Selam herkese, sık sık yazamasam da ayda bir kez konu açmaya çalışıyorum burada. Benim sorunlarım travma sonrası sosyal fobi,obsesyon ve geçmişten gelen hiperaktivite ve dikkat bozukluğu,kısmen ilaçlarla kısmen de gittiğim düzensiz psikiyatrist seanslarımla emekleyerek yol kat etmişliğim var,hiç düzelmedim desem yalan olur.Fakat artık canıma tak etti iş hayatımı ve özel hayatımı artık nefes alamayacak kadar sıkan durumlarla karşı karşıya kalıyorum bugünlerde.Ankarada oturuyorum ve emdr tedavisi için doktor Dilek gürler hanımdan salı günü için randevu aldım seans başına 300 lira istediler mecburen kabul ettim,size sorum ise bu terapide doktor güvenilirliğini anlamak için ne yapabilirim internetten cok fazla referans bulamadım fakat emdr dernegi adı altındaki internet sitesinden buldum bu doktoru. Benimle görüşlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim,ilk seanstan sonra degişiklikleri bu konu altında sizlerle paylaşacağım.Şimdiden teşekkürler:RpS_smile:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Emdr terapisi için randevu aldım.
Collapse
X
-
Eye Movement Desensitization and Reprocessing , başi harflerinin kısaltması EMDR.Orjinal yazı sahibi: hector34 View Postemdr nedir?
Anlamı, göz hareketiyle duyarsızlaştırma ve yeniden işleme...İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum

Yorum