22.10.2012 PAXİL 10 MG LAMİCTAL 50 MG 25 ekim de paxili 5 mg düşürüyorum lamictal 25 mg ama genel durumumu soruyorsanız iyice içime kapandım hiç bir şekilde zevk yok hayatımda sadece ölmek için yaşıyorum iyi mi oldu kötümü bende bilmiyorum ama şu anki ruh halimle 15 kişiyi depresyona sokabirim oderece yani neyse arkdaşlar dua edin başka da hiç bir şey işe yaramıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni Bir Başlangıç
Collapse
X
-
kendi isteğinle olmaz doktorun onay verdi mi ?Orjinal yazı sahibi: cemetery View Posttedavi süresi doldu katre 4 veya 5 senedir kullanıyordum kendi isteğim ile bunlara bir son vermek istedim açıkçası ne olursa olsun yaf nasıl olsa ölmicezmi ha güzel yaşamışız ha kötü yaşamışız ne farkeder arzular şelaleGİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
Anladım , o zaman mücadelende güçlü olmanı yıkılmamanı en zor anda bile kedine güvenmeni diliyorum ...Orjinal yazı sahibi: cemetery View Postkattre prof dr dediğine göre 40 yaşımdan sonra ben bu hastalığı kabul edip onla yaşamaya alışmam gerekiyormuş ha 40 ha 29 ne farkeder zaten ialç kullanırkende aynıydım değişen bişi olmadı hayatımda en iyisi içmemek işte benim içinde bir sebep oldu buGİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cemetery View Postuzun senelerden sonra ilaç bırakma kararını vermiş bulunmaktayım doktorla görüştüğümde kendine güvenmiyorsan bırakma dedi bende güveniyorum dedim ne olursa olsun tekrar aksederse gene başlarım bunun bilincindeyim 22 ağustosta birinci gece ilacımı kestim 2-3 gün sonra sarsmaya başladı ama alışçam dedim daha sonra 22 eylülde diğerini bırakçam ve 5 ay içinde hepsi bitmiş olacak hadi bakalım neler olacak gelişmelerle ilgili yazarım tekrar herkese bol neşeli günler
ne kullanıyordun k geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur sonuc.Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.
Yorum
-
bıraktıgında stres gerginlik kasılma gibi şeylermi oluyor sendeOrjinal yazı sahibi: umur_qkanafrafil, cipralex, remeron, prozac... antidepresyanlar kullandım ,bıraktığında aynı yerdesin. o kadarıyla karaciğerede yükleniyosun az ilaç etkili olanını kullanmak lazım
Yorum
-
En önemlisi bu hastalıkla nasıl yaşanılacağını öğrenmek
Başka insanların yaşamak için yemek ve suya ihtiyacı varken bizim ekstradan ilaçlara da ihtiyacımız var. onlarla iyi olduğumuz sürece kullanmalıyız. İyi gelmiyorlarsa değişik ilaçlar denenmeli birinden biri mutlaka iyi geliyor.Zaten Hastalığını ve kendini tanıdıktan sonra ne zaman ilaca ihtiyacın var ne zaman yok biliyorsun ve gerektiğinde önlemini alıyorsun. İlle de ilacı bırakacağım, bırakmalıyım gibi kendinizi zorlamayın. Bu sadece süreci uzatıyor.düştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum

Yorum