Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar etmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• intihar etmek istiyorum

Merhaba arkadaslar,

her dakika her saniye aklimdan intihar geciyor, kendime engel olamiyorum sizce ne yapabilirim?

Cok kötüyüm ne yapacagimi bilemiyorum. Intihari tek kurtulus yolu olarak görüyorum...

İntiharı tek kurtuluş olarak görebilmen için, daha önce intihar etmiş ve o rahatlığı, kurtuluşu yaşamış olman lazım.----Biliyorum inanılmaz kötüsün, zor durumdasın, hayattan kopuksun, boyut değiştirmek istiyorsun. Düşün şimdi, bir fabrikanın sahibisin. Başına bir müdür diktin, işleri ona bıraktın. Tatile gittin. Geldiğinde fabrika diye bir şey yok. Satmış yada yakmış, sana sormadan, haberin yok... Allahın sana verdiği canı, kendi iradenle-hakkın olmadan öldürdüğünde, Onun hükmüne ne kadar büyük saygısızlık yapmış olacağını düşünebiliyor musun?
    ---İntihar etmeyeceksin, edemezsin, buna hakkın yok...
    Orjinal yazı sahibi: karabulutlar27 View Post
    Merhaba arkadaslar,

her dakika her saniye aklimdan intihar geciyor, kendime engel olamiyorum sizce ne yapabilirim?

Cok kötüyüm ne yapacagimi bilemiyorum. Intihari tek kurtulus yolu olarak görüyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karabulutlar27 View Post
      Merhaba arkadaslar,

Sıkıntıdan mı intiharı düşünüyorsun, depresyonda mısın?

Yorum

Nedir seni bu fikre yönlendiren?Hayatın sana getirdikleri mi yoksa hiçbir sebebi yokken nefsin mi intihara zorluyor?Sebebini açıklarsan çözümler söyleyeceğiz.Mesela ben de geçen yıl hayatın bana ağır gelmesi,yalnızlık böyle düşünmüştü ama o zaman aptalmışım düşündüm.

Yorum

....................
          Last edited by hale46; 04-07-2015, 05:00 AM.

Yorum

bende çok sık intihar etmeyi düşünüyorum bir gün bir yerde patlıyacam ama ne zaman ???
            batsın bu dünya hemi bence forum olarak toplu intihar eylemi gerçekleştirelim ...
            bu dert beni öldürecek açar iken solduracak vadem erken doluaracak ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
              Nedir seni bu fikre yönlendiren?Hayatın sana getirdikleri mi yoksa hiçbir sebebi yokken nefsin mi intihara zorluyor?Sebebini açıklarsan çözümler söyleyeceğiz.Mesela ben de geçen yıl hayatın bana ağır gelmesi,yalnızlık böyle düşünmüştü ama o zaman aptalmışım düşündüm.

ilginç bir yaklaşım tarzı ...
              kişiyi intihara itern sebepler daha çok yaşadıklarıdır çevresidir bence....

Yorum

.....................
                Last edited by hale46; 04-07-2015, 05:01 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                  bende çok sık intihar etmeyi düşünüyorum bir gün bir yerde patlıyacam ama ne zaman ???
                  batsın bu dünya hemi bence forum olarak toplu intihar eylemi gerçekleştirelim ...
                  bu dert beni öldürecek açar iken solduracak vadem erken doluaracak ...
                  Varsa acısız bir yöntem birlikte gerçekleştirelim. Intihar bir çözüm yolu ama güzel bir yöntemin yoksa elimize patlayabilir. Bu arada intihar etmek için silahı filan olan var mı. Uygun bir fiyata ben alabilirim yada toplanalım bir yerde önce ben sizi öldürürüm en son kendimi? Bir taşla bir sürü kuş iyi değil mi?

Yorum

Yok bana birşey olmaz hafifletici sebeplerim var berat ederim. Cesaret edemiyecek olan olursa diye söyledim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
                      Varsa acısız bir yöntem birlikte gerçekleştirelim. Intihar bir çözüm yolu ama güzel bir yöntemin yoksa elimize patlayabilir. Bu arada intihar etmek için silahı filan olan var mı. Uygun bir fiyata ben alabilirim yada toplanalım bir yerde önce ben sizi öldürürüm en son kendimi? Bir taşla bir sürü kuş iyi değil mi?
                      çok psikopatça bir yöntem olur bu bence başka bişey bulmak lazım ..!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                        çok psikopatça bir yöntem olur bu bence başka bişey bulmak lazım ..!!
                        Senin bir fikrin var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
                          Senin bir fikrin var mı?
                          var bileklerini kesmek yada kendini asmak

Yorum

Arkadaşlar,intihar kolay yol ama doğru yol değil.Hayata karşı dik durmamız lazım,cesur görünmemiz lazım,böyle intihara yönelerek daha çok şeytanın yüzünü güldürmüş oluruz.Allah niye biz insanları meleklerden üstün yaratmış,biliyorsunuzdur.Lütfen böyle şeyleri düşünmeyin.

Yorum

Bende intihar etmek istiyorum, ancak bunu bir türlü başaramıyorum........

Yorum

İşleniyor...
                              X