merhaba arkadaşlar nasılsınız.. 3yılı geçik yldır okb den mütesirrim..aranızda benim gibi sizlerde bu sıkıntıyı yaşamaktasınız kiminiz temizlik konusu kiminiz cinsellik veya başka bir konuda takıntılısınız. dikkat edersek bütün bu takıntıların ortak noktası istemediğimiz şeyleri düşünmemiz ve kafamızdan uzaklaştıramamız.ve bunlar kafamızda zaman içersinde daha çok yer edinmesi ve bizi bunaltması sıkıntıya sokması hayat kalitemizi düşürmesi ve en nihayetinde enerjimizi harcayıp bizim bitkin çaresiz ve berbat bir ruh ve fiziksel bi hale sokması...örneğin bende zarar verme obsesyonları var yani sürekli ya kendime zarar verirsem yada yakın birine zarar verirsem yada istem dışı bişey yaparsam gibi kaygılar var aslında kafamda yok öyle şey diye uzaklaştırabilirim ama bir türlü saçma olduğunu bildiğim halde o düşünceyi uzaklaştıramıyorum yada okb liler olarak uzaklaştıramıyoruz.. ve bu da bizi hep hasta ediyor.yani şöyle düşünsek eşcinsel obsesyonu olan biri yok öyle bişey ben kendimi biliyorum neden öyle düşünüyüm diyebilir ve diyodurda ama gelgelelim o kafasında düşünceden bitürlü kurtulamıyodur .. sizin bi fikriniz varmı sizce neden böyleyiz bi insan agresig duygusal yada ılımlı bi kişiliğe sahip olabilir ama düşüncelerimizi neden kontrol edemiyoruz .. düşünsenize herşeyden obsesyon yaratan bi beynimiz var bu beyinimizi nasıl düzeltebiliriz nezamana kadar bu hastalık böyle gider belirli süreden ve yaştan sonra çekip gidermi... sizlerden fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...sağlıcakla kalın...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
beynimizi neden kontrol altına alamıyoruz....
Collapse
X

Yorum