bu takntımı doktora ilk sölediğimde doktor okb işte böyle birşey ...cümlesini kullandı doktorun bir hastalıkla dalga geçmesi bnce pek olası deil bni gayet normal karşıladı okb yi anlattı neler yapmam gerektiğini söyledi.... ve psikolog arkadaşından randevula almamıistedive bana kitaplar önerdi ama bn birini okdumdha 5 kez psikologla görüştüm 3-4 hafta arayla bir nevi terapi şeklinde int. bilişsel davranışçı terapi hakkında bilgi aldım ve cinsellikle iilgili bilgi topladım ama ne kadar bilgi toplarsam yine o rahatsız edicidüşünceler geliyordu ama yılmadım düşündüm nereye kadar böyle gidecek ya obni yiyecek ya ben onuterapilerime ve ilacıma devam ettim 5 aydır fln ilaç kullanıyorum şuanda iyiyim tamamen bitmedi ama yendim diyebilirim ve yenicem buarada cupido yorumların biraz rahatsızz edici bnu ancak yşyan bilir....bu arada prozac 2 ölçekkullanıyorum bu takıntı yüzzünden yazın ddepresyobna girmiştim ama o bitti okb azz kaldı onuda yenecem terapilerime devamediyorum bu arada ahmet abiye yani depresifsancı ya çok tşk. iletiyim bna bir psikolog gibi yardımcı oldu en kötü zzamanlarımda yardım etti...bna doktorunverdiği bazı tavsiyeleri söyliyim sana kompulsif davranışlar hakkında mesela banyodan sonra oraları hep temizlerim neden bnden sonra herhangi bir dişi girip hamile kalır bunu azalt yani yüzeysel temizle dedi yani kompulsif davranışlarını kontrol et mutlaka doktora git...... kısa zamanda iyileşmen dileğiyle bn şuanda çok iyiyim ama tamamen bitmedi onu da sizin desteğinizle bitirecem....

sana senı rahatlatacak cewaplar vereyım.bu dedığın nerdeyse ımkansız cunku üreme konusunu işledık okadar uğraşıpta cocuk sahıbı olmak ıstıyenler var ama bızzat uygualamalar bıle bazen yeterlı olmuyo.ayrıca klozetın taşının uzerınde spermın ne kadar canlı kalacağı bıle muamma en uzun permın dışardı canlı kalma suresı 20 dkdır bıde spermın tuvalette ne işi var anlamadım :o kurtulman ıcın bılınclı olman bılınclı olduktan sonra tekraramaman ıcın ılac kullanaman gerekıyo

Yorum