Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İLAÇLARI KULANDIĞIM SÜRECE BİŞEYİM YOK

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İLAÇLARI KULANDIĞIM SÜRECE BİŞEYİM YOK

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.foruma yeni katıldım ve birkaç başlığı okudum.bende 7 senedir hastayım ilk olarak üniverste sınavlarına hazırlanırken hastalığım başladı. herşey bir hafta içinde gelişti.giyidiğim üstlerde bir yazı olunca gözüm oraya takılıyordu. o yazının orda olmasını istemiyordum.gömleğin cebi vb şeyler şeklimde başladı.herhalde üniversteyi kazanmayı kendime çok sıkıntı etmiştim . kazandım vede okuyorum ama bu seferde okulu bitiremiyorum . nedenine gelince 2 senedir hastalığım en ileri safası koyuldu şu anda günde seregual 600 lithuril 600 vede anafranil 150 mg kulanıyorum ve bu hapları kullandığım sürece hçbirşeyim yok ama hapları bir bıraksam kendimi idare ediyorum ama hayat dahada zorlaşıyor. genelde benin obsesyonlarım konpulsife dönüşmüyor.bu nedenle hastalığım anlaşılmıyor. bazen birisine şu hastalığım var dediğinde kardeş sende hiçbirşey yok diyor ama birde gel bana sor. yapılan araştırmalara göre bir takıntının beyinde kalma süresi 1 saattir ama bizler bu takılan şeyin hiç geçmeyeceğini zannediyoruz bu nedenle konpulsyonlara başvuruyoruz.işte benim böyle hastalığım ağır olduğu için 1 saat değil günün 24 sati diyeceğim diyeceksiniz hiç yatmıyormusun yatıyorum bu takıntı rüyalarımdada devam ediyor. ama hapları kullandıkça iyi hissediyorum artık hastalığa alıştım ve hastalıkla yaşamayı öğrendim yinede halime şükrediyorum benden daha kötüleride var.dedimya okulu bitiremiyorum nedeni dersleri kafam almıyor doktor dediki hastalığından dolayı ama nedip nedip okulu bitireceğim . arkadaşlar dikkat ederseniz takıntılarımı anlatmadım nedenine gelirse okuyupta etkilenmenizi istemiyorum kafanızıda fazla karıştırmayayım.

Merhaba, hoşgeldin.

İlaçları kullandığın sürece birşeyin olmaması çok güzel. Demek ki doğru teşhis ve doğru tedavi. Çünkü bir çok hasta var ki, ilaç aldığı halde şikayetlerinde düzelme olmayabiliyor.

Sen okulunu bitirmeyi kafana koyduğuna göre bu iş tamam. Çünkü kararlısın ve başaracağına eminim ben yazılarından bu anlaşılıyor.

Sevgiler ve başarılar.

Yorum

Arkadaşım takıntılarımı anlatmadım.kafanızı karıştırmak istemiyorum diyorsun.Öncelikle paylaşırsan rahatlarsın.Korkma kimse sana tuhaf tuhaf bakmayacak.İçinde saklarsan sadece kendine hasmış gibi bir duruma düşersin buda iç dünyanda hapsolmana neden olabilir.
      Unutma senin için söylenmeyecek takıntı benim için çok komik olabilir benim için korkularım senin için komik olabilir.Aslında komik kelimesi ile basit kelimesini değiştirmek gerekir.Önemli olan bu tür sıkıntılarda ortak paydayı bulabilmek...ve bu sayede her şeyin korktuğumuz gibi olmadığını görmek.kendine iyi bak UNUTMA YALNIZ DEĞİLSİN
      Her şeyden önce sağlık diyenlerdenim

Yorum

bende anafranili aldım ilk ayda %90 iyleştim

Yorum

İşleniyor...
        X