Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OKB yi yenmek mümkün arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• OKB yi yenmek mümkün arkadaşlar

ben 11 yıldır bu dertle çabaladım 11 sene önce başladı herşey temizlik takıntısı ile başladı bugün eser yok temizlikten bundan yaklaşık 7 sene evvel bu hastalık düşünce boyutunda beni sıkıntıya soktu o zaman ilaçlarla tanıştım kullandım geçti çok şükür ama 3 ay evvel yine azdı yemi fazla geldi demek bende yemini kısıyorum şimdi az kaldı son aparkartla halledecem bi canı kalmadı onuda yavaş yavaş alayım ama bitiyor bitmez diye bişey yok

İlaç kolaylık sağlıyor iradene sahip çık beraberinde yenersin.

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

okb ......... imtihanım

Yorum

arkadaşlar ilaç simi kullanmak doğru değil neden derseniz kullandığınız ilacın işe yaramadığını düşünüp tavsiye edilen ilaca geçilebilir çok çeşit ilaç kullandım ama en büyük ilaç kişinin kendisidir ben kitap yazmak istiyorum başladımda örnek hayatlar anlatıyorum dün bir okb ,ile koonuştum bi kaç taktik söyledim adam dün uygulamış bana tşkkürlerini iletti demek istediğim bir kıvılcım ile samanlık yanabilir kitabıma yardımcı arkadaşların bana ulaşmasını isterim saygılarla

Yorum

İşleniyor...
        X