Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aydınlatırsanız sevınırım.!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aydınlatırsanız sevınırım.!!

Dusunsel okb yasıyorum herseyı.kafaya takıyorum ılac kullanıyorum 12 aydır okb nekadar surer tahmınen tecrubelı arkadaslar.bundan kurtulup ıyılesenler yazsın moral olsun bızede

belki yıllar belki günler. tamamen senin kafa yapın ve hastalığ yorumlama şekline bağlı.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Her baslangıcın sonu vardır dıye dusunuyorum tamamen btmese bıle %90 ıyılesıp hayatımı etkılemeyecek duzeye gwlıcegıne ınanıyorum ozaman dogrumuu

Yorum

Birşeyler tersine gidiyorsa belkide sen yanlış yönde gidiyorsundur. Onun için düşüncelerine gelen aksi davranışların tam tersini yap kısacası. Ve ilaçlı tedavi alıyorsan ki muhtemelen alıyorsundur muhakkak düzenli kullanmanı tavsiye ederim

Yorum

12 aydır paxıl 60 mg kullanıyorum duzenlı bı sekılde takıntılarımın agır olanları gectı yerını.baskasına.bırakıo yanı sekıl degıstırıp anlıcan

Yorum

ağır olanlar hafif olanlaramı bırakıyor bi tane örnek verebilirmisin ağır olan ne geçti yerine hafif ne geldi

Yorum

ben 1.5 2 sene oldu bayağı birahatladım tabi ilaç tedavisiyle kesinlikle yenilebilecek bi hastalık tedaviside var için rahat olsun süresi senin yaşantına göre değişebilir ama tahmini olarak 2 sene diyebilirim

Yorum

Bıraktınmı pekı ılacları

Yorum

İşleniyor...
                X