Duyuru

Collapse
No announcement yet.

beynimi kemiriyor lütfen yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• beynimi kemiriyor lütfen yardım

arkadaşlar daha önce başka bir başlıkta hayatımı anlatmıştım bu seferki son 3 haftadır beynimi kemiren birşeyler var önce takmıyordum ama büyüdükçe büyüyor her an her dakika sürekli bende eksik birşeylşer varmış gibi ceplerimi kontrol ediyorum düşünerek diyorumki acaba bunu yaptımmı eksik birşey varmı evde sürekli kapıları fırını ışıkları üst üste kontrol ediyorum tabi düşündüğümdede kafamı kemiriyor sanki bu düşünceler sıkıntı veriyor mesela bir eşyayı bir yere bıraktığımda onu oraya nasıl koyduğumu hayal ediyorum öyle emin oluyorum koyup koymadığımdan çok karmaşık bir durum zaten halüsilasyonlarım hezeyanlarım koku ses yetmiyormuş gibi bu çıktı bide karşıma ve son 1 haftadır vücudumda özellikle boğazımda tik oluşmaya başladı bir türlü kendime hakim olamıyorum ne olur bana bir yol gösterin bu sıkıntılara bir dur demem lazım ayrıca şimdi başka bir sıkıntı oldu çok değerli biriyle yollarımızı ayırdık anladımki onun için ölsem onun umrunda olmaz ama bitmesini istemedim bu acıyı nasıl atlatacağımı bilmiyorum onun umrunda olmamamın mantıklı bir sebebi var kendisinde ruh yok bir anda fikirleri düşünceleri değişti o gitti başkası geldi sanki onu suçlamıyorum ama çok iyi anlıyorum onu ve onun düşüncesine saygı gösteriyorum elden gelen birşey yok ama bu olayı atlatmam uzun sürecek

kendi başına atlatamayacağını düşünüyorsun,,
    üstelik hezeyanlar yaşadığndan ve sesler duyduğundan da bahsetmişsin
    bunlar psikolojik anlamda sağlıklı bir insanın yaşayacağı şeyler değil..
    en yakın zamanda bir doktora görünmeni taavsiye ederim..

Yorum

şizobaba

bulunduğum şehirde dört dörtlük bir doktor varda benmi gitmiyorum

Yorum

hey,,
        sakin ol istersen biraz
        sorununun nedeni ben değilim
        tavsiye isteyen sendin,,unutma bunu!!
        herkesin gittiği doktor 4/4 lük miü sanıyorsun
        yorum lara tahammülün yoksa neden yazdın bu foruma sorarım sana??..

Yorum

şizobaba

özür dilerim sorunumun nedeni sen değilsin tabi yorumlarada tahammülüm var beni yanlış anladın

Yorum

yardımcı olmak istemiştim sadece,,
            neyse,,önemli değil..

Yorum

şizobaba

yardımcı olmak istediğin için ilgi ve alakanada çok teşekkür ederim kalbini kırdıysam özür diliyorum ama ben kötü anlamda demedim

Yorum

dedim ya,,önemli değil,,
                ama neden böyle düşünüyorsun,,doktorlar konusunda??

Yorum

şizobaba

bizim burda 2 tane psikiyatri var biri zaten deli manyak kendisinin yardıma ihtiyacı var diğeri yanına gidersin anlatırsın ilacını verir yollar seni başka birşey yok

Yorum

analadım,,sanırım küçük bir bölgede yaşıyorsun,,
                    ama doktor yardımı alman gerekli bence biran önce daha da kötü olmaman için..
                    yinede alternatif çareler üretmeye çalışıyorum-ki hiçbiri doktor yardımının yerini tutamaz ama-zihnin çok karışık ve yorgun anladığım kadarıyla..bitkisel çayları deneyebilirsin adaçayı,,papayta çayı..vs..zihni rahatlatıyor diye duymuştum..bunları deneyebilirsin..

Yorum

şizobaba

neler neler denedim ama birşey elde edemedim çalışıyorum bide çalıştığım için stresimi sinirimi atıyorum çalışmasam hastalığa yenik düşerim gene

Yorum

arkadaşım okb belirtileri var sende , tannes arkadaşımda söylemiş acilen bir doktora görünmen lazım ki benimde bu şekilde şikayetlerim wardı ama her insanda olabilir diye düşündüm hep hiç ilgilenmedim sonucu kötü oldu ...

Yorum

İşleniyor...
                        X