Bir çok kişilik bozukluğu olan ama farkındalığı olmadığı için bununla yaşayan, çalışırken ve bir çok ortamda yüzyüze geldiğiniz insanlar... Siz düzelmeye tedavi olmaya bir şekilde dengede durmaya çalışırken çelme takmaya çalışanlar... 8 Ay içerisine bir çok dış etken sığdırarak düşüp düşüp yeniden kalkmaya çalışıyorum. Bir yandan isyan bir yandan kabullenme... Merak ediyorum biz çekiyormuyuz bu şansızlıkları... Düşünüyorum tamam benim daha algılarım açık ama aynı olaylar kimin başına gelse depresif moda girmesi çok zor olmaz... Her çöküşte başka bir ilaca geçiriyor doktorum beni çünkü ilaç iyi gelmiş olsa o yaşadığım olayı daha kolay atlatabilir mişim sanırım. Bu ilaçlar ve yan etkileri konusunda bir çok şey yazılmış ama aradığımı bulamadım. Lithium adlı ilaca yeni başladım bir çok yan etkisi var ama diğer ilaçlarda farklı değil. Ben serequel kullanırken çok kilo almıştım. Lithuim kullanıp kilo sorunu olup daha çok kilo alan var mı merak ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hem Bipolar Hem de Şansız Olmak...
Collapse
X
-
teşekkürler, deneyimli üye olduğun bellisanıyorum bipolar olmanın tek iyi yanı bazı insanlarda diğer insanlara fark atacak ifade yeteneği... Sakıncası yoksa sen bu temizlenme aşamasının neresindesin çünkü ben bişeyleri çözerken yenilerini ekliyormuşum gibi geliyor... Bir de lithiumda kilo almadım diyorsun normalde yemeye düşkün ve kilolu biri değil misin, bununla da ilgili sanırım. İlaç iyi gelecekse minumum yan etkisi oluyor gibi bir çıkarım yapsak abuk mu olur
I'm not special just the limited edition!!!
-
Bana da hipomani dendi maniyi çok ağır yaşamıyorum yani, ama sonuçta bipolar bozukluk iki uçlu duygu durum bozukluğu bunların genel adı bunun altında hafif ya da şiddetine göre değişiyor sanırım, sonuçta tanıdan çok içinde bulunulan durum önemlikendinle ilgili gelişimin kullandığın kelimelerden ve ifadenden farkediliyor gerçekten... Çocukluğumla ilgili istediklerim için yönlendirilmemesi dışında bir travmam yok sanırım ya da ben farkında değilim. Senin gittiğin nasıl bir alternatif tedaviydi bilmiyorum ama bende bilinç temizleme
gibi bir terapiye katıldım ve çok da pahalıydı... Bana çok ağır ve yorucu geldi 2 seferden sonra kaçtım resmen tabi paranında değmediğini düşünmüş olabilirim, aslında ordan bir kaç cümleyi hala kendimi iyi hissetmek için kullanıyorum. Bu çocuk meselesini çok güzel ifade etmişsin... Bende kendimle ilgili hayat ve sorgulamalarla ilgili çok aşama geçtim ama benim direncim genellikle kendine çekilmek ve harekete geçememekle ilgili... yanlız olmayı çok isteyip de yanlızlıktan hüzün duymak gibi..
I'm not special just the limited edition!!!
Yorum
Yorum