Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NEDEN BEN SİNİRLENDİĞİMDE BAĞIRIYORUM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• NEDEN BEN SİNİRLENDİĞİMDE BAĞIRIYORUM

Merhaba Sayın Psikologlar derdime bir çare ,

Dün gece çok düşündüm ben gerçekten hastamıyım Acaba ?. Son zamanlarda Nedenini bilmediğim bir asabiyet var üstümde. Eşimin en ufacık bir sözü ve hareketinde tepki gösterip bağırıyorum. Bazen bu sinir saatlerce sürüyor. İşyerinde hiç suçu günahı olmayan insanlarada çatıyorum. Ama dikkat ediyorum. Beni bu hale getiren eşim. Neden acaba ben deliriyormuyum. Nedir bilmiyorum.Ciyak ciyak bir ses evin içinde. Mesela bana saati soruyor. Söylüyorum. Aradan biraz geçiyor. Yine soruyor cevap verirken ses tonum yükseliyor. Yada anlatmak istediğim şeyi anlatıp sonrada karşımdaki bunun tersini yapınca çileden çıkıyorum. Normalmi bunlar ya. Bu kadar asabiyet ve sinir beni çok üzüyor. Ses tonuma hakim olamıyorum. İlaç almak istemiyorum. Uyku hali yapıyor. Gündüz çalışıyorum. Olamaz. BANA LÜTFEN YAN ETKİSİ FAZLA OLMAYAN BİR İLAÇ TAVSİYE EDİN LÜTFEN sinirim geçince sakinleşince yaptıklarıma çok pişman oluyorum. Karşımdaki susmayıp konuşmaya devam edince iyice çileden çıkıyorum. Elime ne geçerse kafasına atmak geliyor. Bazende atıyorum. Ne oluyor bana böyle anlamıyorum. Yarım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeen
    0
    a:2:{i:170;a:5:{s:12:"polloptionid";i:170;s:6:"nodeid";s:6:"521974";s:5:"title";s:18:"ACİL YARDIM LÜTFEN";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:171;a:5:{s:12:"polloptionid";i:171;s:6:"nodeid";s:6:"521974";s:5:"title";s:23:"BAĞIRMAK BİR HASTALIKMI";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0

Öfke ve pişmanlık... Bunları ben de yaşıyorum. Kusura bakma zeynep43, yine ben yazdım ama bazı deneyimleri paylaşmak da işe yarayabilir. Bizi rahatsız eden aşırı ve kontrolde güçlük çektiğimiz duygularımız olduğunda, bu yaşamımızı olumsuz etkilemeye başladığında, uzmanlardan yardım almamız gerekebiliyor. Belki yaşadığınız sıkıntılardan geçici bir durumdur ama yine de en iyisi uzmana danışmak herhalde. Sevgiler...

Yorum

Sinirlenince bağırma huyu bende de var.tutamıyorum kendimi.Birden parlıyorum ve karşımdaki insana istemeden bağırıyorum.Bu da kırıcı oluyor tabii.Özellikle de bunu evde çok yapıyorum sanırım.
      Ama ben senin gibi düşünmedim zeynep43.Yani bunun bir hastalık olabileceğini ya da delimiyim ben gibilerinden bir düşünce geçmemişti aklımdan.Sanırım bunun yapımızla bir ilgisi var.Yani bir huy...

Yorum

ACİL YARDIM ........................

Sağolun Dostlar sağolun, Gene ben yazdım ne demek üzülürüm böyle düşünürsen pegasus. Yazacaksın tabiiki akıl akıldan üstündür. Burcineroğlu sağol dostum. Belkide dediğin doğrudur. Bu bir huy. Ama ben bundan bayağı rahatsız olmaya başladım son zamanlarda. Yalnız bir şey dikkatimi çekiyor. Bu sitede psikolog arkadaşlar var neden benim bu derdime bir şeyler yazmıyorlar. Uzmandan yardım almak evet çok düşündüm. Bir arada danıştımda. Ama çözüm olmadı. İlaç içerek sakinleşiyim diyorum. Ondanda korkuyorum. Yollarda işte uyurum diye. Çünkü bilindik ilaçlar müthiş uyku yapıyor. Psikolog arkadaşlar ACİL YARDIM ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

Yorum

Meditasyon yapmayı düşündün mü hiç?

Yorum

hayır açıkçası duydum ama hiç yapmadım. SAKİNLEŞMEDE FAYDASI OLURMUKİ ACABA PEK İNANMIYOR.

Yorum

İnanmak, inanmamak meselesi değil. Uzmana danışmak vs ilk öncelikli yapman gereken şeyler tabii. Ancak meditasyon da oldukça işe yarıyor. Yani ilaç alman şart olan bir durum değilse tabii. Deneyimlemek sana bir şey kaybettirmez. Gerçekten bu durumundan çok rahatsızsan ve çözüm arıyorsan bir de bunu dene.

Yorum

ben de çok istiyorum meditasyon yapmayı ama nasıl bilmiyorum...(yani nerden başlayacağımı bilemiyorum...) :roll:

Yorum

Zeynep hickimse sana buradan ilac yavsiye edemez, eden olsa bile senin bunu bir doktora danismadan kullanmaman gerek guzelim.

Yasini bilmiyorum ama bu yasla da ilgili olabilir. Bahar nedeniyle olabilir. Benim gibi yap ve insanlari onceden uyar. Bu aralar iyi degilim sinirlenir bagirirsam ne olur dikkate almayin de. hic olmazsa kirilan sayisi dusuyor ve bir de onlari dusunmuyorsun.

Yorum

Merhaba zeynep43,
                    Hiç bir meslektaşım sizi muayene etmeden size herhangi bir ilaç tavsiye etmez. Siz en iyisi yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak sorununuzun ne olduğunu öğrenin ve doğru tedaviye ulaşın.
                    Kolay gelsin,
                    Dr.phil. R. Meltem Kavcar Sırmalı,&nbsp; <a href="http://www.onlineterapist.com/">www....rapist.com</a>

Yorum

ACİL CEVAPLAR BEKLİYORUM DOSTLAR

Dostlar önerileriniz için sonsuz teşekkürlerde ben buradan bana birileri ilaç tavsiye etsin istemiyorum. Zaten ilacada karşıyım. Benim sadece öğrenmek istediğim benim sinirlendiğime bir başka kişi daha sakin cevap verebilirken ben niye veremiyorum. Ben hastamıyım diye düşünüyorum. Yada başkasının oturup sakin sakin anlatabileceği şeyi ben bağırarak yapıyorum. SES TONUMDAN BEN BİLE BAZEN RAHATSIZ OLUYORUM. SES TELLERİM ETKİLENİYOR SESİM KISILIYOR. BAZEN ÖYLE TATSIZ VE ÇİRKİN ŞEYLER SÖYLÜYORUMKİ KENDİM UTANIYORUM SÖYLEDİKLERİMDEN. BEN HASTALIĞIMIN NEVİİNİ YANİ CİNSİNİ MERAK EDİYORUM. KİŞİLİK BOZUKLUĞUMU YAŞIYORUM YOKSA BAŞKA BİR DEPRESİF ŞEYLER İÇİNEMİ GİRDİM. GİBİ BEYNİMDE SORULARIM VAR. ŞU ANDA EKONOMİK OLARAK MÜSAİT OLMADIĞIMDAN BU YOLU TERCİH EDİYORUM. FAZLADAN VERECEK TEK KURUŞUM YOK BU İŞE DOKTORADA GİTSEM BENİMLE KONUŞACAK YANLIŞMIYIM. BURADANDA DERDİMİ ANLATIYORUM. İŞİNİN EHLİ UZMANLAR ANLAYABİLİR MESELA BİRİSİ İNADIMA YAPINCA TEPKİM BÜYÜK OLUYOR. YADA İKİ KERE TEKRAR ETMEM YADA KARŞIMDAKİNİN KÜSTAH TAVIRLARI BENİ ÇİLEDEN ÇIKARMAYA YETİYOR. BELKİ NORMAL ŞEYLER. BEN EN ÜZÜNTÜLÜ OLDUĞUM ANLARDA BİLE İNTİHARI DÜŞÜNMEDİM. SÜREKLİ HAYATIMLA İLGİLİ EN ZOR ANLARDA BİLE ÇÖZÜM ÜRETİP YAŞAMAYA DEVAM ETTİM. UYUYUP KALKTIMMI SORUNLARI KAFAMIN DİĞER TARAFINA ATARIM. AMA BU TEPKİLERİM SESİMİN YÜKSELMESİ BENİ SON ZAMANLARDA DAHA RAHATSIZ EDİYOR. BELKİ ARKAMDAN ELEŞTİRİYORLAR NE EDEPSİZ KADIN DİYE. HANİ BİR LAF VARDIR AĞIR OL MOLLA DESİNLER BEN TEPEM ATTIMI GÖZÜM BİR ŞEY GÖRMÜYOR. BIRAKSALAR YA DÖVECEM YA DÖVÜLECEM.YANİ BUNLAR BENİ TEDİRGİN EDİYOR. UZMAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BU TEPKİLER NEDİR. GEÇMİŞİMDEDE BÖYLE ŞEYLERİM OLURDU AMA TAŞKINLIK DERECESİNDE DEĞİLDİ. ŞİMDİ DOZU ARTTI. YA GEÇMİŞTEN BU GÜNE KADAR YAŞADIKLARIMDA BENİ ETKİLEMİŞ OLABİLİR. AMA BEN HANGİ GRUBA GİREN BİR EVREDEYİM. YANİ HASTAMIYIM BUNU ÖĞRENMEK İSTİYOÜRUM. YAŞIM 43 BAZEN KORKULARIM ARASINDA ALLAHIM BENİM AKLIMI ALMA DİYORUM. BAZEN SİNİRLENİNCE ELİM AYAĞIM TİTRİYOR. VE MUTLAKA BENİ SİNİRLENDİREN İNSANA CEVAP VERME GEREĞİ DUYUYORUM. HALBUKİ SUSSANA YOK İLLA ONUN HAKKINDAN GELECEĞİM. BU KİŞİ VE KİŞİLER ÖNEMLİ DEĞİL. HAKSIZLIĞA DAYANAMIYORUM GİBİ BİR ŞEY NE OLUYOR BANA YA DELİRDİMMİ DİYECEK NOKTALARA GELİYORUM. NEYSE DOSTLAR SAĞOLUN FİKİR ŞEYEDİN İLAÇ GİBİ GELİYOR VALLA

Yorum

Bende çok çabuk sinirleniyordum ama değiştim nasıl oldu çok farkına varamadım ama.Öncelikle söylediğim bir şeyi bir defada anlamayan kişilere tahammülüm yoktu.Neden iki yada 3 defa anlatmak zorunda kalıyordum.İlk defada normaldi ses tonum ikinci ve üçüncüde yükseliyordu.Şimdi bağırmadan önce kez bir kez duruyorum bağırmamın kime ne faydası var diye.Karşımdaki kişinin algılama kapasitesi ne yada ne gibi bir sorunu var.Kendimi kontrol etmeyi biraz olsun başardım.Ses tonum yükselmeden önce bir kez durmak iyi geliyor.Artık herkes bana eskisi gibi cadı olmadığımı söylüyor.Demekki ses tonumdan rahatsız olanlar varmış.Kimseyede had bildirmeye çalışmıyorum bırakıyorum sözleri havada arkamı dönüp işime bakıyorum.Ben sadece kendimi bilmeliyim karşımdakinin beni bilmesine ihtiyacım yok nasılsa belli bir zamandan sonra anlayacak.Sessizlik daha çok koyuyor karşıdaki kişiye artık buna eminim................

Yorum

İşleniyor...
                        X