arkadaşlar ben 2.5 ile 3 yıl arasıdır okb tedavisi görüyorum tam 6.7 aydır çok iyiydim taki 1.5 ay öncesine kadar yani grip olana kadar 1.5 ay önce çok iyiydim ama özellikle 10 gündür çok kötüye gidiyom bu sure içinde antibiyotik ve grip hapları kullandım aynı anda da prozac kullanıyorum günde 1 adet 20 mg 2 kutu antibiyotik bitirdim ve 3.4 kutuda grip hapı grip daha yeni yeni düzeliyor ve bu süreçte sigarayı bıraktım 1 aydır içmiyorum grip ve antibiyotik haplarını da 4 gündür kullanmıyorum acaba grip ve antibiyotik haplarının yan etkisi veya prozac ile etkileşim yaşadığından dolayımı böyle oldum yoksa antidepresan haplarının tekrardan dozunu yükseltmemmi lazım sizce neden böyle oldum acaba 3.4 gün sonra grip ve antibiyotik haplarının yan etkisi geçtiğinde normale dönermiyim sizce sorun nedir neden tekrar böyle oldum yardımcı olabilirmisiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
okb tekrarlama ve grip hapları
Collapse
X
-
ondanda olabilir o yüzden bugün tam 35 gün sonra ilk defa 1 adet sigara içtim belkide ondandır ama ben o kadar etki edeceğini düşünmüyorum bence ya grip ve antibiyotik haplarından kaynaklı olabilir 4 gün oldu ortalama herhalde grip ve antibiyotik haplarını bırakalı genelde 10 gün felan sürüyor sizce kaç gün sürer bu hapların yan etkisi veya etkisi ve eğer sigaradan sa nasıl bırakacam ben bu sigarayı bir ömür içecemmi ne yapmalıyım sigaramı içeyim yada yavaş yavaşmı bırakayım sigarayı çünkü grip olunca onuda bahane ederek 35 gündür içmiyorum sigara bitane bile içmedim taki bugüne kadar bugün 2 saat önce 1 tane içtim ne yapmalıyım yardımcı olabilecek yokmu hiç
Yorum
-
Şimdi şöyle söyleyim kardeşim bu antibiyotik alımı,ilaçların etkileşimi,sigara içmeme düşüncelerinin hepsi takıntı zaten Okb var takıntılısın bunlarda birer takıntı öyle düşün.Ama sigara bu durumda çok önemli faktör diye düşünüyorum ben.Beyinde kan akışı hızlanıyor,hücreler ölmüyor,vücudun enerji doluyor vs.Bunu istersen doktorunla görüş durumu izah et belki ilacın mg sini arttırır belkide kaygı diyebilir başka ilaçlar aldığın için.Dönemsel depresyon da olabilir kış geldiği için.Sıkıntı panik yapma üstüne git .
Yorum
-
4 gündür felan sigara içiyorum biraz düzeliyor gibiyim yada grip ve antibiyotik haplarının etkisi gidiyor tam bilmiyorum ama bana sigaradan gibi geliyor konuşmam bile bozulmuştu cümle kurmada zorlanıyordum bu tür şeyler sigarayı birden bırakınca olabiliyormuş arkadaşlar da söylüyor internetten baktım yoksunluk sendromu diyorlar buna sigrayı bırakınca azaltarak bırakacam yada içmeye devam yapacak bişey yok okbnin etkisi var ama bence vücuttan kaynaklı bişey takıntılardan değil bunlar bir ömür içecemmi bu veleti of of neyse doktora gidecem 15-20 güne prozac hapı bitecek onada anlatacam bunları o ne derse onu yapacam sigarayı bırakmanın başka yolları varmı doktorada soracam psikiyatriye soracam gittiğimde
Yorum
-
arkadaşlar hem sigaraya başlamam hemde doktora gidip konuştuktan sonra prozac 20 mg 2 adete yükseltince stilizan 1 mg verdi gece yatmadan 1 tane düzelmeye başladım ama 4-5 gün çok iyiydim ilaçları yükseltince ama son 2-3 gündür başımda zonglama oluyo böyle elektiriklenme basınç gibi bişey bu hapı yükseltiğindenmi oldu ondan olduysa kaç günde geçer bu yan etki bilgi verebilirmisiniz
Yorum

Yorum