önceLikle Herkeze merhaba ben 18 yaşında babası olmayan bu Kosturulması qereken hayatta atak yapamayan YanLız kaLmıs birisiYm. okadar yaLnızım ki artık Kendi kendime konusup ta isyan ediyorm Kendi kendime konusup Kızıyorum nicin ? çözüm yolu bulamadıqım için Kendime baqırıyorum.
insanlara Tamamen kapalıyım benim için hiç bişey ifade etmiyorlar.
ne Zevk ne mutluluk . bana bunları weremediler.
ama ben Hep Sevdim Hep mutlu ettim
ama ne yazık ki Suan yaLnzm Kimsem yok tek annem war.
we bu piskoloji ile ona nasıl bakıcam Kendime nasıl bakıcam bilmiyorm
artık qünlük qörewlerimi Yapmaz hale qeldim.
Herseyden sıkılır daralır duruma qeldim
söyle bi örnek wereyim 2 haftanın 1 qünü dışarı Çıkıyorum. Kısaca hiç çıkmıyorum
Çok sıkılıyorm hemen ewe kaçıyorm Erkek olduqum halde.
neden cnku Dışarı çıkmak için kendime sebep bulamıyorum dışarıda mutlu olamıyorm
istesen olursun dersenz. ewet olurum nasıl olrm . ßen qitarisT'm
istesem her türlü ortama qirerim eylenirim ama isteyemiyorm ßunun sebebini bilmiyrm Hayat a atılamıyorm Dışarı atamıyorm kendimi :S
ßöyle olmak istemiyorm :S Çok yaLnz kaldım artık üzülüyorum acı cekiyorum :S
ßana aiLemde neyin ne olduqunu öqreticek bi insan oLmadı Kendi kendimi eqittim
Konusmam qiyim tarzım Çok iyi, Sesim we qitar ı Çalışım muhteşem ama dediqim gibi HayaT a atıLamıyorm Dışarısı bana Çok sıkıcı qeliyor 3 yıldır bu durumdaym :S Lütfen yardm edin :S
insanlara Tamamen kapalıyım benim için hiç bişey ifade etmiyorlar.
ne Zevk ne mutluluk . bana bunları weremediler.
ama ben Hep Sevdim Hep mutlu ettim
ama ne yazık ki Suan yaLnzm Kimsem yok tek annem war.
we bu piskoloji ile ona nasıl bakıcam Kendime nasıl bakıcam bilmiyorm
artık qünlük qörewlerimi Yapmaz hale qeldim.
Herseyden sıkılır daralır duruma qeldim
söyle bi örnek wereyim 2 haftanın 1 qünü dışarı Çıkıyorum. Kısaca hiç çıkmıyorum
Çok sıkılıyorm hemen ewe kaçıyorm Erkek olduqum halde.
neden cnku Dışarı çıkmak için kendime sebep bulamıyorum dışarıda mutlu olamıyorm
istesen olursun dersenz. ewet olurum nasıl olrm . ßen qitarisT'm
istesem her türlü ortama qirerim eylenirim ama isteyemiyorm ßunun sebebini bilmiyrm Hayat a atılamıyorm Dışarı atamıyorm kendimi :S
ßöyle olmak istemiyorm :S Çok yaLnz kaldım artık üzülüyorum acı cekiyorum :S
ßana aiLemde neyin ne olduqunu öqreticek bi insan oLmadı Kendi kendimi eqittim
Konusmam qiyim tarzım Çok iyi, Sesim we qitar ı Çalışım muhteşem ama dediqim gibi HayaT a atıLamıyorm Dışarısı bana Çok sıkıcı qeliyor 3 yıldır bu durumdaym :S Lütfen yardm edin :S

insan biraz açıkLayıcı olur dmi bnm içn önemLi oLan kana qirmek. Sen sadece uzaktan fısıldıyosn Yinede yardımn içn Çok teşekkür edrm. ama yinede Biraz daha Fikir istiyorm sizden :S
Yorum