Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depresyon ne

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• depresyon ne

ben 7 yaşında babamdan hiç ilgi göremeyeceğimi anladım alkol kullanıyodu annem çok baskı yapardı o zamandan sonra okul değiştirdim her yıl
    5. sınıfta iyice bıktım gayrı resmi yaşıyolardı bir kaçyıldır, dolandırıcılık yaptı ,içime kapndım çok kötü oldum fakirdik ağlıyodum , yalnızdım sonradan kavgacı sessiz sinirli oldum bu durum lisede de devam etti,etrafta dikkatini çeken olursa iyice inat ettim, üniversite sınavını kazanmak ölüm kalım meselesi gibi yaptılar zaten üniversitede felsefe okunur dedim ama 2.sınıfta bıraktım şimdi mühendislikteyim ama hiç umut bağlamadım direk tekrar ...
    arkadaşlar sorun ne bilmiyorum ama yaşıtlarımla hiç iletişim kuramıyorum ailemde yardım etmedi ilaç şu yapar bu yapar gereksiz....
    artık yeter böyle hayattan nefret ettim ölürsem yok olabilirim ancak bi ümidim yok yaw dünyada

depresyonda değilim ama anksiyete düşünce takıntısı falan arttı hiç mutlu değilim yoruldum ailem annem ablam başka kimsem yok
    sizce yine dandik ilaçları mı kullanmayı deniyim sgk'm da bitiyo

Dr. ne teşhis koymuştu? Ve o dandik ilaćlar nelerdi?

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
      Dr. ne teşhis koymuştu? Ve o dandik ilaćlar nelerdi?
      profilimde var abizol (abilify muadili ) 2 hfta kullandım ailem çöpe attı .. major depresyon için(polisten dayak yemiştim 2012haziran) misol uykum bozuldu sonra üniversitedeyim ama çok problemli olacağım dedim yalnızlık pskolojisine girdim.. sonra mahvettim kaldım, moralim bozuldu faça yüzünden desyrel 50mg sonra seralin 50mg cipralex uyku yapar diye cipram da aldım 3 antidepresan birden seroquel 50 xr 3 hfta falan kullanıp hepsini ve alkolude bıraktım..

Yorum

tekrar bir doktora git,ilaçlarını değişsin.psiloğa imkanın varsa git.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cyberbird View Post
          profilimde var abizol (abilify muadili ) 2 hfta kullandım ailem çöpe attı .. major depresyon için(polisten dayak yemiştim 2012haziran) misol uykum bozuldu sonra üniversitedeyim ama çok problemli olacağım dedim yalnızlık pskolojisine girdim.. sonra mahvettim kaldım, moralim bozuldu faça yüzünden desyrel 50mg sonra seralin 50mg cipralex uyku yapar diye cipram da aldım 3 antidepresan birden seroquel 50 xr 3 hfta falan kullanıp hepsini ve alkolude bıraktım..
          Devamlı füzenli bi rećetesi olan bi ben miyim?buradaki çoğu arkadaştan nerdwyse butun ilaçları konay gibi kullandiğını duyuyorum.bu kadar cok ilaç değiştirmek ve çok kısa sürede sonuç beklemek bana göre yanliş.deneme yahtası yapmışsın kendini.bence sabırlı bi şekilde ilać kullan tabi bazen değişıklik olabilir ama bu kadarı fazla.ailen de çok bilgisiz bu konuda.aynı benim ailem gibi.bence onlara kulak asma ve tefaviavine başla ama unutma ilaç tek basına yeterli değil.ilać,irade mücadrle gerekir.hićbirini eksik bırakma.gecmis olsun

Hayat kúcúk seylerden olusur.
          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

İşleniyor...
          X