merhaba arkadaşlar ben 15 yaşımda bi gencim işte.. psikayri doktora gdyrm fakat ona danışmadım sizinle paylaşıyorum öfkeli sinirli anımda bi yerimi kesersem, sıkarsam, tırnaklarımı elimi kanatana kadar geçirirsem öfkem diniyor fakat bunu yaparken canım acımıyor :S kanıyor kızarıyor ama acımıyor . Fakat duygusal durumlarda canımı yakmak işe yaramıyor illa kanıycak yada kızarıcak bi yerime birşey olucak oluyorda acımıyor :S..
ben mazoşistmiyim (acı çekmekten zevk alan) yoksa bu psikolojik bşiymi bir hastalıkmı ?? mesela aşı olmaktan iğne olmaktan korkarım ama sadece o iğnenin koluma girmesindendir tedirginliğim canım acımıyorr
derdimi anlatabilmişimdir umarım yardımcı olucak yorum yapıcak yol göstericek abi abla yaşıt dost arkadaş arıyorum =)
ben mazoşistmiyim (acı çekmekten zevk alan) yoksa bu psikolojik bşiymi bir hastalıkmı ?? mesela aşı olmaktan iğne olmaktan korkarım ama sadece o iğnenin koluma girmesindendir tedirginliğim canım acımıyorr
derdimi anlatabilmişimdir umarım yardımcı olucak yorum yapıcak yol göstericek abi abla yaşıt dost arkadaş arıyorum =)

Yorum