Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depresyona bitkisel çözüm - işe yarıyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Depresyona bitkisel çözüm - işe yarıyor

Depresyondan muzdarip arkadaşlar tavsiye ediyorum sarı kantoron otunu kullanın işe yarıyor evelallah.

Kullanımı : 2 su bardağı dolu olan kaynamakta olan suya, Bir tutam sarı kantaron otunu atın.Ilık ateşte 2 dakika kaynatın.Sonra altını kapattıktan sonra 8 dk olduğu gibi dursun.Sonra süzgeçle suyunu bir bardağa doldurun.Ilıyınca tüketin.Günde 2 bardakta içebilirsiniz.En az 1 ay düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim

ben sarı kantaronu kapsül olarak alıyorum. eczanelerde var reçetesiz: st john's wort

Yorum

bugüne kadar hep ilaç içtik durduk hiçbişe yaramadı birde bitkilsel tedavileri deneyelim aslında bizim peder meraklıdır otlara birde ona sorim belki evde vardır ...

Yorum

tadı güzel değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
          Ben 2OO0 Kazan Kaynamakta Olan Suya Bütün Tabiat Otlarını Atsam Altını Kapattıktan Sonra 8 Yıl Bekletip Günde 500 Bardak 20 Yıl Düzenli İçsem Bana mısın Demez Eminim =)
          O kazanlarde ene önemli şeyi koymamışsın.. ondan deva olmuyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
            Ben 2OO0 Kazan Kaynamakta Olan Suya Bütün Tabiat Otlarını Atsam Altını Kapattıktan Sonra 8 Yıl Bekletip Günde 500 Bardak 20 Yıl Düzenli İçsem Bana mısın Demez Eminim =)
            Bu karamsarlıkla kazana düşsen yine fayda vermez. İstek yoksa , çare de yoktur.

Yorum

İşleniyor...
            X