Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bebek ve hamilelik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bebek ve hamilelik

arkadaşlar meraba
    5 yıldır bipolar tedavim devam ediyo son 2 bahar da atak olmadı.
    4 yıldır evliyim eşim ve ben bir bebek istiyoruz artık
    bi çok siteyi gezmiştim daha önce hamilelikle ilgili
    içinizde hamile yada çocuğu olan varsa hamilelik dönemi hakkında bilgi almak isterim

ilaç olayı olmasa kasım ayında hamile olmak istiyorum
    ama beni ve bebeğimi ne bekliyo bilmiyorum

-

http://www.resimsakla.com/data/thumbnails/8/Bebek_.jpg

Yorum

canım ınşallah allah sızlerede guzel bı bebek verır.once şunu oğrenmek ıstedım ılaçlarını kullanıyormusun..
      <div>SABIR ACIDIR..MEYVASI TATLIDIR....</div>

Yorum

-

teşekkürler

ilaç kullanıyorum

3 lithuril ve 25 mg seroquel

hamilelik öncesi ilaçlar kesilecek
        korkuyorum aslında ama kızımı görmeyi artık çok arzuluyorum

Yorum

aslında hamılelıkte kullanılan antı depresan varmış ben 2.hamıle kalırsam korkmam yanı :lol: o zaman denemeler başlayın bence :lol: ınşallah uzun surmez...

Yorum

-

beratko bipolar mısın ilk hamileliğin nasıldı?
            madem var ver o antideprasanın adını başlıyım keçiboynuzumu yemek lazım

Yorum

canım bende doğum sonrası deprsyonu oldu.buyuzden bıle bebeğimi 2 ay emzırebıldım..çunku ılaçkullanmak zorunda kaldım..hamılelığım çok guzel geçtı ama sonrası doğumdan sonrası...çok kotuydu bebeğimi bıle ıstememıştım ben ama şımdı çok ıyıyımşukurler olsun allahıma...bıyerde okudum kadının bırı yazmış hamıleyım antı depresan kullanıyorum dıye dur onu bulayım yazayım sana ben...sende dktruna danış...ama eğer ıyıysen bence kullanma ılaç nede olsa...ama yazıcam onu sana ben...
              .
              ..

Yorum

iyi olur sağol beratko

anladığım kadarıyla hamilelik öncesi ve sonrası problemin olmamış
                bunu doktora mı ilaca mı kendine mi borçlusun

ve doğum sonrası depresyon normal
                sen çokmu uç ta geçirdin yani bebeği istemezken hastalık seyrindemiydin

şunuda söyliyim çocuğum sağlılklı doğsun emziremesemde olur
                inek sütü veririm
                her bebek süt mü içiyo

Yorum

evet canım çocuk annesız kalıcağına sutsuz kalsın dımı.ben ozaman ıntıharı bıle duşunmuştum allahım neoldu bana dıyordum.o çocuğuu 9 ay taşı karnında sonra ne umutlerla doğuruyosun..9 ay beklıyosun gelsın dıye sonrada depresyona gır...ama geçtı..şımdı varya yavruma bı zarar gelsın yakarım herkesı ve herşeyı annelık çok guzelmış...o zaman depresyondaykern annem baktı oğlumu yanı beraber...onu alamıyodum kucağıma ama kotuydum ama gene annelık duygusu herhalde onu kollardım...ağladımı bende ağlardım..ıçten olan bışeymış bu..ama geçtı..eskı dılek oldum artık...umarım sende annelığı en kısa surede tadarsın...

Yorum

Allah yardımcın olsun
                    sen alıştın artık 2. de daha kolay olur
                    şuna inanıyorum

yavrumun rızkı sütümdense içer
                    değilse...
                    ben sadece onu dünyaya getirmek istiyorum artık
                    onu elimden geldiğince kollamak büyütmek eğitmek
                    elimden gelmeyeni de babası yapsın...
                    her çocuk dört dörtlük büyümüyo anne sağlıklı da olsa da...

Yorum

Arkadaşlar eğer öyle bir ilaç varsa çok güzel ya heyecanlandım birden.
                      bir bebeğim olsun çok istiyorum. bende ara ara pa. geçiriyorum ama şiddetli değil artık ve anne olmayı çok istiyorum
                      Çekip gidesim var artık yalan dünyadan...Yüzüme gülüp duran sahte yüzlerden....

Yorum

yok artık
                        panik atak sın diye mi doğurmadın
                        pes
                        hemen doğur

Yorum

az once bıle okudum ıstersenız sızde okuyun bak.hamılelıkte antıdeprsan kullanımı yazın googleye okuyun.orda bıle dıyo eğer hamılelığınız boyunca kullanabılırsınız çunku bebeklere zararı daha kanıtlanmamış.ben varya şuan bende sızın kadar heyecanlandım.çunku bende ıkıncıyı ıztıyorum...ve kullanırım hanıleyken korkmadan...

Yorum

hamilelik

ben şuanda hamileyim ve çok zor günler geçiriyorum ilaç kullanmıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                              ya yukarıdaki muhabbete bak. okudukça dehşete düştüm. ne kadar egoistçe. sanki doğacak bebek oyuncak. sırf bebekleri olsun diye planları yapmışlar ama bebeğin hayatını düşünen yok. bir tanesi demiş ki emzirmem ben de inek sütü içsin nolcak. :? bebekler için meme yani emzirmek çok önemli, ruh sağlıkları için özellikle. daha hamile kalmadan bir sürü sorun çıkacağı belli ama hala doğurmak istiyorlar. bebek de inek sütü içiversin canım nolcak :!: :?: yeter ki sen doğur!!! daha hamile kalmadan çocuğun psikolojik hastalıkları olacağını garantilemiş bile. bir diğer bilinçli anne panik atak olduğu için doğurmak istememiş. ona da akıl veriyor, pes bunun içn doğurulmaz mı. makine sanki fabrikada eşya üretiyor. :evil:
                              tamam bebeğinde psikolojisi sağlığı çok önemli anne olma isteğinin neresi egoistçe o duyguyu yaşamak lazım anlamak için bir ömür sadece umutla yaşanmıyor kendini iyi hissediyorsa neden olmasın ...

Yorum

İşleniyor...
                              X