Duyuru

Collapse
No announcement yet.

olmek istiyorum ama ölemiyorum neden?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• olmek istiyorum ama ölemiyorum neden?

Iyi aksamlar,

Artik en dipte en sondayim tek senecegim ölüm intihar, ama yapamiyorum denedim ama yapamiyorum, neden acaba?

Biktim artik, yasayamiyorum son noktayida koyamiyorum...

biraz anlatmak ister misin nden ölmek istiyorsunuz. ?
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Yalnizlik, hastalik, takintilar, arkadassizlik, toplumdan dislanma, yabancilasma, her günümün birbirine benzemesi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
        biraz anlatmak ister misin nden ölmek istiyorsunuz. ?
        Yalnizlik, hastalik, takintilar, arkadassizlik, toplumdan dislanma, yabancilasma, her günümün birbirine benzemesi...

Yorum

ailenle aran nasıl herhangi bir uzmanla konuştunuzmu ? hastalık nedir bunu biraz açarmisiniz ?
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

ailenle aran nasıl herhangi bir uzmanla konuştunuzmu ? hastalık nedir bunu biraz açarmisiniz ?
            Ailemde beni anlamiyor, sorunlarima yabanci, hastaligim ise fiziki engel

Yorum

hangi şehirde oturuyorsunuz ? bu arada bay misiniz sosyallesmek için herhangi kültür merkezi kutushane gibi bir yere üyemisiniz.eğer isyan edip ölmek istiyorsaniz ınan yerinde sekmek olur bu birşeyler basarmak için sadece biraz istek ve caba

Yorum

hangi şehirde oturuyorsunuz ? bu arada bay misiniz sosyallesmek için herhangi kültür merkezi kutushane gibi bir yere üyemisiniz.eğer isyan edip ölmek istiyorsaniz ınan yerinde sekmek olur bu birşeyler basarmak için sadece biraz istek ve caba
                Yurt disinda dogdum büyüdüm yurtdisinda yasiyorum ve hayir hicbir kurumu üye falan degilim

Yorum

biraz kendiniz den bahsedin belki alternatif üretebiliriz.ıstanbul da olsaydiniz bir faydam olabilirdi. kitap okuyormusunuz veya herhangi bir iş arıyormusunuz aileniz nden anlamiyor.

Yorum

biraz kendiniz den bahsedin belki alternatif üretebiliriz.ıstanbul da olsaydiniz bir faydam olabilirdi. kitap okuyormusunuz veya herhangi bir iş arıyormusunuz aileniz nden anlamiyor.
                    Bu sorunlarim sikintilarim ergenlik doneminden beri devam ediyor yani yaklasik 10 yildir 15 yasindan beri. Kitap okuyordum evet ama artik onuda yapmiyorum.
                    Ailem benim yavas yavas ucuruma dogru gittigimi gormuyor, sorunlarimi anlamiyor. Onlarinda gozunde mizmizlanmamasi gereken bir engelliyim belkide...

Yorum

intihar edememenin nedeni korkular
                      hayata bağlanmaya çalış bilgisayar kullanabildiğine göre bir işte çalışabilirsin
                      kendini öncelikle böyle kabullen hobiler edinmeye çalış birşeylerle oyalanarak zihnini dağıtmaya çalış

Yorum

allaha isyan mıdır ölmek istemek peki ya doğmayı seçmeden doğmak zorunda kalmak insanı ölmeye itebilecek en önemli neden değil midir? herşeyi Allah a dayandıran yüce zihniyetler size Allahımız yok demiyoruz ama beynimizde var çok şükür..

Yorum

Hayat devam ediyor... mücadelesiz dahada sıkıcı olur inan
                          herşeye rağmen hayat çok güzel
                          sen o kadar güçlümüşsünki buyaşuına kadar onca şeyı zaten aşmışsın

çok guzel şeyler yapabilirsin arkadşında dediği gıbı az sosyalleşmeye çalış senın gıbı bir sürü insan var onlarla diyaloğ kur arkadaşlık et .....

Yorum

eyvallah

Yorum

Ölemiyorsun çünkü daha hücrelerin görevlerini sonlanrımak istemiyor, ölemiyorsun çünkü daha ecelin gelmedi. Ecelini kendin mi getirmek istiyorsun. Cehennem, şu an çektiğin sıkıntılardan daha büyük bir acı ve canına kıyanların yeri orası. Yaşamak için mutlu olmak yada hayatı sevmek zorunda değilsin. Ben de istemeden, paşa paşa acımı çekerek yaşıyorum. Nasıl ben senin ne çektiğini bilmiyorsam, sen de benim kaç yıl boyunca neler çektiğimi bilemezsin. Yaşamalısın. İnan zaman herşeye ilaçtır. Elde edemediklerinden vazgeçebilmeyi öğreniyorsun zamanla ve o an biraz daha hafifliyor yükün.
                              Orjinal yazı sahibi: karabulutlar27 View Post
                              Iyi aksamlar,

Artik en dipte en sondayim tek senecegim ölüm intihar, ama yapamiyorum denedim ama yapamiyorum, neden acaba?

Biktim artik, yasayamiyorum son noktayida koyamiyorum...

Yorum

İşleniyor...
                              X