Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşırı takmak başağrısı yaparmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşırı takmak başağrısı yaparmı?

son 4 gündür baş ağrısı çekiyorum takmak kafaya aşırı düşünmek beynin sürekli saçma fikirlerle meşgul olması baş ağrısı yaparmı?

beyinden geçen sinyaller
    *arabayı kilitledimmi? defalarca kapıları yokla
    *yolda gelirken birşeye çarptımmı çarpmadımmı? durmadan akıldan geçir
    *işte çalışırken raporlar tammı gittimi gitmedimi aç bak kontrol et hadi bir daha hadi bir daha
    *birşey düşürdümmü düşürmedimmi hadi dön bakın dur boş yerlere bak dur bir daha bak
    *oldumu olmadımı?
    *eminmiyim?...................................

daha uzayıp giden bu düşüncelerin bir kısmı benimde beynimden hergün geçiyor bu düşünceler başağrısı yaparmı?

ensemin üst kımında aşırı baskı oluştu ağrı tepeye çıktı şakakların üzerinde dolaşıyor..

sizdede oluyormu?

Çok yoğun bir şekilde obsesyonlar yaşıyorsunuz.Çok uzun zamandır varmı böyle..doktora gittinizmi hiç...elbetteki baş ağrısı yapar...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

evet psikiyatriste gittim bilişsel terapi gördüm Prozac kullandım hala daha kullanıyorum daha kötüydüm yolda yürüyemez haldeyken bu duruma geldim çok ağırdım aştım ama hala daha bitmedi bitemiyor beyin bitiremiyor her akşam psikolojik kitaplar okuyorum telkin olmak için mükemmeliyetçi yapım ve hayata karşı korkularım bu hale getiriyor aşırı baş ağrısı yapıyor düşüncelerin karmaşası.

Yorum

yapar canım ben de okb yim ve şiddetli olursa okb takma baş ağrısı yapıyo 2 3 gündür var bende bu ağrı hiç olmazdı eskiden

Yorum

bana doktor psikoloji kitaplarını yasaklamıştı okuma
          kaç zamandır prozac içiyon

Yorum

ben de bazen başımın önü ağrıyo ya da bzen arkası kalp atar gibi atıyo çok kötü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
              ben de bazen başımın önü ağrıyo ya da bzen arkası kalp atar gibi atıyo çok kötü
              Canımsın ya..düzenli içiyorsun değilmi ilaçlarını..babanla aranız nasıl..iyidir inşallah...iyisin değilmi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinciglik View Post
                evet psikiyatriste gittim bilişsel terapi gördüm Prozac kullandım hala daha kullanıyorum daha kötüydüm yolda yürüyemez haldeyken bu duruma geldim çok ağırdım aştım ama hala daha bitmedi bitemiyor beyin bitiremiyor her akşam psikolojik kitaplar okuyorum telkin olmak için mükemmeliyetçi yapım ve hayata karşı korkularım bu hale getiriyor aşırı baş ağrısı yapıyor düşüncelerin karmaşası.
                Bu günlerde eğer fazlalaştıysa tekrar bir doktora görünün derim.Bende çok çok az temizlik takıntısı vardır.Çok sıkıntılı olduğum zamanlarda artar,kendimle baş edemem,felaket başım ağrır.Sonra derin bir nefes alır,kendime gelmeye çalışırım..

Yorum

yaklaşık 3 yıldır ilaç içiyorum evet aynen bendede öyle tarif ettiğin gibi başımın arka alt kısmında kalp atışı gibi baskı oluyor kitap siparişi verdim Oğuz Tan'ın 'Takıntılar' kitabını okumak istiyorum belki yardımı olur beynim sakinleşir diye düşünüyorum birde küçük defter koydum çantama takıntılarımı yazıyorum sonra bunları düşünürüm diyorum sonrada baktığımda bazen onlar etkisini yitirmiş oluyor çiziyorum üzerini en keyifliside bu oluyor ama keşke tüm takıntılar böyle olabilse..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                    Canımsın ya..düzenli içiyorsun değilmi ilaçlarını..babanla aranız nasıl..iyidir inşallah...iyisin değilmi..
                    babamla değişken ruh halimiz
                    içiyorum faverini ama xanax bağımlılık yapar dşiye içmşiom bazen
                    zaten sakin oluyuum diye verdi şimdi saknim gerek yok
                    valla canım bazen gece uyuyamıyom takıntıdan
                    çıldırcak gibi oluyom ama şimdi iyiyim inş böyle olur
                    lütfen dualarınızı eksin etmeyin kardeşlerim
                    dünya duayla dönüyo
                    vev herşeyin çaresi var
                    ALLAH büyüktür inanın sabredin
                    karşılığını mmutlaka alacaksınız ya bu dünyada ya da öbür dünyada ya da her ikisinde ben bilemem)
                    kendime de diyom

Yorum

ilaçlar

arkadaşlar ben psikoloji okudum ilaçlar konusuna ünv deyken meraklıidim epey bir araştırma yaptım ilaçların kesin bir çözüm yolu olmadığını hepimiz biliyoruz günümüzde bence ilaçlara fazla güvenmemek gerekiyor hatta günümüzde bazı ilaçların güvenilirliği ve etkisi tartışılıyor kullanırken dikkatli olmamızda fayda olduğuna inanıyorum hertürlü çözüm bizde yalnız iyi iletişim kurabildiğimiz bir terapi uzmanına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum saygılar

Yorum

Geçmiş olsun.OKB sıkıntı,ehvam,depresyon,umutsuzluk,karamsarlık vb.bunların sonucunda baş ağrısı,kalp çarpıntısı,terlemevb.yapar.İlaçlarını düzenlü kullan.İnişli çıkışlı dönemler olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Post
                          babamla değişken ruh halimiz
                          içiyorum faverini ama xanax bağımlılık yapar dşiye içmşiom bazen
                          zaten sakin oluyuum diye verdi şimdi saknim gerek yok
                          valla canım bazen gece uyuyamıyom takıntıdan
                          çıldırcak gibi oluyom ama şimdi iyiyim inş böyle olur
                          lütfen dualarınızı eksin etmeyin kardeşlerim
                          dünya duayla dönüyo
                          vev herşeyin çaresi var
                          ALLAH büyüktür inanın sabredin
                          karşılığını mmutlaka alacaksınız ya bu dünyada ya da öbür dünyada ya da her ikisinde ben bilemem)
                          kendime de diyom
                          Aferin sana..iyi gördüm seni..dahada iyi olacaksın..hadi bakalım..

Yorum

Sonbahar kardeşim bana mı diyorsun eğer bana ise teşekkür ederim.Ama arkadaşa yazayım dedim.Ama benim durumum nanemolla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinciglik View Post
                              yaklaşık 3 yıldır ilaç içiyorum evet aynen bendede öyle tarif ettiğin gibi başımın arka alt kısmında kalp atışı gibi baskı oluyor kitap siparişi verdim Oğuz Tan'ın 'Takıntılar' kitabını okumak istiyorum belki yardımı olur beynim sakinleşir diye düşünüyorum birde küçük defter koydum çantama takıntılarımı yazıyorum sonra bunları düşünürüm diyorum sonrada baktığımda bazen onlar etkisini yitirmiş oluyor çiziyorum üzerini en keyifliside bu oluyor ama keşke tüm takıntılar böyle olabilse..
                              yaw bu ne saçmalık aklına takıntıyı getirmek için elinden geleni yapıon
                              yaw kardeş yazma öle şeyler
                              iyi şeyler yaz
                              aynı dediklerini ben de yaşıyorum o derece dalgınım ki araba çarpabilir bana takmaktan
                              dpktpr sakinleşmem için xanax verdi
                              o biraz tutuyo
                              ama bneim takıntım millete
                              laf sokunca dayanamıyorum
                              ben de laf sokmak istiyorum
                              eğer laf soksam da takıntı oluyo laf sokmasam da takıntı oluyo
                              ondan sinirliyim
                              lisede dışlandım da

Yorum

İşleniyor...
                              X