arkadaşlar ben yaşadığım sıkıntılı anları dile getirmekte zorlanıyorum.bu da doktor tarafından anlaşılmamı engelleyebilir diye düşünüyorum.benim yaşadığım farklı bi durumki anlatmakta dahi güçlük çekiyorum diyorum.eğer benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bi bakın..
Collapse
X
-
-
sanırım yaşadığımızı anlamama korkusundan kaynaklanıyor.yani bu adam nerden bilecek yaşadıklarımı bilinç altına kazılmış bir duygu.bu duygu da ifade edememe zorluğunu çıkarıyor.bende yaşıyorum zaman zaman ama nasıl tarif edeceğimi bilemediğim çok zaman oldu...
Yorum
-
tşkler..o an yaşadıklarımı sadece ben biliyorum kimseye anlatamıyorum..Orjinal yazı sahibi: duygum View Postsanırım yaşadığımızı anlamama korkusundan kaynaklanıyor.yani bu adam nerden bilecek yaşadıklarımı bilinç altına kazılmış bir duygu.bu duygu da ifade edememe zorluğunu çıkarıyor.bende yaşıyorum zaman zaman ama nasıl tarif edeceğimi bilemediğim çok zaman oldu...
Yorum
-
anksiyete,depresyon var ama araştırıyorum hep.doktorun doğru teşhis koyması için öğrenmem,anlatmam şart..Orjinal yazı sahibi: duygum View Posttabiki çok normal dert etme bende de oluyo arada yoklama çekiliyor ama nedenini araştır derim..anksiyete panik atak gibi bi rahatsızlığın varsa dediğim gibi çoknormaldir bunu yaşaman..
Yorum
-
"Açma sırrını dostuna, oda söyler dostuna"
"Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır"
"Oğlan babadan öğrenir meclis gezmeyi , kız öğrenir anadan sofra düzmeyi"
"Açarsan derdini çocuğa , yayılır bütün mahalle , konu komşuya"
"Girsende mezara , anlatma sırrını , sana faydası olmayana"
"Sevindirmek istiyorsan düşmanlarını , anlat onlara bütün sırlarını , dertlerini , tasalarını"
"Laf ola mecliste konuşulur , laf ola sevgiliye konuşulur"
"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"
"Ustanın çekici bin altın "
"Çocuğa anlattım budur benim derdim , hani dedi benim misketim"
"Acemi katır kapı önünde yük indirir."
Yorum

Yorum