Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok kötü depresyondayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok kötü depresyondayım

3-4 yıldır böyle olduğu için alıştım ama durumu değiştirmek istiyorum. Önceden bulunduğum şehirler psikolojik destek olayına elverişli değildi. Şuan İstanbul da üniversite okuyorum. Seans ücretleri pahalı olmayan psikolog arıyorum. Pahalıdan kastım seans başına 50 tl den yüksek. Bana yardım eder misiniz.

Orjinal yazı sahibi: destroyer View Post
    3-4 yıldır böyle olduğu için alıştım ama durumu değiştirmek istiyorum. Önceden bulunduğum şehirler psikolojik destek olayına elverişli değildi. Şuan İstanbul da üniversite okuyorum. Seans ücretleri pahalı olmayan psikolog arıyorum. Pahalıdan kastım seans başına 50 tl den yüksek. Bana yardım eder misiniz.
    universite hayatının ilk ayları zaten depresyonda olan birini daha da berbat hale getirir.öncelikle psikolog senin için yeterlimi psikiyatrik yardımamı ihtiyacın var bunu anlamalısın.psikiyatrik yardım alacaksan ilaç kullanan insanlardan fikir al derim.birkaç ay sonra olumsuz şeyler yaşamazsan durumun daha iyiye gidicek çünkü hayatı hiç tanımadığın şekilde tanımaya başlayacaksın bundan emin olabilirsin.

Yorum

Merhaba, depresyonun temel sebebini karşı cinsle ilişkiler bazında aramak lazım eğer sorun buysa genellikle çözümü zahmetli ama zor değil ama eskiye dönük birşeyler varsa bilemiyorum. bir kere başladı mı tersine de çeviremiyorsunuz kolay kolay..

Orjinal yazı sahibi: destroyer View Post

Yorum

bende depresyondaydım ama insan bi saatten sonra silkelenmek istiyor bunu yapmak için de destek almak istiyor umarım kolayca atlatırsınz

Yorum

İşleniyor...
        X