Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antidepresan

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Antidepresan

Bende depresyondayım ve fakülte'den psikiyatri bölümüne randevu aldım. Randevu tarihi yaklaşık 1 ay sonra, şu anda depresyonum çok şiddetlendiğini farkettim ve daha önce kullanıp bıraktığım v.d.l.x 20mg tablet'e tekrar başladım.

Bu hap eski zamanlarda kullandığımda sadece bedenimi mayıştırıyordu, şimdi alsam iç organlarımda biraz ağrı özellikle sırtımda ve böbreklerimde , halsizlik , uyku düzenimi bozuyor. Zaten Karaciğer ALT AST enzimlerimde yüksek çıkmıştı halada yüksektir.

Doktor'a danış demeyin randevulu çalışıyorlar, özel doktorada verecek param yok.

şu şiddetli dönemi biraz hafifletcek kadar , kullananlara soruyorum Antidepresan ilaçların yan etkisi en az olan hap tavsiye eder misiniz ?

Kimse bilmiyor mu ?

Yorum

ciprelex al. geçer.

Yorum

İlaçsız tedavi yöntemi yokmu depresyonun?

Yorum

cipralex yan etkisi en az olanlardan ve oldukça etkili.İlk 5 7 gün 5mgr, sonra 10 mgr 1 ay sonra 20 mgr.hatta 20 ile de baslıyabilirsin ben öyle kullanmısdım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
            Hangi derecede depresyon sahibi olduğunuza bağlı olarak değişir.
            Depresyondamıyım onuda tam olarak bilmiyorum ama netten biraz araştırdım bazı semptomlar uyuyor.
            Biraz tembelim bu aralar,sabahları uyanmak istemiyorum.
            Küçük şeyleri bile sıkıntı yapabiliyorum.
            Unutkanlık var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vesna View Post
              Depresyondamıyım onuda tam olarak bilmiyorum ama netten biraz araştırdım bazı semptomlar uyuyor.
              Biraz tembelim bu aralar,sabahları uyanmak istemiyorum.
              Küçük şeyleri bile sıkıntı yapabiliyorum.
              Unutkanlık var.
              eğer bu belirtiler 1 haftadan fazla sürüyorsa depresyonla tanışmışsın demektir.ama
              eğer ara da oluyorsa herkesde oluyor.üzüldüğünde ,kafayı bişeye taktığında ,yada ağır bir travmala karşılaştığında bu belirtiler olur.bu belirtiler 15 gün boyunca geçmiyorsa işte ozaman yardım gerekiyor demektir.ben herşeyin farkındayım hatta kendime telkinlerde bulunuyorum ama depresyon veya panik ilaçsız iyileşmiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                eğer bu belirtiler 1 haftadan fazla sürüyorsa depresyonla tanışmışsın demektir.ama
                eğer ara da oluyorsa herkesde oluyor.üzüldüğünde ,kafayı bişeye taktığında ,yada ağır bir travmala karşılaştığında bu belirtiler olur.bu belirtiler 15 gün boyunca geçmiyorsa işte ozaman yardım gerekiyor demektir.ben herşeyin farkındayım hatta kendime telkinlerde bulunuyorum ama depresyon veya panik ilaçsız iyileşmiyor.
                katılıyorum, Geçmiş olsun

Yorum

Kufu26 umarım hepimiz kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz.
                  Kusura bakma konunu meşgul ettim,ben en iyisi bir konu açıp bunu tartışayım.

Yorum

İşleniyor...
                  X