................................................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OKB si Olanlar Gelsin. Bu konuda Yardım Edeceğim.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: messina View PostKardeş, geçmiş olsun. Kendini ve hastalığını kısaca belirtirsen sana yardımcı olacağım.
Öncelikle sağol.
Yolda iki renk kaldırım var Mavi ve Kırmızı ben maviye basıyorum ve içimden diyorum ki kırmızıya basarsan o gün ölürsün.
Mesela eve fatura geliyor son ödeme tarihi şu tarih hemen o tarihte öleceğim hissi geliyor aklıma. Nerede bir sayı görsem hep o yaşta öleceğim gibi geliyor ama ilginç tarafı bu sayı hep değişiyor yani bir gün şu sayı yarın öbür sayı gibi oluyor.
Ayrıca akşam ezanı saati dualar kabul olur derler ya bide Cuma günleri kabul olur derler ya o zaman aklıma kötü bir olay bir düşünce gelse olacak gibi geliyor.
İşin en kötü tarafı içime doğdu mu acaba olacak mı bu düşüncesi. Ayrıca şehir dışına çıktık memlekete geri dönerken arabaya binerken bir düşünce geliyor acaba bu son gelişim mi diye düşünüyorum ve öyle olmasın diye arabadan inip tekrar biniyorum. Ayrıca hani Allahın hakkı 3 derler ya bir şeyi 3 kere yapmaya çalışıyorum. Ayrıca mezarlık veya Cami gibi yerlerden geçerken aklıma kötü bir şey gelirse ya da Dua ederken kötü düşünürsem kabul olur diye beynimi resmen yiyorum.
Birde bir site vardı adı 21xxx diye bir şeydi içimden dedim acaba adam bu siteyi neden 21 koymuş 21 yaşındamı ölcek dedim ondan hemen sonra ben olsam 31 koyardım dediğim gibi 31 yaşında öleceğim içime doğdu diye düşünüyorum
(
Yorum
-
Kesinlikle ilaçsızda geçiyor. İsmail12: Anafranil 150 mg/gün ve cipralex 10mg/gün kullan kardeşim.İlaçsız yolu deneyim dersen;google hattat hoca diye yaz.o şahsın sitesindeki duaları oku.yanlız 1 kere 10 kere okumayla olmaz. 100'lerce kez okuman ve sürekli okuman lazım.Bu şekilde fayda göreceksin.Zaten Psikanalistin kurucusu ünlü bilimadamı profösör doktor Sigmund Freud OKB yi insan zihnine getirenin İblis olduğunu söylemişti,okuduğum bir kitabında..
Yorum
-
Akrabamin biri siddetli okb hastasi.cocuguyla ilgilenmiyor,yemek yapmiyor,ev isleriyle ilgilenmiyor.surekli ellerini yikiyor,aynada kendisiyle ilgileniyor.uzun sure lustral kullandi.ilaclarinida aksatiyordu.simdi ilac kullanmiyor.dua okuyacaginida zannetmiyorum.ancak muska olursa tasiyabilir.namaz kilmayana da muskada duada tesir etmez biliyorum.gerci ibadet edememesinin sebebi surekli ellerini yikama takintisi oldugunu da biliyorum.
Yorum

Yorum