arkadaşlar ben de yeni üye oldum buraya.lise 2 den buyana depresyon anksiyete yaşıyorum.iyileştiğim de oldu tabi ama son 3 yıldır kurtulamıyorum zor günler yaşıyorum.sıkıntı,hayattan keyif alamama,huzursuzluk,tetikte olma vs var.dönem dönem öyle ağır nöbetler geçiriyorumki zaman duruyor beynimde düşünce kalmıyor kitlenip kalıyorum hiçbiryere sığmıyorum müthiş çaresiz hissediyorum kendimi ağlıyorum ama açılamıyorum bazen hiç ağlayamıyorum.benim gibi dirençli depresyon yaşayanlar varsa yazsın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba
Collapse
X
-
ewet bendede var söylediklerin seni anlıyorum ne yapacağım bilmiyorum hayat çok zor geliyor yeri gelmişken bende içimi dökmek isterim.
beynimdeki olumsuz düşünceler içimdeki huzursuzluk hiçbir iş yapamamın verdiği acizlik sosyal hayattan kopma kendimi oyalayabileceğim vakit geçirebileceğim bir iş bulamam vs.
Yorum
-
tabi sebepli yada sebepsiz depresyona girilebilir.benimki kalıtımsal annem de yıllardır depresyon hastası.sosyal olsam da herhangi bi sorunum olmasa da depresyon benimle herzaman.bazen gücüm tükeniyor sonra yine savaşmaya başlıyorum.bunu kabul etmek önemli olan,ben niye böyleyim demeden tedavimizi düzenli bi şekilde olmalıyız.Last edited by duru85; 27-02-2011, 06:10 AM.
Yorum
-
bunu dutduğuma çok üzüldüm ya benim kızlarımda da olursa rabbim sen koruOrjinal yazı sahibi: duru85 View Posttabi sebepli yada sebepsiz depresyona girilebilir.benimki kalıtımsal annem de yıllardır depresyon hastası.sosyal olsam da herhangi bi sorunum olmasa da depresyon benimle herzaman.bazen gücüm tükeniyor sonra yine savaşmaya başlıyorum.bunu kabul etmek önemli olan,ben niye böyleyim demeden tedavimizi düzenli bi şekilde olmalıyız.
Yorum
-
bazen sebepler oluyor tabi ama çoğu zaman sebepsiz yereOrjinal yazı sahibi: ultrAslan View PostHerhangi bir nedene baglı olarak mı ortaya cıkıyor(o dönemdeki ön plandakı sıkıntınız neyse ) yoksa hicbir neden gösteremiyor musunuz ?
sebepsiz olması daha kötü oluyor
bana sormamıştınız ama aynı durum olduğu için cevap yazdım özür
Yorum

Yorum