Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıkıntı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sıkıntı

yapmam gereken bir şey var ama çok zor bir şey eğer yapmam gerekeni yaparsam hayatım değişecek ve okula vs. gerek kalmayacak yani hayatımın akışı değişecek.Ancak yapmam gereken şeyi aileme söyleyemem bu yüzden sürekli annemin günlük hayat planları hakkında okul vs. baskılarına maruz kalıyorum.Asıl sorun şu yapmam gereken şey basit bir şey değil nefsim işin uzamasına engel oluyor bende karamsarlığa kapılıyorum ne tavsiye edersiniz?
    Ben kafaya takmadıkça annem hayatım boyunca okul ve staj gibi şeyleri kafama kakıyor halbuki bilse ki ben yapmam gerekeni yaptığımda kızmasına gerek kalmayacak off yine sıkıntıya girdim

Orjinal yazı sahibi: sınırsız View Post
    yapmam gereken bir şey var ama çok zor bir şey eğer yapmam gerekeni yaparsam hayatım değişecek ve okula vs. gerek kalmayacak yani hayatımın akışı değişecek.Ancak yapmam gereken şeyi aileme söyleyemem bu yüzden sürekli annemin günlük hayat planları hakkında okul vs. baskılarına maruz kalıyorum.Asıl sorun şu yapmam gereken şey basit bir şey değil nefsim işin uzamasına engel oluyor bende karamsarlığa kapılıyorum ne tavsiye edersiniz?
    Ben kafaya takmadıkça annem hayatım boyunca okul ve staj gibi şeyleri kafama kakıyor halbuki bilse ki ben yapmam gerekeni yaptığımda kızmasına gerek kalmayacak off yine sıkıntıya girdim
    nedir yapmak istediğin,yapman gereken?

Yorum

Fazla merak iyi değildir.Sadece çok önemli bir şey olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

kafana göre takıl ... bazen planlar yapmanın durumu dahada çıkılmaz hale getirdiği görülür.

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

yapman gereken şey nedir merak ettim doğrusu... ama okul baskısını hepimiz yaşıyoruz okulunu bitirmelisin yapman gereken şeyi okulu bitiririken yap yoksa okul bitirmedi diye ileri ki hayatında da sürekli baskı görüceksin.

Yorum

Nedir yapman gereken şey, intihar mı edeceksın? Zengin kocaya mı (ya da zengin bayana mı) kaçacaksın?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Xenith View Post
              Nedir yapman gereken şey, intihar mı edeceksın? Zengin kocaya mı (ya da zengin bayana mı) kaçacaksın?
              ahahhaaa koptum ben...

Yorum

içinden çıkamadığın bir durum bence birinden hoşlanıyorsun.. birde demişsinki Fazla merak iyi değildir. saygı duyarızda bazı şeyleri anlatki belki senin durumunu yaşayan biriyle denk gelir ve sende mesut olursun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                  içinden çıkamadığın bir durum bence birinden hoşlanıyorsun.. birde demişsinki Fazla merak iyi değildir. saygı duyarızda bazı şeyleri anlatki belki senin durumunu yaşayan biriyle denk gelir ve sende mesut olursun

Durum değişmedi ama kafaya takmayı bırakıp kurtuldum.Aşk meselesi değil öyle olsa gider konuşurdum.Daha çok sorumluluk olarak gördüğüm bir konuydu diyelim.Neyse geçti gitti zaten ilginiz için saolun.

Yorum

İşleniyor...
                  X