Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şişmanlamak İstiyorum Ne yapmam Lazım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Şişmanlamak İstiyorum Ne yapmam Lazım?

Ben 1,70 Boyundayım ve 57 kiloyum şişmanlamak istiyorum ne yapmam lazım .

şişmanlamaktan kastın yağlanmaksa bunu bir kere daha düşün.hatalı yol izlersen yağlanırsın. internette biraz araştırma yapıp iyi bir yöntem izle.bir spor salonuna git mesela, orada kilo alma programı uygularlar ve yağ yerine kas ile kilo alırsın.diyetini de belirlerler.

Yorum

bende kilolardan kurtulmak istiyorum
      bence bir kez daha düşünün :!:

Yorum

Yaa .... Seninle uygun bir miktarda anlaşabiliriz..
        -*-
        Fikrime gelince,kilo almamak için yatmadan önce yeme,yemek yerken su içme,pilavla makarnayla patatesle vb. yemekerle ekmek yenmez,abur cubur yeme gibi şeyler söylüyorlar.Bunun tersini yaparsan kilo alırsın demek.Ama sağlıksız olur.Daha ziyade Euglena'ya katılıyorum..

Yorum

Bananeeee ben şişmanlamak istiyorum ama yağ olmadan kalıp almak istiyorum...

Yorum

Hayat işte, kimi almak ister kimi vermek

Bunun için doktora gitmen yararınadır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsuz_dipsiz_88
              Bananeeee ben şişmanlamak istiyorum ama yağ olmadan kalıp almak istiyorum...
              body e git.... abim body yaparak kilo aldı hemde yağlanmadan kalıplandı...

59 kiloydu şimdi 66 kilo 1.74 boy

dahada almaya çalışıyo kilo...

Yorum

gokce body e gidemem cünqü üniversite okuorum bölümüm Bankaclık cok zor ve zamanımn coqu doluum bu yüzden... Buluduğum yerde de bady salonu yok ne yazıkki öyle daha gelişmedi

Yorum

Benim boyum 1.83 kilomda 72.Zayıfsın diyen desin ben halimden cok memnunum.Biraz kilo al diyenler genelde halı sahadaki rakiplerim:RpS_lol:
                  Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

bende aşşağı yukarı 1,70 57-58 kiloyum herkes zayıfsın biraz ye diyor.Ama ben yemek yemeyi sevmiyorum.Çok yemek yemiyorum.Durumumdan memnun muyum? Memnunum.

Yorum

bol bol nişastalı ,yağlı ve şekerli ürünler tüket hiç hareket etme çok uyu tv seyret asansöre bin bak bir ayda fıçı gibi olursun baktın olmadı patates kızartmasını ekmeğin içine doldur ye pilavı ekmekle ye bol çikolata şekerleme tüket

Yorum

aaa yemezsen büyüyemezsin : )

Yorum

Tam 2 yıl önce açılan konuyu hortlatmışsınız... Konu açan üye şimdi çoktan kilo almıştır. : )
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
                            Tam 2 yıl önce açılan konuyu hortlatmışsınız... Konu açan üye şimdi çoktan kilo almıştır. : )
                            Hiç gülesim yoktu

Yorum

kilo almak ve vermek konusunda uzmanım şunu diyebilirim aldığınız kilo vücutta ne kadar yeniyse o kadar hızlı veriyorsunuz, dolayısıyla düzgün ve dengeli beslenip sabırlı olursanız elbet verirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                              X