Herşeyin değersiz olduğu geçici sülietlerle dolu maneviyatsız hayatımı çözümsüz hiç bir sorunum olmamasına rağmen sonlandırmak istiyorum.Savaşmaktan yorulmak ile savaşıncaki sonuçların tatminsizliği ile hayatın gereksiz yaşanmışlıklarında kaybolmaktan bıktım ve bunu devam ettirmek istemiyorum sadece.Belki bir kısmı savaşmaktan yorularak ölümü seçmenin yani onları terketmenin sonucu tarafımdan kazanılacak zaferin kokusu burnumdaki bilmiyorum.Ancak neden diye ısrarla soracak olanlarınız varsa açıklıyayım tekrar.Şöyle ki ; büyümek bana göre değilmiş fazla duygusal hassas ve etkilenen bir bünyem var.Hayatın haksızlıkları karşısında direnmek istiyorum ancak içimdeki savaş daha büyük çünki ben kirlendikçe duygularım körelmiyor ve sıcak bir fincanda soğuk su doldurlmuş gibi aslında sıcak su olmalıydı diyorum o bardakta ben sıcağım sıcak su olmalı aksi halde daha fazla dayanamayıp soğuk bir fincan gibi soğuk bir bedene sahip olacağım diyorum kendime..Odamda ölü bulunmak annemde çok büyük etkiler yaratacağı için istemiyorum..Aslında yürüyerek yolda her hangi bir yerde ölmek istiyorum..Ancak nasıl ve ne şekilde farkındalıksız bir gidiş bir sonuç elde ederim bilemiyorum.5 dakika öncesine kadar 25 yaşında bir adam olmama rağmen gerizekalılar gibi yerde ağlıyordum ama saçma buldum.Beni dedemin yanına gömsünler diyip eywallah diyip çekip gitmek istiyorum..Ağır bi kimyasalda var aslında odamda ama işte bilemiyorum 1998 den beri internete girerim ve belkide 4 yaşımdan beri her anne-baba kavgasında kırılan eşyaları toplayıp onları susturup mutlu etmeye çalışan ben şu aralar artık yorulmuş vaziyette..Onlar çoktan ayrıldı..sorun o değil zaten bu satırlara kadar gelindiyse anlaşılmıştır.Kararlı gibiyimde aslında ama dediğim gibi cesur değilim ve bu işin bir raconu olmadı gibi hissesidoyrum aptalca..Bilemiyorum..
Bilemiyorum..Neden yaşlanmak zorunda olmamız gerektiğini gözümüzdeki perdenin kalkıp sadece karnımızı doyurmak için mi yaşıyoruz herşey saniyelerde yaşanmamıi gibi değersizleşebiliyorsa diyorum..Gerçek resmi görüp neden photoshoplyurouz bilemiyorum ama sonunda yol ayrımına geldiğimi hissediyorum gereksizce yaşamak istemiyorum.Sadece paylaşmak istedim..
Bilemiyorum..Neden yaşlanmak zorunda olmamız gerektiğini gözümüzdeki perdenin kalkıp sadece karnımızı doyurmak için mi yaşıyoruz herşey saniyelerde yaşanmamıi gibi değersizleşebiliyorsa diyorum..Gerçek resmi görüp neden photoshoplyurouz bilemiyorum ama sonunda yol ayrımına geldiğimi hissediyorum gereksizce yaşamak istemiyorum.Sadece paylaşmak istedim..

) Sevgili yusuff... Şu hayatta problemleri olmayan, zorluklarla boğuşmayan bir insan gösterebilir misin? her insanın kendine göre sorunları vardır... (bakma sen uzaktan sorunsuz yaşıyorlar gbi görünmelerine, hele biraz yaklaş, bak neler göreceksin) senin de çeşitli sorunların var. tamam.. ama sorunlar karışsında teslim bayrağını çekmek; işin kolayına kaçmak olur ve kolayı da herkes yapabilir... Önemli olan zoru başarabilmektir... 25 yaşındasın, gençliğin zirve noktasında yani... bu yaşta kolay olanı seçmek olmaz... kabul edilebilir şey değildir.. Şimdi bu noktada dur ve şöööyyle etrafına bir bak, senin yaşadığın sorunlardan daha fazlasını yaşayan bir sürü insan var bu toplumda... onlar da yaşıyorlar bu hayatı.. hem de "her şeye rağmen" yaşıyorlar... Senin sahip oldukların birçoğundan daha fazla... Oturup bunları bir düşün.. "maneviyatsız hayatım" demişsin... maddi şeyler insanın maneviyatını doyurmaz... onun gıdaları farklıdır... Oturup, bunları da bir düşün... İstersen devam ederiz...
Yorum