Çok bunaldımm .. yaşadıgım olaylardan etrafımdakilerden,işimden,okulumdann,erkek arkadasımdan,onun ailesinden.. şuan bir arkadasım karabükte öğrencii beni yanına çagırıyor uzun süreli kalmam ve kafamı toparlamam için.. sizce ne yapmalıyım? işten ayrılıp gitmelimiyimm? tabi okuldada devamsızlık yapıcam ama bu sorun olmaz zaten hocalar biliyorlar çalıştıgımıı... bu şekilde devam edersem daaha da mı bozulur psikolojim? Uzaklaşmak iyi gelir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sizce ne yapmalıyım?
Collapse
X
-
bu kararı en iyi sen verirsin.senin yaşantın özel şartlarını en iyi sen biliyosun.
bazen olaylara daha iyi bakabilmek için uzaklaşmak iyi olabilir.işten ayrılman hayatını olumsuz etkilemiycekse,arkadaşının yanında da rahat edebileceksen bir müddet uzaklaşmak iyi gelebilir.senin de gidesin var gibi sanki.sen daha iyi bilirsin.
-
tedbili mekanda fayda vardır derler
ama unutma gittiğin yere kafanı da götürüyorsun döndüğünde bıraktığın gibi olucak ama kafamı dinler yeni bir bakış açısıyla daha net düşünebilirim diyorsan git...cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum
-
Bir yanım gitmekten yana diğer yanım kalmaktan .. öğrenci oldugum için sürekli bir işim yok zaten iş konusunda sorun olmaz .. geri döndüğümde tek bulamıyacagım kişi erkek ark ım.. ama öyle geliyorki bana onunlada baglarımız çoktan kopmuşş ben görememişi yada şuanlık bana öyle geliyor .Kalrsam daha çok yıpranırım diye korkuyorum .
Yorum
-
evetOrjinal yazı sahibi: Gülsu View Postgitmelimiyim yani?söyleyemediğim kararımm bu mu?
sadece kendini onaylamak istiyorsun sorumluluk sahibi birisin sanırım o yüzden birşeyleri ortada bırakıp gitmek senin tarzın değil
ama kontrolünü ve sinirlerini yıpratıcaksan sorumluluklarını es geçebilirsin ayrıca birşeyi ortada bıraktığın yok
herşeyi ayarlabiliryorsun zaten iş okul...cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum

Yorum