Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bi bakın..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bi bakın..

arkadaşlar ben yaşadığım sıkıntılı anları dile getirmekte zorlanıyorum.bu da doktor tarafından anlaşılmamı engelleyebilir diye düşünüyorum.benim yaşadığım farklı bi durumki anlatmakta dahi güçlük çekiyorum diyorum.eğer benim gibi olan varsa lütfen paylaşsın..

ne demek istediğini anlayamadım pek anlatmakta zorlanmanmı kötü anlatamadıklarınmı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
      ne demek istediğini anlayamadım pek anlatmakta zorlanmanmı kötü anlatamadıklarınmı
      anlatmak isteyipte anlatamamam kötü.yani sıkıntım sıkıntıdan da farklı bi duygu aslında ve ızdırap verici ama dile dökemiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duru85 View Post
        anlatmak isteyipte anlatamamam kötü.yani sıkıntım sıkıntıdan da farklı bi duygu aslında ve ızdırap verici ama dile dökemiyorum.
        zordur mutlaka bi şeyi söylemek isteyipte söyleyememek
        rabbim yardımcın olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
          zordur mutlaka bi şeyi söylemek isteyipte söyleyememek
          rabbim yardımcın olsun
          sağol,hepimizin inşallah.

Yorum

benim durumumu yaşayan yok mu ?

Yorum

sanırım yaşadığımızı anlamama korkusundan kaynaklanıyor.yani bu adam nerden bilecek yaşadıklarımı bilinç altına kazılmış bir duygu.bu duygu da ifade edememe zorluğunu çıkarıyor.bende yaşıyorum zaman zaman ama nasıl tarif edeceğimi bilemediğim çok zaman oldu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duygum View Post
                sanırım yaşadığımızı anlamama korkusundan kaynaklanıyor.yani bu adam nerden bilecek yaşadıklarımı bilinç altına kazılmış bir duygu.bu duygu da ifade edememe zorluğunu çıkarıyor.bende yaşıyorum zaman zaman ama nasıl tarif edeceğimi bilemediğim çok zaman oldu...
                tşkler..o an yaşadıklarımı sadece ben biliyorum kimseye anlatamıyorum..

Yorum

tabiki çok normal dert etme bende de oluyo arada yoklama çekiliyor ama nedenini araştır derim..anksiyete panik atak gibi bi rahatsızlığın varsa dediğim gibi çoknormaldir bunu yaşaman..

Yorum

tabiki çok normal dert etme bende de oluyo arada yoklama çekiliyor ama nedenini araştır derim..anksiyete panik atak gibi bi rahatsızlığın varsa dediğim gibi çoknormaldir bunu yaşaman..
                    anksiyete,depresyon var ama araştırıyorum hep.doktorun doğru teşhis koyması için öğrenmem,anlatmam şart..

Yorum

tek çözüm psikiyatri ama uzman atak ve anksiyete konusunda yoksa heryer dr kaynıyor...

Yorum

tek çözüm psikiyatri ama uzman atak ve anksiyete konusunda yoksa heryer dr kaynıyor...
                        evet tecrübeli,hastayı anlamaya çalışan,önemseyen doktor sayısı da az malesef.

Yorum

"Anlatırsan derdini , bulunur elbet bir çaresi , anlatmazsan derdini nerden bilelim seni gereni"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GOD_father View Post
                            "Anlatırsan derdini , bulunur elbet bir çaresi , anlatmazsan derdini nerden bilelim seni gereni"
                            peki siz anlatabiliyor musunuz rahatsızlığınız neydi ?

Yorum

"Açma sırrını dostuna, oda söyler dostuna"

"Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır"

"Oğlan babadan öğrenir meclis gezmeyi , kız öğrenir anadan sofra düzmeyi"

"Açarsan derdini çocuğa , yayılır bütün mahalle , konu komşuya"

"Girsende mezara , anlatma sırrını , sana faydası olmayana"

"Sevindirmek istiyorsan düşmanlarını , anlat onlara bütün sırlarını , dertlerini , tasalarını"

"Laf ola mecliste konuşulur , laf ola sevgiliye konuşulur"

"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"

"Ustanın çekici bin altın "

"Çocuğa anlattım budur benim derdim , hani dedi benim misketim"

"Acemi katır kapı önünde yük indirir."

Yorum

İşleniyor...
                              X