Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuyamıyorum korkuyorum yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyuyamıyorum korkuyorum yardım edin

Iyi geceler ben 18 yasındayım.1 yıl önce majör depresif teşhisi kondu.tedavimi yarıda kestim çok şükür aylardır çok iyiyim herşey çok güzel ama arefe gününden bu yana çok farklı şeyler olmaya başladı uykumdan çığlık atarak uyandım ogündür bugündür uyuyamıyorum geceleri sürekli sağ kulağımda biri konusuyor sanki ama net anlasılmıyor sürekli biri beni izliyormuş gibiyim yatağa uzanmaya korkuyorum çünkü yatağıma biri geliyor sanki şuanda yatağımdan kalktım korkuyorum yalnız yaşıyorum 1 aydır böyleyim napmam lazım uyku ilacımı almalıyım acaba daha önceden kullandığım ilaçlarımdan.çünkü sürekli geceleri böyle oluyor ama sağ kulağımdaki ses gündüzde var tekrar iyi geceler tavsiyelerinizi bekliyorum..

ilaçları al bence ve tekrar doktora git ama aynı doktor olmasın ve testler yapsın bu depresif gibi gelmedi bana

Yorum

1 ay öncesine kadar da hersey çok güzeldi ama noldu bende bilmiyorum böyle oldum

Yorum

bianda olabilior işte bendede öle oldu yani bazı hastalıklar belli bi yaştan sonra kendini gösteriyormuş umarım öle bişey deildir ama bencede tekrar git ve testlerden geç

Yorum

karanlık korkun var mı? yalnız yaşıyorum demişsin buda tedirgin etmeye yeter.çığlık atarak uyanıyorum diyorsun rüyanda ne görüyorsun?gündüz uyuyabiliyor musun,gündüz uyuyabiliyorsan bunlar gündüz uyurkende oluyor mu?

Yorum

Tekrar doktoruna git, aynı doktor olsun. Aldığın kullanıcı adın olumlu değil, bu tür kelimeler senin bilinçaltına hükmeder sana zarar verir, bunlara dikkat etmen iyi olur. Erken teşhis hayat kurtarır sözünü aklında bulundur yaşın daha çok genç, doktorun verdiği ilaçları ondan habersiz bırakma ya da doz ayarlaması yapma. Aksi takdirde daha kötü olursun ve bu yüzden rahatsızlığın sürekli hale gelebilir.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

karanlık korkum yoktu ama suan war lamba acık rüyamda üstüme karabasanlar geliyor.

Yorum

Nasıl yalnız yaşıyorsun kaldığın evde tek kişi misin? İmkanın varsa yarın ailenin yanına dön haber et. Şimdiki korkunu gidermek için netten komik videolar izleyebilirsin, kemal sunal filmleri gibi, belki faydası olur?
                Her şey güzel olacak...

Yorum

gün boyu yaşadığın yoğun stres ve baskı bilinçaltına itilerek bastırılmaya çalışılır ve uykuda bilinçaltın rahatlar bu düşünceler yüzeye çıkar.tedavinide yarım bıraktığını yazmışsın majör depresif bozuklukta anksiyetelerin artması ve hazeyanların yaşanması söz konusuymuş,belkide böyle bir dönemde olabilirsin.doktorunla tekrar görüşmende fayda var.

şu anda acil birşeyler lazım diyorsan bu konuyu düşünmemeye çalış sevdiğin birşeylerle ilgilen,komik birşeyler izle.gece lambasını dene uyurken,dua etmeyide ihmal etme derim.

Yorum

yalnız derken evin 3.katı diğer katlarda abilerim oturuyor evliler annem babam yok.sabaha kadar ayaktayım taki vücudum kendinden uykuya dalana kadar.

Yorum

sabah doktora gitmeye karar verdim böyle olmuyor.uyku ilacı alırsam sorun düzelir herhalde

Yorum

ya yalnız yaşaman zaten başlı başına bir hata.... belki elinde olmayan sebeplerden dolayı ama imkanın olursa abinle biri ile kal yani bir yakınınla...ben de 18 yaşındayım ama ben tek kalmaya cesaret edemem walla... hem bu etkiler hiç normal değil bence... doktora mutlaka gitmelisin zaten... bu şart olmuş sana artık...

Yorum

uykusuzluk normal insanı bile hasta eder. bir uzmana görünseniz iyi olur bence.
                          Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim;
                          Ama bir baska seven yok benim sustugum biçimde..
                          :RpS_wub:

Yorum

Depresyon degilde daha ziyade takıntı sanırım.Diger arkadaslarıma katılıyorum sartlar ne olursa yalnız yasamamaya calıs abilerinde kalabiliyorsan öyle yap.Ayrıca mutlaka bir psikologa ya da psikiyatrise git.Daha önce hic duymadıgım bir durum oldugu icin daha fazla yardım edemiyorum maalesef.Kulagında duydugunu sandıgın bir ses var.Onun olmadıgına kendini inandır ayrıca.Kim fısıldayabilir ki.Erkeksin sanırım.Kendini bir sekilde motive et ben erkegimde korkmam de cesurum de moralini bozma cesareti hisset ses filan kalmaz gibime geliyor.
                            Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

İşleniyor...
                            X