Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kötüyüm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hissedebilecek duygularım bile yok.. Herşey bomboş, düşünemiyorum sanki duygu küntlüğü aşırı derecede. Yalnızlıktan beter bu düşünce çünkü çevrende insanlar var senin için birşey yapıyorlar ama o coşkuyu hissedemiyorsun içinde, birşeylere hevesli değilsin beraber yapacağınız şeyler ilgini bile çekmiyor, dinlediğin herhangi bir müzik türü ruhuna dokunmuyor, hiçbirşeyden zevk almıyorsun, verdiğin herhangi bir tepki kendine çok samimiyetsiz geliyor çünkü aslında sen istemiyorsun gitk, onlara sevgi gösterisi yapmak yalan duygular gibi hissediyorsun ve bir yalancı olarak görüyorsun kendini; kendinden utanıyorsun yalan duygularla böyle şeyler yapıyorsun diye.. Sadece zaman geçsin diye bilgisayarla uğraşıyorsun.
    Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ultrAslan View Post
      Bu psikolojiden kurtulmak icin güzel bir baslangıc yaparak kendi durumunuzu tespit etmissiniz.Birde neden bu durumda oldugunuzu tespit ederseniz geriye sadece cözüm yolları bulmak ve uygulamak kalır.Yani sizin canınızı sıkan asıl neden ya da nedenler neler ? Yalnızlık mı,güvensizlik mi,aile ortamınızdan kaynaklanan bir sorun mu,cocuklugunuzdan kalma korkularınız mı ? Bunlar gibi daha pek cok sey olabilir...
      teşekkür ederim.benim depresyonum kalıtımsal.annem de bu hastalıktan ömrü boyunca çekti.sebepsiz bu durumum ve çaba sarfediyorum 10 yıldır.inşallah bigün iyileşir kurtuluruz bu ızdıraptan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
        var emin ol var delirmek üzereyim
        seni anlıyorum ama ne güzel çocukların var onları düşünüyorsun,varlıkları sana güç veriyordur.tedavine ısrarla,azimle devam et savaş bu hastalıkla.ne şizofreni hastaları iyileşiyorlar biz niye iyileşmiyelim? ben bazen inatlaşıyorum beynimle kalk bişeyler yap diyorum kendime oyalamaya çalışıyorum sıkıntı nöbetlerimde beynimi.sen de kendini en güzel armağanların olan çocuklarına ver inat et yeneceğim bu hastalığı de.iyileşmeni çok istiyorum bi yazın beni çok duygulandırmıştı ama sana hatırlatmak istemem şuan.inşallah kurtulursun bi umut deyip yaşayacağız başka çaremiz yok.

Yorum

Hissedebilecek duygularım bile yok.. Herşey bomboş, düşünemiyorum sanki duygu küntlüğü aşırı derecede. Yalnızlıktan beter bu düşünce çünkü çevrende insanlar var senin için birşey yapıyorlar ama o coşkuyu hissedemiyorsun içinde, birşeylere hevesli değilsin beraber yapacağınız şeyler ilgini bile çekmiyor, dinlediğin herhangi bir müzik türü ruhuna dokunmuyor, hiçbirşeyden zevk almıyorsun..
          agopin..aynı durumdayım,damdan düşeni damdan düşen anlarmış.beynimiz mutluluk hormonunu salgılamıyor ve sonucu bunalımımız oluyor malesef ama yaşamayan insanlar şımarık gözüyle bakıp yargılıyor ya çok canım sıkılıyor bu duruma.

Yorum

İşleniyor...
          X