Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yalnızlık çok zor geliyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yalnızlık çok zor geliyor

Yalnız kalamıyorum. Hayatımda illa biri olucak. Bir bayan olarak bundan utanmam gerekiyor mu bilmiyorum ama duygusal anlamda sürekli güçsüz hissediyorum sevgiye aç muhtaç hissediyorum . İlgi budalası der annem babam bana. Bunun bipolar olmamla bir ilgisi var mı bilmiyorum . Ne yapmalıyım

Senle aynı duyguları yaşayan erkekler bile varken bayan olarak neden utanacaksın ki? Herkes sevilmek ve ilgi görmek ister. Olmuyorsa, çok da zorlama akışına bırak..!

Yorum

Borderline ı araştırmalısın.Bana daha yakın geldi

Yorum

Bunun ilgi budalası olmakta yakından uzaktan yok, bende psikolojik sorunlar başladığından beri normal Halim yok oldu ben okb hastasıyım ve ben bu süreçte çok zorlandım yalnız kalmaktan korktum açıkçası çünkü düşünceler ile boğuşuyordum. bipolar bozukluk gerçekten inatçı bir rahatsızlıkltır üstesinden gelebilirsin ayrıca senin isteğin ailenin yada birisinin seni anlaması ve sana yardım etmesi çünkü sende herkes gibi normal sorunsuz olmak istiyorsun ama bir şekilde inançlı ol yada dini yada başka bir şekilde ama umudunu kesme yalnızda değilsin bunu unutma ben kendimi ilaçsız kendimi bilgilendirerek bu sorunumun üstesinden gelmeye çalışıyorum ayrıca üniversite sınavına hazırlanıyorum bide beni düşün gerçekten çok zor ailem hala baskı yapıyor çünkü anlamıyorlar ama ihtiyacımda yok zaten.

Yorum

İşleniyor...
        X