emin olamamamızın sebebi nedir?
kendimize olan güvensizlik mi?
hata yapmama mı?
neden hep bir onay bekleriz etrafımızdan? emin olmak bu kadar neden güç oluyor?
hayata karşı katı, kurallı ,sistemli, endişeli, şüpheli vede güvensiz olmamızın sebebi nedir?
bu soruların nedenini tartışalım sonucunu bulalım birlikte ki hepimiz ayrı ayrı olan aslında çıkış yeri aynı olan takıntılarımızdan sıyrılıp rahatlayalım..
aklınıza ne gelirse yazın lütfen cevaplayın anlatın..
bizi bizden başka anlayan olamaz bu rahatsızlığı yaşayan bilir, onun için hep birlikte güzel yarınlar ve anlar için yazalım konuşalım..
sağlıklı ve huzurlu günler dilerim..
kendimize olan güvensizlik mi?
hata yapmama mı?
neden hep bir onay bekleriz etrafımızdan? emin olmak bu kadar neden güç oluyor?
hayata karşı katı, kurallı ,sistemli, endişeli, şüpheli vede güvensiz olmamızın sebebi nedir?
bu soruların nedenini tartışalım sonucunu bulalım birlikte ki hepimiz ayrı ayrı olan aslında çıkış yeri aynı olan takıntılarımızdan sıyrılıp rahatlayalım..
aklınıza ne gelirse yazın lütfen cevaplayın anlatın..
bizi bizden başka anlayan olamaz bu rahatsızlığı yaşayan bilir, onun için hep birlikte güzel yarınlar ve anlar için yazalım konuşalım..
sağlıklı ve huzurlu günler dilerim..

Artık bir işim var ailemden ayrı bir yerde yaşıyorum ama oraya gittikçe her şey aynı..Evlenince de eşime bağımlı olmaktan korkuyorum çünkü uzun süren bir ilişkim vardı ve her konuda erkek arkadaşımdan fikir alırdım o da çok baskındı ondan ayrı alışveriş yapmamı ya da bir yere gitmemi istemezdi...Koca kız oldum hala birilerine birşey sormadan birşey yapamıyorum en büyük sıkıntım bu
Yorum