Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MutLu oLmak istiyorm :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• MutLu oLmak istiyorm :)

önceLikle Herkeze merhaba ben 18 yaşında babası olmayan bu Kosturulması qereken hayatta atak yapamayan YanLız kaLmıs birisiYm. okadar yaLnızım ki artık Kendi kendime konusup ta isyan ediyorm Kendi kendime konusup Kızıyorum nicin ? çözüm yolu bulamadıqım için Kendime baqırıyorum.
    insanlara Tamamen kapalıyım benim için hiç bişey ifade etmiyorlar.
    ne Zevk ne mutluluk . bana bunları weremediler.
    ama ben Hep Sevdim Hep mutlu ettim
    ama ne yazık ki Suan yaLnzm Kimsem yok tek annem war.
    we bu piskoloji ile ona nasıl bakıcam Kendime nasıl bakıcam bilmiyorm
    artık qünlük qörewlerimi Yapmaz hale qeldim.
    Herseyden sıkılır daralır duruma qeldim
    söyle bi örnek wereyim 2 haftanın 1 qünü dışarı Çıkıyorum. Kısaca hiç çıkmıyorum
    Çok sıkılıyorm hemen ewe kaçıyorm Erkek olduqum halde.
    neden cnku Dışarı çıkmak için kendime sebep bulamıyorum dışarıda mutlu olamıyorm
    istesen olursun dersenz. ewet olurum nasıl olrm . ßen qitarisT'm
    istesem her türlü ortama qirerim eylenirim ama isteyemiyorm ßunun sebebini bilmiyrm Hayat a atılamıyorm Dışarı atamıyorm kendimi :S
    ßöyle olmak istemiyorm :S Çok yaLnz kaldım artık üzülüyorum acı cekiyorum :S
    ßana aiLemde neyin ne olduqunu öqreticek bi insan oLmadı Kendi kendimi eqittim
    Konusmam qiyim tarzım Çok iyi, Sesim we qitar ı Çalışım muhteşem ama dediqim gibi HayaT a atıLamıyorm Dışarısı bana Çok sıkıcı qeliyor 3 yıldır bu durumdaym :S Lütfen yardm edin :S

Orjinal yazı sahibi: HepSheqiL View Post
    önceLikle Herkeze merhaba ben 18 yaşında babası olmayan bu Kosturulması qereken hayatta atak yapamayan YanLız kaLmıs birisiYm. okadar yaLnızım ki artık Kendi kendime konusup ta isyan ediyorm Kendi kendime konusup Kızıyorum nicin ? çözüm yolu bulamadıqım için Kendime baqırıyorum.
    insanlara Tamamen kapalıyım benim için hiç bişey ifade etmiyorlar.
    ne Zevk ne mutluluk . bana bunları weremediler.
    ama ben Hep Sevdim Hep mutlu ettim
    ama ne yazık ki Suan yaLnzm Kimsem yok tek annem war.
    we bu piskoloji ile ona nasıl bakıcam Kendime nasıl bakıcam bilmiyorm
    artık qünlük qörewlerimi Yapmaz hale qeldim.
    Herseyden sıkılır daralır duruma qeldim
    söyle bi örnek wereyim 2 haftanın 1 qünü dışarı Çıkıyorum. Kısaca hiç çıkmıyorum
    Çok sıkılıyorm hemen ewe kaçıyorm Erkek olduqum halde.
    neden cnku Dışarı çıkmak için kendime sebep bulamıyorum dışarıda mutlu olamıyorm
    istesen olursun dersenz. ewet olurum nasıl olrm . ßen qitarisT'm
    istesem her türlü ortama qirerim eylenirim ama isteyemiyorm ßunun sebebini bilmiyrm Hayat a atılamıyorm Dışarı atamıyorm kendimi :S
    ßöyle olmak istemiyorm :S Çok yaLnz kaldım artık üzülüyorum acı cekiyorum :S
    ßana aiLemde neyin ne olduqunu öqreticek bi insan oLmadı Kendi kendimi eqittim
    Konusmam qiyim tarzım Çok iyi, Sesim we qitar ı Çalışım muhteşem ama dediqim gibi HayaT a atıLamıyorm Dışarısı bana Çok sıkıcı qeliyor 3 yıldır bu durumdaym :S Lütfen yardm edin :S
    psikiyatriste git bence depresyondasın...

Yorum

Çozüm yolu olucaqına kendimi inandıramıyorm o yüzden qitmek istemiyorm :S

Yorum

Son çözüm psikiyatri mi Başka bi çözüm yoLu yok mu :S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HepSheqiL View Post
          Çozüm yolu olucaqına kendimi inandıramıyorm o yüzden qitmek istemiyorm :S
          otur o zaman evde ne diyeyşm ben sana

Yorum

Şimdi bnm yermde km olsa Mutlu bi şekilde çözüm yolunun o olduquna inandıqında qitmek ister. Sen direk oraya qit diosn acık söyLym neye uqradıqımı şaşırdım insan biraz açıkLayıcı olur dmi bnm içn önemLi oLan kana qirmek. Sen sadece uzaktan fısıldıyosn Yinede yardımn içn Çok teşekkür edrm. ama yinede Biraz daha Fikir istiyorm sizden :S

Yorum

Arkadaşım insan sadece bedenden ibaret değil, bedenini hergün doyurduğun gibi ruhunu da doyurmayı ihmal etme. Hayvanlar gibi yiyip içip mutlu olamayız.

İnsanların neredeyse tamamı çıkarcıdır, herkes kendi çıkarını düşünür. Ortak çıkarlarınız olan birileri annen, eşin, arkadaşların gibi birilerini bulup hayata karışman gerekir. Bunun yanında gerçek ve sonsuz dostun Allah oldugunu da bulabilmelisin.

Yorum

anladığım kadarıyla babanın yokluğu seni etkilemiş ,bir yarın eksik büyümüşsün..hayat zor her insan öyle ya da böyle bir şeylerle mücadele içerisinde ,bu mücadelede galip gelenler kadar mağlup olanlar da var .bazıları niye hep yenilen tarafta diye bir düşün .. yenilenler savaşmayanlar ,olaya ben zaten yenik düştüm bu hayatta ne kadar uğraşırsam uğraşayım toparlanamayacağım şeklinde bakanlar .bu kişiler kendilerine acı çektirmekten haz alırlar ben de o yeniklerden biriyim .senin gibi... bak ne güzel gitar çalıyormuşsun hem de yeteneklisin kendini harcama derim ben .en büyük zarar insanın kendine verdiği zararmış.şuan sen kendine zarar veriyorsun .bunları sen de biliyorsun zaten de o saçma psikolojiden çıkmak zor oluyor .yalnızım diyorsun anlaştığın arkadaşın yok mu hiç kafa dengi biri
                IşIk VER BANA !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                  Arkadaşım insan sadece bedenden ibaret değil, bedenini hergün doyurduğun gibi ruhunu da doyurmayı ihmal etme. Hayvanlar gibi yiyip içip mutlu olamayız.

İnsanların neredeyse tamamı çıkarcıdır, herkes kendi çıkarını düşünür. Ortak çıkarlarınız olan birileri annen, eşin, arkadaşların gibi birilerini bulup hayata karışman gerekir. Bunun yanında gerçek ve sonsuz dostun Allah oldugunu da bulabilmelisin.
                  Arkadasın söyledigine aynen katılıyorum.
                  Ayrıca nasıl ruhen doymadıgı zaman mutlu olamıyorsa tek basınaykende genelde kolay kolay mutlu olamıyor.Bu yüzdende bir miktar bile olsa sosyallesmelisin.Bak herkesin cok sosyal olması gerekmez.Ancak hiç sosyal olmadıgın zamanda böyle sıkıntılar ya da okb dogabiliyor.Cünkü insan tek iken genelde sürekli düsünüyor ve bu düsüncelerde zamanla mantıksızlasmaya baslayabiliyor.Bence calısmaya basla.Gelirin olduktan sonra ileride bir gün daha sosyal olmak ya da baska seyler yapmak istersen kolaylıkla yapabilirsin.Ayrıca hobi edin kendine.Gitar calmayı sevdigini söylüyorsun bununla ilgili aktivite ya da kurs tarzı seylere katıl.
                  3 yıldır böyle oldugunu söylemissin 15-18 yas arasına denk geliyor.Tam ergenlik yasları bununlada ilgili olabilir.Durumunu kalıcı ya da cok kötü görme bundan dolayıda...
                  Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

mutlu olmak kolay değil gerçketen o zaman sizlere tavsiyem şu ekteki mutluluk ile ilgili slaytı izleyin ve tekrar düşünün..

http://rapidshare.com/files/45137403...k__nerede_.rar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post

Ortak çıkarlarınız olan birileri . Bu kişileri aradım hatta teklif te bulundum bu hayatta beraber kosturalım gibisinden ama ne yazık ki benim fikirlerim onlara uydu ama onların fikirleri bana uymadı .. bu arada allah en basta bnm içn Bu zor zamanlarımda sadece ona derdimi anlatıyordum. ilqin we fikirlerin içn Teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delideli View Post
                        anladığım kadarıyla babanın yokluğu seni etkilemiş ,bir yarın eksik büyümüşsün..hayat zor her insan öyle ya da böyle bir şeylerle mücadele içerisinde ,bu mücadelede galip gelenler kadar mağlup olanlar da var .bazıları niye hep yenilen tarafta diye bir düşün .. yenilenler savaşmayanlar ,olaya ben zaten yenik düştüm bu hayatta ne kadar uğraşırsam uğraşayım toparlanamayacağım şeklinde bakanlar .bu kişiler kendilerine acı çektirmekten haz alırlar ben de o yeniklerden biriyim .senin gibi... bak ne güzel gitar çalıyormuşsun hem de yeteneklisin kendini harcama derim ben .en büyük zarar insanın kendine verdiği zararmış.şuan sen kendine zarar veriyorsun .bunları sen de biliyorsun zaten de o saçma psikolojiden çıkmak zor oluyor .yalnızım diyorsun anlaştığın arkadaşın yok mu hiç kafa dengi biri
                        evet farkındayım herqün kendime zarar weriyorum ama annemle konustum Psikiyatri ye qidicez . en yakın zamanda Bu arada Kafa denqi bi arkadasım yok ne yazk ki . ilqin we fikirlerin için Çok teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
                          Arkadasın söyledigine aynen katılıyorum.
                          Ayrıca nasıl ruhen doymadıgı zaman mutlu olamıyorsa tek basınaykende genelde kolay kolay mutlu olamıyor.Bu yüzdende bir miktar bile olsa sosyallesmelisin.Bak herkesin cok sosyal olması gerekmez.Ancak hiç sosyal olmadıgın zamanda böyle sıkıntılar ya da okb dogabiliyor.Cünkü insan tek iken genelde sürekli düsünüyor ve bu düsüncelerde zamanla mantıksızlasmaya baslayabiliyor.Bence calısmaya basla.Gelirin olduktan sonra ileride bir gün daha sosyal olmak ya da baska seyler yapmak istersen kolaylıkla yapabilirsin.Ayrıca hobi edin kendine.Gitar calmayı sevdigini söylüyorsun bununla ilgili aktivite ya da kurs tarzı seylere katıl.
                          3 yıldır böyle oldugunu söylemissin 15-18 yas arasına denk geliyor.Tam ergenlik yasları bununlada ilgili olabilir.Durumunu kalıcı ya da cok kötü görme bundan dolayıda...
                          KurSa qitme fikri asLında Çok mantıklı dediqiniz seyi yaparak Kendime Doqru düzqün aynı fikirden bi cevre edinir edindiqim Zamanda Grup kurma gibi bi şansı yakalamış oLurum ilqinz we fikrlernz içn Çok teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                            önce bi şükret bakalım..anneciğin yanında...ve sen,sağlıklı bi gençsin...ayaklarının üzerinde durmalı ve moralini yüksek tutmalısın...hayat senin için daha yeni başlıyor...daha ne mücadele etmen gerekecek zamanlar yaşayacaksın...elimizdekinin kıymetini bilerek yaşamayı unuttuğumuz anda umutsuzluk çöker insana...belki depresyonda olabilirsin...git bi uzmandan yardım al..halini anlat..hayatta herşeyin çaresi var önemli olan istemek...kendine iyi bak..arada gel yaz buaralara
                            Çok Doqru Söylenmesi qereken Şeyler bunlar. iLqinz we Fikirleriniz içn Çok teşekkür ederim. Burda Sizin gibi anlayıslı Bol fikirli insanlar olduqu Sürece Zaten ben Buraya yazmadan duramam. Bu arada Teşekkür ederim Sizde kendinize iyi bakın

Yorum

İşleniyor...
                            X