Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu nebiçim takıntı delırıcem

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu nebiçim takıntı delırıcem

arkadaşlar ben delırdımmı ne kafayı sıyırıcam ya şimdide gözleri taktım gözler neden kırpılıyor ee bılıyorumda neden kırpıldını kafayıyıcem her kırpıldıgında aklımda bılıclı olarak artık ben kırpmaya başladım hayatımın buyuk bölumunu bunu düşünerek gecıyor kafayı yıgcem tv ızlerken kıtap okurken bıryerı ızlerken kırpılıyor aslında normal oldunuda bılıyorum neden böyle hanği doktara başvurmam gerek pisikologmu pisikiyatrımı yorumlarınızı beklıyorum kutlularaa@hotmail.com bırde tanıdınız doktorvarmı avupa yakası
    1
    a:2:{i:709;a:5:{s:12:"polloptionid";i:709;s:6:"nodeid";s:6:"522144";s:5:"title";s:9:"ilaç:((((";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"22357";}}i:710;a:5:{s:12:"polloptionid";i:710;s:6:"nodeid";s:6:"522144";s:5:"title";s:11:"pisikiyatri";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"37625";}}}
    100.00%
    1
    <strong>herkesin &nbsp;yaşadıgı kadar hayatın anlamı var</strong>

Re: bu nebiçim takıntı delırıcem

Orjinal yazı sahibi: nacar
    arkadaşlar ben delırdımmı ne kafayı sıyırıcam ya şimdide gözleri taktım gözler neden kırpılıyor ee bılıyorumda neden kırpıldını kafayıyıcem her kırpıldıgında aklımda bılıclı olarak artık ben kırpmaya başladım hayatımın buyuk bölumunu bunu düşünerek gecıyor kafayı yıgcem tv ızlerken kıtap okurken bıryerı ızlerken kırpılıyor aslında normal oldunuda bılıyorum neden böyle hanği doktara başvurmam gerek pisikologmu pisikiyatrımı yorumlarınızı beklıyorum kutlularaa@hotmail.com bırde tanıdınız doktorvarmı avupa yakası
    Merhaba adı üstünde takıntı..
    Kendinizi suçlamayın öncelikle..

Kişi kendisine şu telkinlerde bulunabilir:

Bu düşünce şu anda bana yardımcı olamaz.
    Şimdi bu düşünceyle ilgilenmenin zamanı değil, bunu daha sonra düşünürüm.
    Bu düşünce anlamsız ve mantıksız. Bunun üzerinde durmayacağım.
    Mantıksız bir düşünceyle tartışmayacağım.
    Bu acele etmemi gerektiren bir durum değil, sakinleşip gerçekten ihtiyacım olan nedir onu bulayım.
    Bu acil ve önemliymiş gibi geliyor ama aslında değil.
    İyi birisi olmak için mükemmel olmama gerek yok.
    Bu sorunun cevabını bulmam gerekmiyor. En iyisi bu soruyu tamamen bırakmak.
    Bazen hata yapılabilirim.
    Önceki tecrübelerimden biliyorum ki, bu düşünce mantıksız ve akıldışı.
    Özgür ve rahat olmak için risk alabilmeliyim. Bu riske girmeyi istiyorum.
    Bu düşünceye sahip olmam garip değil ve benim için hiçbir manası yok. Ona dikkatimi toplamam gerekmiyor.
    Şimdi hareket etmeye hazırım.
    Yanlış yapmayı kabullenebilirim.
    Böyle acı çekmeyi hak etmiyorum. Rahat ve huzurlu olmak benimde hakkım.
    Bu benim sorumluluğumda değil.
    Yapabileceğimin en iyisini yaptım ve yapıyorum.
    Bu şüpheden kurtulmaya çalışmak güzel. Bunun için çaba harcamaya devam edeceğim.

alıntıdır.

Yorum

))

ya bunları kendıme söyleyene kadar kırktane dusunce gectı aklımdan yınede aklımda sız neyazarsanız yazın (((

Yorum

Senin iradenin dışında bir olay bu. Üzülme ve hemen doktora git. Avrupa yakasında o kadar çok doktor var ki. Özel doktora mı gideceksin? Çapa Tıp Fakültesi veya Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri klinikleri olabilir. Özel doktor bulmak için Türkiye Psikiyatri Derneği'nin İstanbul Şubesi: 0 212 219 97 77 veya 0 212 343 00 95 arayabilirsin. Sitesine de göz atabilirsin: http://www.psikiyatri.org.tr/default.aspx

Çok geçmiş olsun.

Yorum

iyimser tşk

tşk ıyımser yardımların ıcın en kısa surede doktara gıtcem bırde ucret hakkında bılgın varmı çapa veyat ozel muaneneler saygılar

Yorum

Re: ))

Orjinal yazı sahibi: nacar
            ya bunları kendıme söyleyene kadar kırktane dusunce gectı aklımdan yınede aklımda sız neyazarsanız yazın (((
            hepsini bir anda söylemene gerek yok..Bunları gün içinde tekrarlar isen ,beyin otomatik olarak olumlu düşüncelere koşullanacak..

Sen kendini en iyi anlayabilir ve yardımcı olabilirsin...Uzman desteği ile bu takıntılardan kurtulman olası ...Çok geçmiş olsun..

Yorum

merhaba

degerlı fıkırlerın ıcın tşk emu81

Yorum

İşleniyor...
              X