Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayağa Kalkmak İstiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ayağa Kalkmak İstiyorum

Herkese Merhabalar;
    Uzun zamandır eksildiğimi,çoğu konuda isteksizleştiğimin farkındayım,Sanki gücüm dipte ve ben ayağa kalkmak istiyorum. İçimde o enerjinin bir yerlerde saklı olduğunu biliyorum.Agresif kişiliğim tavan yaptı. Artık daha çabuk sinirlenip daha çabuk ağlayabiliyorum.Böyle devam edemeyeceğinin de farkındayım.
    Kitap okuyamıyorum mesela. Eskiden 4 5 günde bir kitabı keyifle okuyup bitiren ben aylardan belki yıllardan beri doğru dürüst kitap dahi okuyamıyorum.
    Ayağa kalkmak istiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum:RpS_blushing:

Umarım toparlanırsın. Etrafında yaşam hızla akarken, senin herşeyden vazgeçmen, derin bir boşluğa düşmen gerçekten can sıkıcı. Ama bu tür yılmışlık, tükenmişlik sendromları yaşayan insanların sayısı çok fazla arttı. Genel bir tatminsizlik, genel bir bunalım hali var insanlarda. Yavaştan başlamalısın. Oturarak akşamı edemezsin. Hareket, yorgunluk, meşguliyet. İlk başta zorla yap, sonra tempo kazanırsın biraz.

Yorum

Teşekkür ederim. Kendimi çok seviyordum. Hayata bakış açıma kendim bile hayrandım. Çoğu büyük sıkıntıyı bile tii ye alarak halleden ben şuan çöküyorum, çökmekten öte ölüyor gibiyim bu cidden can sıkıcı

Yorum

Bir psikyatriste görün. Ne anlatmak istiyorsan hepsini anlat. İlaç verecektir tahmin ediyorum. ilaçları düzenli kullan. Bazı ilaçların etki etmesi birkaç haftayı alır ama seninde birşeyciğin kalmaz. Herkesin hayatında benzer dönemler vardır. Olur öyle şeyler.

Yorum

Depresyon tedavisinde ilaç kullanımı epey yaygındır. Araştırmalara göre ilaç + terapi tedavisinin 2 kat daha etkili olduğu görülmüştür. Henüz mezun olmadım ama en azından depresyon tedavisi Bilişsel Davranışçı Terapi ile nasıl yapılır öğrendim ama yüzyüze değiliz maalesef. Psikiyatra giderseniz Lityum içeren ilaçlar verecektir size. İlaçla birlikte terapi öneririm. Tabiki imkanınız varsa.
          Psikolog.

Yorum

bi kaç kez bi psikologa gittim. İlaçta kullandım ama bıraktım daha sonra. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum kitap okudukça rahatlıyorum aslında beni mutlu eden seyleri teekrar tekrar yapamaya calısıyorm biraz da olsa iyi geliyor

Yorum

5 yıl önce depresan kullandım.Şuan iyi hissediyorum ilaç kullanmak beni mahvetti. Haklı olabilirsiniz belki tamamlasam suan hissettiğimden bin kat iyi hissedebilirdim.Tekrar bi uzmanla konusmak eminim işime yarayacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Post
                5 yıl önce depresan kullandım.Şuan iyi hissediyorum ilaç kullanmak beni mahvetti. Haklı olabilirsiniz belki tamamlasam suan hissettiğimden bin kat iyi hissedebilirdim.Tekrar bi uzmanla konusmak eminim işime yarayacak
                Kesinlikle. Umarım sağlıklı bir yaşam sürersiniz
                Psikolog.

Yorum

[QUOTE=Okkeanos;524963]Kesinlikle. Umarım sağlıklı bir yaşam sürersiniz

teşekkür ederim..

Yorum

İşleniyor...
                  X