Duyuru

Collapse
No announcement yet.

leyla ile mecnunun aşkı okb miydi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: exodus
    Keşke gerçek olabilse megan ama malesef bu imkansız, böyle bir aşkın olduğuna inanmıyorum..O büyülü aşklar geçmişte onlarla birlikte yok olmuş..

exodus mutlaka var ama ne yazıkki bu ortamda farkedilmiyorlar

Yorum

aşkın ta kendisi obsesif

aşkın içerisin de obsesif durum mutlaka var.aşk ruhun hastalanması değilmidir zaten.Ama o devirde psikiyatri bu kadar gelişmediğinden tedavi mümkün deilmiş.

Yorum

aşk bi hastalık bence, neyse ki çabuk bitiyo, araştırmalara göre en fazla üç yılmış o tutkulu dönem sonra ise sevgiye dönüşürmüş.

Yorum

aşk dediğimiz şey sevginin en yoğun saplantı halidir bu fiziksel olarak bile açıklandı...
          aşk diye nitelendirilen fakat benimde inanmadığım şey tamamen hormonsal...insanlar aşk olarak adlandırlan hissi 21 günde unutabilmeleri mümkündür.nedeni hormonların vermiş olduğu etkinin 21 günde kaybetmesi.fakat burda hormonsal bazı bozuklukların olması ki buda saplantıdır.
          kısacası yaşanan her ilişkide ilk birliktelik,ilk tecrübe yada sevginin en yoğun olması gibi şeyler bir süre sonra saplantıya dönüşüor ve biz buna aşk dioruz.
          leyla mecnun-aslı kerem-ferhat şirin hepside saplantılı sevgi yaşadılar ve buda onların aşk hikayesini yarattı...
          not:bu saplantılı sevgi bende oldukça fazla bu önüne geçilmesi zor birşey kesinlikle

Yorum

mustifazer
            bence sorun mecnundaydı. artık gerçeği algılaması bile bozulmuştu.

bi adam leylayı görür.ve mecnuna bu mu leyla, uğruna çöllere düştüğün,hiç te güzel değil der.
            mecnun: sen onu bi de benim gözlerimden gör, der.

Yorum

aşk deliliktir, okb de deliliktir öyleyse aşk okb dir, öyleyse leyla ile mecnun (deli demek zaten ikisi de) ferhat ile şirin bunların hepsi okb ya :lol:

Yorum

nası düz mantık ama :lol: bu arada yakındır fırtına ya katılıyorum ama herkese de katılıyorum zaten insanoğlu aşkı bi çözemicek boşa uğraşmamalı :lol:

Yorum

hayır leyla il mecnun askı obsesyon değildi..böyle giderse adabı muaseret kurallarına da ahlaka da vicdana da töreye de hukukua da obsesyon diyecez sanki...obsesyon *psşikoloji adlı bilimin ruh halimize verdiğiğ isimdir..eskiden obsesyon yoktu..tamam hastalıktır ve cok zoredur atlatması ama bu kadare da abartmayalım..

Yorum

bence başlangıcıdır

kafama bir soru takıldı burdaki yazılar çok ilginç hepsi perfek

mükemmel sorular var bence okbli biri dir ama başlangıcıdır yani örnek verecek olursak parisin daha giriş kısmı ilerliyor zamanla merkeze gidiliyor inş anlaşıldı
                    yani daha çok başlangıcıdır

Yorum

ama başlangıcıdır yani örnek verecek olursak parisin daha giriş kısmı ilerliyor zamanla merkeze gidiliyor

bu yazıyı yazmıştım yanlış anlaşılmamıştır inş:S

paris yerine londra desek daha iyi olur

hayırlı günler

Yorum

İşleniyor...
                      X