Duyuru

Collapse
No announcement yet.

leponex 25

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• leponex 25

arkadaşlar "leponex 25" kullanan kimse var mı, veya nasıl bir ilaç bilgisi olan var mı?

Re: leponex 25

Orjinal yazı sahibi: charlotte
    arkadaşlar "leponex 25" kullanan kimse var mı, veya nasıl bir ilaç bilgisi olan var mı?
    yaşlıların demans yüzünden kaynaklanan psikozlarında da kullanılan değişik bir ilaç. bir kere kesinlikle çeşitli tedavi yöntemlerinden sonuç alınamadığında veriliyor. verilmeden önce kişi ilaca uygun mu diye binbir test yapılıyor. verildikten sonra da ilk 18 hafta her hafta hemogram (hastasına ve hastalığına göre istenen testler değişiyor olabilir), 18 haftadan sonra da ayda bir aynı testin yapılması isteniyor. hatta yanılmıyorsam ilaç bırakıldıktan sonra da kısa bir süre teste devam ediliyor. prospektüsü ansiklopedi gibi, sırf yan etkiler 2,5 sayfa.

alıntıdır

Yorum

ben 200 e kadar çıktım bu ilacı.kesin sende çıakrsın zamanla.ama çok fena uyutuyor günde 12-15 saat uyuyorsun.bu yüzden biraz zor oldu ama ben bıraktım.tabi diğer ilaçlarıda(solian,lustral)bıraktım.yeter artık ilaç ilaç.böyle hayatmı olur ya
      leponex çok fazla uyutuyor ben böyle bişey görmedim. :!: biade çok uyumak unutkanlık hastalıklarına sebep olur bunuda bil.hayatının çoğu uyumakla geçiyor,ben ne anladım bu işten.

Yorum

İşleniyor...
      X