Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba

arkadaşlar ben de yeni üye oldum buraya.lise 2 den buyana depresyon anksiyete yaşıyorum.iyileştiğim de oldu tabi ama son 3 yıldır kurtulamıyorum zor günler yaşıyorum.sıkıntı,hayattan keyif alamama,huzursuzluk,tetikte olma vs var.dönem dönem öyle ağır nöbetler geçiriyorumki zaman duruyor beynimde düşünce kalmıyor kitlenip kalıyorum hiçbiryere sığmıyorum müthiş çaresiz hissediyorum kendimi ağlıyorum ama açılamıyorum bazen hiç ağlayamıyorum.benim gibi dirençli depresyon yaşayanlar varsa yazsın.

evet var merak etme ben 10 yıldır depresyondayım
    kurtulamıyorum gitgide daha kötüleşiyorum
    burada sana yardım edebilecek bi çok arkadaş var

Yorum

tşk ederim ben de 10 yıldır depresyondayım.geçmek bilmiyor bırakmıyor yakamı ve doktora kendimi ifade etmekte hala zorlanıyorum çünkü yaşadığım bambaşka bi sıkıntı bunalım dile dökmek kolay değil.

Yorum

Herhangi bir nedene baglı olarak mı ortaya cıkıyor(o dönemdeki ön plandakı sıkıntınız neyse ) yoksa hicbir neden gösteremiyor musunuz ?
        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

hayır hiçbir nedeni yok

Yorum

ewet bendede var söylediklerin seni anlıyorum ne yapacağım bilmiyorum hayat çok zor geliyor yeri gelmişken bende içimi dökmek isterim.
            beynimdeki olumsuz düşünceler içimdeki huzursuzluk hiçbir iş yapamamın verdiği acizlik sosyal hayattan kopma kendimi oyalayabileceğim vakit geçirebileceğim bir iş bulamam vs.

Yorum

depresyona girme sebeplerin mi bunlar peki ?

Yorum

Hayatta her şey depresyona neden olabilir. Biraz kişilikle de alakalı..

Misal,
                Baş parmağım neden diğerlerine göre kısa..
                İşin içinden çık çıkabilirsen..

Yorum

aslında bende sosyal fobi var o yüzden girdim depresyona. ismael dediklerine bende katılıyorum olumsuz düşünceler ister istemez insanı çökeltiyor sonra çıkamıyorsun bir zaman sonra.

Yorum

tabi sebepli yada sebepsiz depresyona girilebilir.benimki kalıtımsal annem de yıllardır depresyon hastası.sosyal olsam da herhangi bi sorunum olmasa da depresyon benimle herzaman.bazen gücüm tükeniyor sonra yine savaşmaya başlıyorum.bunu kabul etmek önemli olan,ben niye böyleyim demeden tedavimizi düzenli bi şekilde olmalıyız.
                    Last edited by duru85; 27-02-2011, 06:10 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duru85 View Post
                      tabi sebepli yada sebepsiz depresyona girilebilir.benimki kalıtımsal annem de yıllardır depresyon hastası.sosyal olsam da herhangi bi sorunum olmasa da depresyon benimle herzaman.bazen gücüm tükeniyor sonra yine savaşmaya başlıyorum.bunu kabul etmek önemli olan,ben niye böyleyim demeden tedavimizi düzenli bi şekilde olmalıyız.
                      bunu dutduğuma çok üzüldüm ya benim kızlarımda da olursa rabbim sen koru

Yorum

ewet ben neden böyleyim bazen diyorum neden diye soruyorum ama sonra pişman oluyorum benden daha kötü durumda olan nice insan varken diye.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
                          Herhangi bir nedene baglı olarak mı ortaya cıkıyor(o dönemdeki ön plandakı sıkıntınız neyse ) yoksa hicbir neden gösteremiyor musunuz ?
                          bazen sebepler oluyor tabi ama çoğu zaman sebepsiz yere

sebepsiz olması daha kötü oluyor

bana sormamıştınız ama aynı durum olduğu için cevap yazdım özür

Yorum

bence sebebsiz değildir diye düşünüyorum. her insana göre değişebilir bu durum ama mutlaka bir sebebi vardır elbet. mesela acı bir şey yaşamaıştır kaldırmaz depresyona girer. aynı durumda başka birisi aynı acıyı yaşadı diyelim belkide çabuk atlatır o insan girmemiş olabilir.

Yorum

evet sebepsiz olması daha kötü.hep derim keşke bi sebebim olsa çözüm arasam diye.inşallah çocuklarınızda olmaz bu hastalık.

Yorum

İşleniyor...
                              X