Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depresyon'dan çıkabilen var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Depresyon'dan çıkabilen var mı ?

Asosyalim,Şisman olmasamda biraz kiloluyum,Kaşlarım birleşik ,Hayat sıkıcı,Annemin hastalığı, daha önce bir kızla çıkmayışım , babam ve halalarımla olan sorunlarım derken intihara ramak kaldı. Bu arada yaş 26'ında çok efendi her şeyi içine atan birisiyim.

Sağlık sigortam yok, işsizim, ( aslında bilgisayar bilgim çok iyi ama iş yapasım gelmiyo )

Sosyal ortamlarda arkadaş buluyum diyorum kimse istemiyo,
    Kız arkadaşı içinde açılamıyorum, Sizce neler yapmalıyım ?
    Facebook duvarımda paylaştığım içeriklerimi bile kimse beğenmiyo, inanın küçük bir beğeni bile beni mutlu edecek ama onca arkadaşımın , akrabamın içinden kimse beğenmiyo.

Bu dertlerimi konuşacağım bir kankam bile yok

Depresyonu aşan var mı ? Eski durumuna dönebilen var mı ?

Bir iki gün önce depresyon ilaçlarının faydasını merak ettiğim için böyle bir konu açmıştım. 2-3 kişi ilaç kullanarak depresyondan çıktığını yazmıştı, ben ümitlenmiştim sen de ümitlenebilirsin. : )
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Çok alıngan oldum, çoğu arkadaşım benden yararlanmaya kalktı ve beni kullandı, ( Kimseye güvenim yok ve bu yüzden çoğu arkadaşlarımla ilişkimi kestim )

Daha önce tıp fakültesine psikiyatriye gittim ama güzel kızlar doktorun yanında ( intern öğrenciler ) olduğu için bu dertlerimi anlatamadım, doktor hafif depresyonum olduğunu zannediyor, halbuki öss yıllarında 2 kere intihara kalkmış biri olarak şiddetli depresyondayım.

Anti-Depresanların etkin maddeleri aynımı ?

Karaciğer enzimlerim yüksekte l.strall pek iyi gelmiyo hafif titremeler ve mayışıklık yapıyo. Tavsiye edeceğiniz alternatif ilaçlar var mı ? en yakın zamanda tekrar doktora gidicem de, şu andaki çöküntümü gidermek için başladım.

Yorum

kufu kardeş geçmiş olsun hem sana hem annene.bu beğenilip beğenilmemeyi hayatının merkezi yapma.sosyal hayata daha çok katıldıkça senin karakterini beğenenler olacaktır.illa ki fiziksel bir beğeni olması gerekmez.önemli olan karakterdir.fazla üzme kendini.intiharı da aklından çıkar bir daha geri gelmememecesine

Yorum

masum528 , koc_burcu , hector34 yorumlarınız için teşekkürler.
          bu sorunlar ilaçlarla mı biter çabayla mı ?

Yorum

ya merak etme facebookta benimde yorumlarimi begenen yok ama su var ben o deprosyonu 7 yil yasadim psikoz gecirerek ciktim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kufu26 View Post
              Çok alıngan oldum, çoğu arkadaşım benden yararlanmaya kalktı ve beni kullandı, ( Kimseye güvenim yok ve bu yüzden çoğu arkadaşlarımla ilişkimi kestim )

Daha önce tıp fakültesine psikiyatriye gittim ama güzel kızlar doktorun yanında ( intern öğrenciler ) olduğu için bu dertlerimi anlatamadım, doktor hafif depresyonum olduğunu zannediyor, halbuki öss yıllarında 2 kere intihara kalkmış biri olarak şiddetli depresyondayım.

Anti-Depresanların etkin maddeleri aynımı ?

Karaciğer enzimlerim yüksekte l.strall pek iyi gelmiyo hafif titremeler ve mayışıklık yapıyo. Tavsiye edeceğiniz alternatif ilaçlar var mı ? en yakın zamanda tekrar doktora gidicem de, şu andaki çöküntümü gidermek için başladım.
              Doktorunuza herşeyi anlatmanız gerekiyor. Kendi başınıza da iyileşmeniz zor. Doktor takibi altında ilaç kullanmalısınız. Hangi ilaç meselesini de doktorla çözün.

Yorum

Bazı şeylerde kendini aşman için işe girmelisin bence, hem sosyal ortamlarda bulunursun, hem kabuğundan çıkmış olursun hemde para kazanmış olursun. Sana tavsiyem maaşı çok iyi olmasada bir işe girmelisin..
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kufu26 View Post
                  masum528 , koc_burcu , hector34 yorumlarınız için teşekkürler.
                  bu sorunlar ilaçlarla mı biter çabayla mı ?
                  ARKADAŞIM İLAÇLAR Bİ YERE KADAR..İlAÇLARLA ÜMİT BAĞLAMAA..HER ŞEY SENDE BAŞLAR SENDE BİTER..İLAÇ İÇME DEMİYORUM AMA İLAÇ SANA BİR ŞEY YAPMAZ Kİ SENİ SADECE BİR ADIM ATTIRIR GERİSİ SENDE BİTER..O İLACIN ATTIRDIĞI ADIMLA İLERLEYE BİLGİDİĞİN KADAR İLERLE HATTA KOŞ ..BİR GÜN ARKANA DÖNÜP BAKTIĞINDA NELERİN DEĞİŞTİĞİNİ HAYATIN SANA NE GÜZELLİKLER VERDİĞİNİ GÖRECEKSİN..İRADELİ OL..HEM FACEDE SENİN İÇERİKLERİNİ BEĞENSELER NE BEĞENMESELER NE..SEN KENDİN İÇİN BİR HAZİNESİ,HİÇ BİR ZAMAN BAŞKALARI İÇİN ,BAŞKALARIN BEĞENİLERİ İÇİN KARAKTERİNDE ÖDÜN VERME..KAŞLARIM BİTİŞİK DEMİŞSİN KİLOYUM VS.BUNLARIN HİÇ BİRİ BENCE SORUN TEŞKİL ETMEYECEK SEYLER..

Yorum

BENCE spora başla ve kaşlarının ortasını al, kendinle barışık olabilmen için ne gerekiyosa yap. > bunları yapabilmek için pozitif düşünmen ve enerjik olman gerek bunun içinde ilaç kullan.. kendine güvenince tüm sorunların ortadan kalkacaktır yavaş yavaş..
                    Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı, onunla şimdilerde beraber uyanıyor her yeni güne iki yalnız şarkılar yazıyoruz.. Yorgunuz...

Yorum

Depresyon doktorsuz,ilaçsız çözülemeyecek bir hastalıkmı?
                      Neler yapılabilir bu durumdan çıkmak için?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vesna View Post
                        Depresyon doktorsuz,ilaçsız çözülemeyecek bir hastalıkmı?
                        Neler yapılabilir bu durumdan çıkmak için?
                        Depresyon doktorsuz ancak erteleniyor, geçtiğini sanıyorsunki biranda hiç ummadığın bir anda tekrar seni yakalıyor. Ben elimden geldiğince sıkıcı olan şeylerden kaçınıyorum, arkama bakmamaya çalışıyorum...
                        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Arkadaşlar geçen yıla kadar depresyon için 2,5 yıl cipralex kullandım ve iyileştim düşüncesiyle bırakmıştım. İlerleyen aylarda kötü oldum tekrar olumsuz düşünceler sardı geçen aylarda lustrala başlamıştım 3 ay kullandım hiç fayda etmedi, sinir-stresi bile almıyordu. Bir hafta önce yine eski ilacım cipralexe döndüm ve inanın daha 3., 4. günde etkisini gösterdi şu an çok olumlu düşünüyorum artı isteksizlik ve halsizlik azaldı. Depresyon en hafif psk. rahatsızlık diye düşünüyorum ama ilaçsız yenemedim sadece olumlu düşünmeyle olmuyor bazen ilaç kullanmak gerekiyor. İlaçtan çekinmeyin ve kilo aldıracak diye korkmayın. İlaç ne kadar iştah açarsa açsın hakim olup yemezseniz kilo almıyorsunuz. 6 ayda 6 kilo verdim 2 kilom daha var. : )
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

depresyon bir ömür boyu sürebilir.şartlar değişmesse..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_ View Post
                              Depresyon doktorsuz ancak erteleniyor, geçtiğini sanıyorsunki biranda hiç ummadığın bir anda tekrar seni yakalıyor. Ben elimden geldiğince sıkıcı olan şeylerden kaçınıyorum, arkama bakmamaya çalışıyorum...
                              Diyelimki bu konuda psikoloğa gittim,beni dinleyerek çözülecekmi?
                              İlaçların çok fazla yan etkisi olduğunu düşünüyorum.
                              Üzüntü zaten tetikliyor depresyonu,sanırım fazla duygusal insanlar daha çok etkileniyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X