Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kötü biri değilim neden hayatım cehennem :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kötü biri değilim neden hayatım cehennem :(

bıktım giderek kötü oluyorum.. Dunya adaletli değil ALLAH acı çekmemi istiyor..
    İyiydim iyi kalpliydim ama kendimi bildim bileli piskolojik hastalıklar yaşıyorum.. Bu hiç adil değil

giderek kötü oluyorm ailemle bile konusmuyorum.. en son somatik bozukluk yasıyorum ve bunu yasadığımdan hep kendimi suclu görüyorum... Ölmek istiyorum arkamdan üzülen bi ailem olmasaydı kendime hiç acımayarak intihar ederdim ... bu nee insanız yaa bu ne acı..

öldüğümdede hesap vermeden once ilk soracağım şey bu olcak.. NEDEN BU KADAR KORKUNÇ ACILAR ÇEKTİRDİN..

Yorum

sıkıntın nedir

Yorum

çok kötü şeyler oluyor.. cehennemi yaşadığımı görüyorum..
        okbydim hayatım süperdi hafif sıkıntılıydı..
        üniye geldim depresyon yasadm iki psikiyatrik ilaç ve mide ilacını beraber aldım korkunç şeyler oldu... çok korkunçtu..
        ve o korkunç ağrılardan kurtulamıyorm..
        ben hayatta az la yetinmeyi bilen biriyim.. insanları seviyorum.. kalp kırmıyorum.. acımasız değilim ama şu anki ruh halim berbat ailemle bile konusamıyorum.. canım acıyor korkunc bi şekilde.. neler oldugunu aklım almıyor

Yorum

şükretmeyi bilmeliydim keşke şükr etseydm .. 8 sene okb hastasıydım ve dunyanın en mutlu insanı bendim..

ALLAH herkesın yardımcısı olsun.. geçer inşallah ama korkuyorum çok korkuyorum..

Yorum

Sukretmek icin hic bir zaman gec degildir.simdi basla sukretmeye.korkarak da asla yol alamazsin.

Yorum

inşallah .. hayatın korkunç şeyleriden haberdar değildim.. okb ye binlerce kez şükretmeliydim.. belkide yasadıgım obsesifler beni kötü yapıyor..
              ALLAH ım kımseye kaldırmayacagın yuku verme inşallah.. affet bizi

Yorum

annem ruyamda hep başımı okşuyor.. ailemi ağlatıyorum hep sorunumla.. hersey güzel olcak his ediyorumm .. güzel olcak evet olcak bunu his edıyorum..

Yorum

Bende okb hastasiydim.suanda okb konusunda daha iyiyim.ben universiteyi biraktim.bak her zaman yasadigimiz acilarin en kotusunu biz yasiyoruz sanariz.ama belki de benim hayatimi dinlesen oturup kendi hayatina sukredip herseyi bir kenara atacaksin.bu rahatsizliklarla yasamayi ogrenmeliyiz.

Yorum

haklısın.. belkide obsesifler bizi mahf ediyor.. çünkü stres te vücudu ağrıtabiliyor..
                    beni mahf eden şey googleden hastalıkları araştırmamdı belkide

Yorum

üniversitedeydim.. o yan etkileri yasadım seratonin sendromu oldugunu düşündüm .. sağlık güvencem olmadığı için müdahale edilmedi.. ve malesef takıntılı oldugum için bazen gerçek olmayan şeylerede inanabiliyor beynim

Yorum

Arastirmak kotu bisey degilki.ama internette yazan herseye de inanma

Yorum

belki yazısmalarım negatif aptal oldugumu gösterebiliyor ama çok mantıklı ve cevremde sevilen biriyim.. cok düşünceli ve hayatı insanları seven biriyim. herseyden önemlisi insan sevgim var ve asla kötü kalpli değilim.. sadece korktum bu aralar.. ve hastaneye bile gidemiyorum ondan bi anda isyan gibi bişe oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hazyy View Post
                            Arastirmak kotu bisey degilki.ama internette yazan herseye de inanma
                            asla ama asla internetten araştırmamak lazım hele obsesif bi yapımız varsa... ben yüz defa ağlayarak pc yi kapatmısım

Yorum

ahhhh ahh...yapacak bir şey yok.böyle yaşayacaz

Yorum

İşleniyor...
                              X