Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar etmek istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İntihar etmek istiyorum.

Herşeyin değersiz olduğu geçici sülietlerle dolu maneviyatsız hayatımı çözümsüz hiç bir sorunum olmamasına rağmen sonlandırmak istiyorum.Savaşmaktan yorulmak ile savaşıncaki sonuçların tatminsizliği ile hayatın gereksiz yaşanmışlıklarında kaybolmaktan bıktım ve bunu devam ettirmek istemiyorum sadece.Belki bir kısmı savaşmaktan yorularak ölümü seçmenin yani onları terketmenin sonucu tarafımdan kazanılacak zaferin kokusu burnumdaki bilmiyorum.Ancak neden diye ısrarla soracak olanlarınız varsa açıklıyayım tekrar.Şöyle ki ; büyümek bana göre değilmiş fazla duygusal hassas ve etkilenen bir bünyem var.Hayatın haksızlıkları karşısında direnmek istiyorum ancak içimdeki savaş daha büyük çünki ben kirlendikçe duygularım körelmiyor ve sıcak bir fincanda soğuk su doldurlmuş gibi aslında sıcak su olmalıydı diyorum o bardakta ben sıcağım sıcak su olmalı aksi halde daha fazla dayanamayıp soğuk bir fincan gibi soğuk bir bedene sahip olacağım diyorum kendime..Odamda ölü bulunmak annemde çok büyük etkiler yaratacağı için istemiyorum..Aslında yürüyerek yolda her hangi bir yerde ölmek istiyorum..Ancak nasıl ve ne şekilde farkındalıksız bir gidiş bir sonuç elde ederim bilemiyorum.5 dakika öncesine kadar 25 yaşında bir adam olmama rağmen gerizekalılar gibi yerde ağlıyordum ama saçma buldum.Beni dedemin yanına gömsünler diyip eywallah diyip çekip gitmek istiyorum..Ağır bi kimyasalda var aslında odamda ama işte bilemiyorum 1998 den beri internete girerim ve belkide 4 yaşımdan beri her anne-baba kavgasında kırılan eşyaları toplayıp onları susturup mutlu etmeye çalışan ben şu aralar artık yorulmuş vaziyette..Onlar çoktan ayrıldı..sorun o değil zaten bu satırlara kadar gelindiyse anlaşılmıştır.Kararlı gibiyimde aslında ama dediğim gibi cesur değilim ve bu işin bir raconu olmadı gibi hissesidoyrum aptalca..Bilemiyorum..

Bilemiyorum..Neden yaşlanmak zorunda olmamız gerektiğini gözümüzdeki perdenin kalkıp sadece karnımızı doyurmak için mi yaşıyoruz herşey saniyelerde yaşanmamıi gibi değersizleşebiliyorsa diyorum..Gerçek resmi görüp neden photoshoplyurouz bilemiyorum ama sonunda yol ayrımına geldiğimi hissediyorum gereksizce yaşamak istemiyorum.Sadece paylaşmak istedim..

Elindeki kimyasal ney?

Yorum

anlamadığım intihar edecek birinin bunu neşretmesindeki gerekçe ne ola ki
      demekki derdi intihar değil farkındamısınız bende varım bu dünyada demek
      güzel kardeşim herkes bu hayatta her istediğine ulaşamıyor ve istediği gibi bir hayat süremiyor buna inan
      zaten amaç bu dünyada imtahan olmak zorluklarla
      herkesin sınavı farklı bunu düşün bence

Yorum

ne olcak ki ölünce. kim ağlaycak ardından. kimse. annen baba ya da kardeslerin sonra onlarda unutacak seni.
        senin eline ne gececek. bir hiç. kocaman bir hiç. ölüm çözüm olsaydı ben bunu 9 yaşında yapardım, ya da şu içimdeki psikolji ile yapardım.
        ama kocaman bir hiçlik başka birşey değil. hadi normal bir ölüm olsa sorun değil ama intihar sadece ardında birilerini yakıp yıkmaktır.
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

keske ölmek hayatımızdaki herseyi düzeltse. inan bana şu içinde bulundugum durumdan çıkmak için senden önce ben yapardım. bırak bir köşede ağlamayı, ben ağlayacak bir köşeyede sahip değilim. git elinde ne var ne yok onlara bak git seni mutsuz eden sacmalıkları at hayatından. inan bana yüreği alev alev yanan tek başına bu dünya da oldugunu düşünen ben bile hayat yaşamaya değer, güzel görülmesi gereken günler var diyebiliyorum.
          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

sen bizimle düşüncelerini paylaştın, şimdi de biz paylaşalım) Sevgili yusuff... Şu hayatta problemleri olmayan, zorluklarla boğuşmayan bir insan gösterebilir misin? her insanın kendine göre sorunları vardır... (bakma sen uzaktan sorunsuz yaşıyorlar gbi görünmelerine, hele biraz yaklaş, bak neler göreceksin) senin de çeşitli sorunların var. tamam.. ama sorunlar karışsında teslim bayrağını çekmek; işin kolayına kaçmak olur ve kolayı da herkes yapabilir... Önemli olan zoru başarabilmektir... 25 yaşındasın, gençliğin zirve noktasında yani... bu yaşta kolay olanı seçmek olmaz... kabul edilebilir şey değildir.. Şimdi bu noktada dur ve şöööyyle etrafına bir bak, senin yaşadığın sorunlardan daha fazlasını yaşayan bir sürü insan var bu toplumda... onlar da yaşıyorlar bu hayatı.. hem de "her şeye rağmen" yaşıyorlar... Senin sahip oldukların birçoğundan daha fazla... Oturup bunları bir düşün.. "maneviyatsız hayatım" demişsin... maddi şeyler insanın maneviyatını doyurmaz... onun gıdaları farklıdır... Oturup, bunları da bir düşün... İstersen devam ederiz...
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

herşey değersiz demişsin... ama aileni önemsiyorsun... onlar senin için değersiz değil... belki de bir süre birisine dayanman gerekiyordur... ve bu bence ailen olabilir...
              hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=jNRB-fZuPwA

Yorum

bunu izlemelisin.

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=jNRB-fZuPwA

Yorum

Yorum

Sizler çok nazik ve güzel insanlarsınız..Her birinize teşekkür etmek isterdim boynunuza sarılıp ancak son 2 yıldır böyle çok karanlık noktalara ulaştığımda gel gitler halinde oluyor bu intihar teşebbüsü.hiç hoş değil hatta haksızlık çoğu hayata çoğu yüreğe bu farkındayım ama işte kahrolası farkındalık buna sürükleyen beni şimdi çok iyiyim hatta şahaneyim..Bu kadar uçurum duygular iç içe içimde..Dev bir hortumla kasıp kavururken ortalığı bir anda çarşaf gibi bir denize dalan sıcak bir vücudmuşcasına rahatlıyor bedenim..paylaşmak işe yaradı sayenizde farkında olmanın farkındalığına sevkim gerçekleşti ve farkettim ki ben bunu haketmiyorum ve bu ölüm gereksiz..Hem kim demiş buna cesaretim olduğunu ? yapılacak çok şey var..şimdilik buralardayım hepinize tekrar teşekkür etmek istiyorum..

Yorum

İntear edeceksen siyanür kulanacaksın kardeşim.Kuyumcularda altın dökümcülerinde bulunur.Ahiret inancın varsa düşünebilirsin tabi ha yoksa biz biyolojik canlılarız.Ölümde biyolojik fonksiyonların bitmesidir.Bukadar basit.Yada cehenemde biraz yanarsın sonra cennete alırlar.Bence sen intear etmlisin dostum

Yorum

yusufa bak sen ya.yüreğimizi ağzımıza kadar getirdi.
                            vazgeçmene sevindim.
                            güzelde yazmışsın kerata çok edebi

Yorum

yaşamak çok güzel ne olursa olursun, ne kadar kötü olay olumsuzluk olursa olsun yaşamak güzel. bugün kötü diye yarın da kötü olacak değil ya. yarının düşünerek yaşa.

Yorum

İşleniyor...
                              X