Orjinal yazı sahibi: alen
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
son noktadayım ölmek istiyorum
Collapse
X
-
cumartesi-haplar etkısını gosterıyor herhalde bugün bıraz daha ıyıyım arkadaslar.
PAZAR-bu haplar bı ıse yaramıyor fluextıne meresa lorezepam lustural sabah aksam alıyorum 10 gun oldu bugun cok kotuyum neden bole yaa fayda etmıyormu yok sa daha fazlasını mı ıcmelıyım[/quote]
cumartesi haplar işe yarıyor pazar işe yaramıyor . kriz anında kendını goremıyorsun . aslında işe yarıyor fakat kriz anın da korkup panık yapıyosun bıraz dırenclı ol . ılk once takıntılarını düşünmemeye calışma otur takıntıları dusun . takıntılarının olma sebebı cınsel takıntı ise bu senın aıle yetiştirilmendendır . eger aıle onu yapma bunu yapma bu ayıp kucukken beyne işlerse sende ergenlık dönemınde 3-5 aslında normal olay yaptıksan bu ılerde sana sucluluk duygusu yapar ve hastalık gelişir . bunu gecırmenın bır kac yolu var bunları anlatacam sana bır kac gun surecek acele etme yavaş uygula dene. saygılar
Yorum
-
ilk once şoyle dusunceksın senı rahatsız eden şeyleri bulcaksın . bunları yaz başlıklarla 1 taneyse cok ıyı bır savaş olucak bunlar sana endişe yaratmakta sıkıntı yaratmakta .bunları düşünmeye başla her ne kadar sıkıntı versede dusun . savaşı başlat . bır oyundasın bu oyun o düşünce ve senın hayatın ( bu hayatını kısıtlıyorsa bırşeyler yapmanı engellıyorsa ) daha ıyı bır savaş başlıyor . o dusunceler bellı zaman sonra önemsemez konuma gelcekler ve takıntın başka şeylere kayacak ama ana noktadakı takıntını sonlandırdıktan sonra senın ıcın dıgerlerınden kurtulmak daha basit olacak . serotenın maddesı bellı zaman sonra kendı salgılancak ılaclarıda bırakacaksın . madde 1 - bu senın hayatın yeneceksınOrjinal yazı sahibi: alenala ala nasıl olcak bu ıs cok merak ettım
madde 2 - guclu ve dırenclı olcaksın
madde 3 - bazı sabahlar bır anda sıkıntıdan moralsız ve halsız olabılırsın bu durumlarda savaşın ılk başlangıcı işte ona savaş acacagın ılk raund bu anı ıyı kolla bu senın zamanın saldır bıtır şu işi hayatını gerı al . beynındekı o hassas ıbreyı tersıne cevırme .
madde 4- başardıgını hıssetdıgın anları kaydet nasıl başardın bunları ayrıntısıyla yaz ve yenı sabahları savaşda destek ıcın kullan .
daha bılgı verıcem saygılar
Yorum
-
Sizdedemi okb vardı?Orjinal yazı sahibi: lora1981ilk once şoyle dusunceksın senı rahatsız eden şeyleri bulcaksın . bunları yaz başlıklarla 1 taneyse cok ıyı bır savaş olucak bunlar sana endişe yaratmakta sıkıntı yaratmakta .bunları düşünmeye başla her ne kadar sıkıntı versede dusun . savaşı başlat . bır oyundasın bu oyun o düşünce ve senın hayatın ( bu hayatını kısıtlıyorsa bırşeyler yapmanı engellıyorsa ) daha ıyı bır savaş başlıyor . o dusunceler bellı zaman sonra önemsemez konuma gelcekler ve takıntın başka şeylere kayacak ama ana noktadakı takıntını sonlandırdıktan sonra senın ıcın dıgerlerınden kurtulmak daha basit olacak . serotenın maddesı bellı zaman sonra kendı salgılancak ılaclarıda bırakacaksın . madde 1 - bu senın hayatın yeneceksınOrjinal yazı sahibi: alenala ala nasıl olcak bu ıs cok merak ettım
madde 2 - guclu ve dırenclı olcaksın
madde 3 - bazı sabahlar bır anda sıkıntıdan moralsız ve halsız olabılırsın bu durumlarda savaşın ılk başlangıcı işte ona savaş acacagın ılk raund bu anı ıyı kolla bu senın zamanın saldır bıtır şu işi hayatını gerı al . beynındekı o hassas ıbreyı tersıne cevırme .
madde 4- başardıgını hıssetdıgın anları kaydet nasıl başardın bunları ayrıntısıyla yaz ve yenı sabahları savaşda destek ıcın kullan .
daha bılgı verıcem saygılar
Yorum
-
BENDEDE İLK OLARAK CİNSELİKLE OKB BAŞ GÖSTERMİŞTİ BENLİĞİM OLARAK MAHF ETMİŞTİ BENİ
banyodaydım küçük kız kardeşim su almaya gelmişti o an okb yakalamıştı beni.yani anormal olmuştum o akşam ya istemeden zarar versem ona sürekli obsesif baya bakteri gibi biri binlercesini doğruuyordu sorular aklım beynim çatışma halindeydi neyse detaya girmek itemiyorum bendede ilk cinsel okb si başlamıştı hatta kendimi kapalı odada iple bağladığımı bile hatırlıyorum
ama o bitti bende 3 yıl devam etmişti şimdi zarar verme var
Yorum

Yorum