Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otizm Takıntım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Otizm Takıntım

Arkadaşlar 2010 yaz aylarında balkonda otururken biri eline telefonu almış benim için "otistik abi napalım otistik" demişti bi ara birileri benim konuşmamamı baya dert etmiş ki beni otizm sanmış. bi de hastanelerde bana durup durup bakanlar dışarı çıktığımda benim için "saf" diyodu ve staj başvuru için gittiğimiz bi kurumda yine karşıma birileri galiba beni takip etmişler beni gösterek mal bu adam yakıştırmasını yapmışlardı.. bunlar kimdi neyin necisiydiler çok merak ediyorum.. heralde onları tanıdığımı sanıyolardı ama ben o zamanlar onları tanımıyodum şimdi de tanımıyorum.. niye takip ederler bilmem.. siz yorum yapın?

Orjinal yazı sahibi: abuzettin
    sen böyle çevrenden her duyduğunu kafana takarsan nasıl yaşayacaksın
    ama onlar durmuşlar benim otizm olduğumu iddia etmişler.. bide tanı koymuşlar.. doktor değiller bişey değiller..

Yorum

Sesler duyuyorum. Ben onları sonuçlandırmak için kuramıyorum. Beynim bu olanak yoktur. Ayrıca, ben seslerini duyuyorum emin yapamamışlardır.kardeşim tek kitap kurani kerim kendini dine ver hakikatin huzurlu kucağına at kendini ki ; biliyorum bunu yapamazacaksın. o halde ferarisini satan bilge yi oku herşey senın elinde beynini yenileme gücüne sahipsin yazıktır sana verilen bu can büyük bir hazinedir.
      Çocuk tertemiz bir sayfa olarak size ALLAH tan hediye dir.Ne yazarsanız ilerde onu okursunuz..!!!!

Yorum

Doktor değil bişey değillermiş herkez bişeyler diyor bu hayatda kulak tıka geç.
        ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abuzettin
          sen böyle çevrenden her duyduğunu kafana takarsan nasıl yaşayacaksın
          Bu kadar cahil olmayalım arkadaşlar adamın yazdığını görmüyormusunuz takip ediliyorum cümlesi bile şizofreni belirtisidir.

Yorum

Mustafayı ben kayıt olduğu günden beri tanırım.Hep takip edilip kendisine hakaret edildiği düşüncelerinde buda psikotik depresyon belirtisidir.Hakaret eden felan olmaz böyle durumlarda genelde.

Yorum

Mustafa sen birşey olmak istiyorsun ama ne olduğuna karar veremiyorsun bence.
              Arkadaşlarına otizmin ne olduğunu sorsaydın eminim biryerlerden duyup yapıştırmışlardır.
              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
                Mustafa sen birşey olmak istiyorsun ama ne olduğuna karar veremiyorsun bence.
                Arkadaşlarına otizmin ne olduğunu sorsaydın eminim biryerlerden duyup yapıştırmışlardır.
                Ne olduğunu biliyorum zaten gerçi ben nereden duyduklarını biliyorum ama nasıl duyduklarını anlayamıyorum..

Yorum

İşleniyor...
                X