Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni Bir Başlangıç

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

22.10.2012 PAXİL 10 MG LAMİCTAL 50 MG 25 ekim de paxili 5 mg düşürüyorum lamictal 25 mg ama genel durumumu soruyorsanız iyice içime kapandım hiç bir şekilde zevk yok hayatımda sadece ölmek için yaşıyorum iyi mi oldu kötümü bende bilmiyorum ama şu anki ruh halimle 15 kişiyi depresyona sokabirim oderece yani neyse arkdaşlar dua edin başka da hiç bir şey işe yaramıyor

Yorum

erken mi bırakmaya karar verdin acaba ? tam iyileşmeden ?
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

tedavi süresi doldu katre 4 veya 5 senedir kullanıyordum kendi isteğim ile bunlara bir son vermek istedim açıkçası ne olursa olsun yaf nasıl olsa ölmicezmi ha güzel yaşamışız ha kötü yaşamışız ne farkeder arzular şelale

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
          tedavi süresi doldu katre 4 veya 5 senedir kullanıyordum kendi isteğim ile bunlara bir son vermek istedim açıkçası ne olursa olsun yaf nasıl olsa ölmicezmi ha güzel yaşamışız ha kötü yaşamışız ne farkeder arzular şelale
          kendi isteğinle olmaz doktorun onay verdi mi ?
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

tabiki dr la konuştum kendine güvenin varsa deneyebiliriz dedi olmazsa tekrar başlıyacağımızı belirtti fakat başladı aynı şeyler ama onunla bu şekilde savaş etmeye razı geldim ve bu şekilde bu ilaçları bırakçam ve kimyasal almadan bu hayata devam edicem

Yorum

bu şekilde olmaz cemetery , bırakmak için hazır değilsin neden kedine eziyet ediyorsun , böyle bırakılmaz yapma lütfen ....
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

kattre prof dr dediğine göre 40 yaşımdan sonra ben bu hastalığı kabul edip onla yaşamaya alışmam gerekiyormuş ha 40 ha 29 ne farkeder zaten ialç kullanırkende aynıydım değişen bişi olmadı hayatımda en iyisi içmemek işte benim içinde bir sebep oldu bu

Yorum

kattre prof dr dediğine göre 40 yaşımdan sonra ben bu hastalığı kabul edip onla yaşamaya alışmam gerekiyormuş ha 40 ha 29 ne farkeder zaten ialç kullanırkende aynıydım değişen bişi olmadı hayatımda en iyisi içmemek işte benim içinde bir sebep oldu bu
                  Anladım , o zaman mücadelende güçlü olmanı yıkılmamanı en zor anda bile kedine güvenmeni diliyorum ...
                  GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

saol kattre söylediklerini bende senin için diliyorum kendine iyi bak...

Yorum

uzun senelerden sonra ilaç bırakma kararını vermiş bulunmaktayım doktorla görüştüğümde kendine güvenmiyorsan bırakma dedi bende güveniyorum dedim ne olursa olsun tekrar aksederse gene başlarım bunun bilincindeyim 22 ağustosta birinci gece ilacımı kestim 2-3 gün sonra sarsmaya başladı ama alışçam dedim daha sonra 22 eylülde diğerini bırakçam ve 5 ay içinde hepsi bitmiş olacak hadi bakalım neler olacak gelişmelerle ilgili yazarım tekrar herkese bol neşeli günler

ne kullanıyordun k geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur sonuc.
                      Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umur_qk
                        anafrafil, cipralex, remeron, prozac... antidepresyanlar kullandım ,bıraktığında aynı yerdesin. o kadarıyla karaciğerede yükleniyosun az ilaç etkili olanını kullanmak lazım
                        bıraktıgında stres gerginlik kasılma gibi şeylermi oluyor sende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umur_qk
                          gerginlik
                          ,kaygı,yorgunluk oluyor.

genelde başdönmesi mide bulantısı gibi şeyler oluyomuş bırakanlardada bendede aynı senin gibi kaygı korku yerinde duramama gibi şeyler oluyor....

Yorum

aslında depresanların olumlu özellikleri sersemleştirmemesi ufak çakır keyf yapması ben seroquel kullandım resmen bayılttı beni.....

Yorum

En önemlisi bu hastalıkla nasıl yaşanılacağını öğrenmek
                              Başka insanların yaşamak için yemek ve suya ihtiyacı varken bizim ekstradan ilaçlara da ihtiyacımız var. onlarla iyi olduğumuz sürece kullanmalıyız. İyi gelmiyorlarsa değişik ilaçlar denenmeli birinden biri mutlaka iyi geliyor.Zaten Hastalığını ve kendini tanıdıktan sonra ne zaman ilaca ihtiyacın var ne zaman yok biliyorsun ve gerektiğinde önlemini alıyorsun. İlle de ilacı bırakacağım, bırakmalıyım gibi kendinizi zorlamayın. Bu sadece süreci uzatıyor.
                              düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

İşleniyor...
                              X