Duyuru

Collapse
No announcement yet.

takıntının üzerine gitmek ....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• takıntının üzerine gitmek ....

arkadaşlar ben takıntımın üzerine gitmeye başladım ama bunu yaparken normal olarak bi anksiyete durumuyla karşılasıyorum sıcak basması , mide sancısı vs. acaba bu durumda ne yapılabilir ???

Orjinal yazı sahibi: isa84 View Post
    arkadaşlar ben takıntımın üzerine gitmeye başladım ama bunu yaparken normal olarak bi anksiyete durumuyla karşılasıyorum sıcak basması , mide sancısı vs. acaba bu durumda ne yapılabilir ???
    isa84;
    yanlış anlamadıysam takıntıların üzerine gitmek derken siz kompulsiyonları yaşıyorsunuz ki anksiyete oluşuyor bu size yarar sağlamaz zannediyorum..
    takıntının üzerine gitmek demekle o takıntıya cevap vermiyorum önemsemiyorum diyorsanız anksiyete yaşamak doğal olur bunu önlemek içinde vurdumduymaz olmak gerekiyor ki bu çok zor..
    sağlıklar dilerim..

Yorum

yok yanlış anlamışsınız . benim yaptığım üstüne gitme yöntemi yani bilişsel sdavranışsal terapide yapılan şey . mesela kişide temizlik takıntısı var . ellerini pis şeylere değdirmesi istenir . ve buna sabretmesi olayı yani

Yorum

Bence dogru yapıyorsunuz bir süre sonra sıcak basması vs gececektir

Yorum

inşallah

Yorum

Inşallah sende yaparsın çünkü bence en güzel yol bu

Yorum

bu bilişsel değil de biraz davranışçı terapi sanırsam

Yorum

2 si hemen hemen aynı şey arkadaşım aralarında nerdeyse hiç fark yok ve beraber kullanılıyolar ....

Yorum

bence bir süre sonra takmamaya alışacaksın .. iyi forumlar.

Yorum

kesinlikle işe yarayan bi yöntemdir.

Yorum

İşleniyor...
                    X