Arkadaşlar merhaba 20 yaşında bir erkeğim, şu sıralar bazı problemler yaşamaya başladım yine. Arkadaşlar sorunum şu bazen arkadaşlarımın yanındayken sanki aklımdan geçenleri karşı taraf anlıyormuş gibi. Ama ben aklımdan geçen kötü düşüncelerin doğru ve gerçek olmadığını bildiğim halde hala şüphe duyuyorum. Sanki ağzımdan konuşurken yanlış bir kelime çıkacakmışım gibi geliyore. Bunlar küfür ve benzeri kötü sözler. Bir de bunu o anki ortama göre sanki beynim belirliyor gibi. Anlayamıyorum. Bazen sanki içimde haşa dinsel ögelere laf edermiyim gibi düşünüyorum o yüzden Cuma namazına falan gidemiyorum. Bir ortam içerisinde konuşamıyorum, mikrofonla konuşmam gereken ortamlar oluyor sanki ağzımdan bir şeyler çıkarmış gibi geliyor, bu şeylerin saçma sapan ve sadece beynimin beni buna yönlendirdiğini bilmeme ragmen içimden sürekli anlamlı anlamsız kelimeler ediyor ve bu korkumu yenmeye çalışıyorum. Ve oradan uzaklaştıktan sonra acazba birisi yanlıs anlamısmıdır ya da bir şey dedim mi falan diye düşünüyorum. Bu yazıyı yazarken bile sürekli yanlıs mı yazdım falan diye kontrol ediyorum. Ayrıca mesela sınavdayken de kağıdımı tekrar tekrar kontrol ediyorum ya böyle kötü bir söz yazdıysam diye. Çok saçma biliyorum lütfen düzgün yorumlar yapalım. Saygılar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu nasıl bir hastalıktır, hayatı yaşanamaz hale getirmeye çalışıyor.
Collapse
X

Yorum