Değirmende un olsun diye ezdiler,
        Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
        EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

kardeşim aynı problemleri yaşamaktayız nerdeyse nasıl zorluklar çektiğini çok iyi anlıyorum !
          Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

durgun sen nasıl zorluklar yasıyosun ?

Yorum

İşleniyor...
            X