Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne yapmalıyım kafayı yicem artık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne yapmalıyım kafayı yicem artık

Benim derdim belki suanda kimilerine göre buna dertmi denir şeklinde yorumlara sebep olabilir ancak benim butun yasantımı etkiliyo.22 yasındayım özel teknelerde gemicilik yapardım bu yıl bana birseyler oldu universiteyi braktım işi braktım herseyden vazgeçtim sanki yaklasık 8 9 aydır evdeyim ve sağlıgımın elden gittigini hissedebiliyorum kollarım bacaklarım belim başım heryerim ağrıyo ne yemek yemek geliyor icimden ne dısarı cıkmak evdeki sorunlar boyumu asmaya basladı iş buluyorum gidemiyorumm evde asalak gbi yaşıyorum hiçbirsey bana zevk vermiyo ailemin durumu pek iyi değil bunun verdigi sıkıntılardan dolayı kendimide cok kotu hissediyorum annem babam calısıyo 22 yasındayım ben evde oturuyorum suan kısacası yaşamaya üşenir haldeyim hersey bana cok zor geliyo calışmak okumak koydugun hedeflere ulasmak hersey boş anlamsız ailemle bu durumu konusamıyorum onların beni anlayabilcegini düşünmüyorum babamla yan yana dahi oturamaz hale geldik hemen bişeylerden kavga cıkıyo ve tartışıyoruz intahar dusuncelerim oldu yalan soylemek istemiyorum fakat beni cok korkutuyo bunu düşünmek istemiyorum ama hayatla mucadele etmekte istemiyorum

Uzun olduysa kusura bakmayın

depresyona girmişssin uzmandan destek alman lazım ...

Yorum

birileri bişeyler yazsın lutfen yorumlarınızın hepsi benim için cok önemlli

Yorum

Yaşadıklarıma oldukça yakın şeyler. Tam anlamıyla depresyon bence de. Dertten saymamak büyük hata. Ben hala edemiyorum mücadele.Bir şeyler engelliyor, gücümün olmadığını hissediyorum. Ama emin olun siz de etmezseniz intihara kadar gidebilir cidden. Yaşadım çünkü o anları. Geçmiş olsun keşke yardımcı olabilsek.

Yorum

Bu arada diğer arkadaşların da dediği gibi mutlaka yardım alın. Kendim atlatırım diye düşünmeyin.

Yorum

peki bu yardım bi uzmana görünmem in bedeli nedir yani ucret olarak cunki eyer doktora gidersem kesinlikle ailemin haberi olmadan gidicem..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Kaçar View Post
              Benim derdim belki suanda kimilerine göre buna dertmi denir şeklinde yorumlara sebep olabilir ancak benim butun yasantımı etkiliyo.22 yasındayım özel teknelerde gemicilik yapardım bu yıl bana birseyler oldu universiteyi braktım işi braktım herseyden vazgeçtim sanki yaklasık 8 9 aydır evdeyim ve sağlıgımın elden gittigini hissedebiliyorum kollarım bacaklarım belim başım heryerim ağrıyo ne yemek yemek geliyor icimden ne dısarı cıkmak evdeki sorunlar boyumu asmaya basladı iş buluyorum gidemiyorumm evde asalak gbi yaşıyorum hiçbirsey bana zevk vermiyo ailemin durumu pek iyi değil bunun verdigi sıkıntılardan dolayı kendimide cok kotu hissediyorum annem babam calısıyo 22 yasındayım ben evde oturuyorum suan kısacası yaşamaya üşenir haldeyim hersey bana cok zor geliyo calışmak okumak koydugun hedeflere ulasmak hersey boş anlamsız ailemle bu durumu konusamıyorum onların beni anlayabilcegini düşünmüyorum babamla yan yana dahi oturamaz hale geldik hemen bişeylerden kavga cıkıyo ve tartışıyoruz intahar dusuncelerim oldu yalan soylemek istemiyorum fakat beni cok korkutuyo bunu düşünmek istemiyorum ama hayatla mucadele etmekte istemiyorum

Uzun olduysa kusura bakmayın
              Bu anlattıkların bir anda olduysa benim anneme sorsan sana büyü yapmışlar derler.Ki biliyosun büyü denen şey gerçekten var ne bilim belki depresyonda da olabilirsin ama üniversiteye gidip hem işin gücün varken biranda eve kapanman banada değişik geldi bence bildiğin bir hocaya okut derim sonuçta dua okutmaktan zarar gelicek değil ya en azından denemiş olursun.Ne biliyim şey derler sirkeli suyla odanı falan sil . Saçma gelebilir ama mutlu olmak içinde herşeyi denemekte fayda var

Yorum

fiyat aralığı çok değişken.seansına 400 tl isteyen de olur..sen devlete git..hem psikiyatriste hem psikoloğagit.doktorun tavsiyelerini dinle,ilaçlarını kullan.

Yorum

Dediğin cogu insanda dönem dönem yaşanan bir depresyon.Devlet hastenesine gidebilirsin param var diyosan özelede gidebilirsin seçim senin.Fakat sadece sende olmadıgını anlamalısın.Geçmiş olsun...

Yorum

Önemli değil, kusura bakmıyoruz. Resmen depresyon bu. Yaşamaktan yorulmuş ve nefret eder hale gelmişsin. Yılmışsın, herşeyden elini eteğini çekmişsin. İlaç tedavisine başlamalısın. Bu şekilde yaşayamazsın. Böyle hayatın bitmesini bekliyorsan bitmez. 70 yaşında değilsin. Kendini en iyi tanıyan sensin. Hiçbirşey yapmamak kadar insanı yoran bir başka şey daha tanımıyorum. Ben de istemeden yaşıyorum. Yaşamı sevmek zorunda değilsin ama yaşamak zorundasın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                      . Yaşamı sevmek zorunda değilsin ama yaşamak zorundasın.
                      bu cümle de geçen söz çok güzeldi,
                      mesajı yazan arkadaşa da sizin çareniz burada bulunmaz, durumunuz ciddi gibi duruyor, acilen bir psikiyatriste gitmeniz lazım.

Yorum

Babanin seni anlamayacagini dusunme . Aile herseyden onemlidir , onlarla mutlaka konus . Tartisma cikmasina izn vermemek gibi bi sansin var unutma . Gencecik insansin ne guzel , elin ayagin tutuyor , calis , kimselere muhtac olma. Hayat herkese kolay degil , biliyorum . Ama mucadele etmek zorundasin , bu oyunun kurali bu . Kurala uymiycaksan da kural koyan olacaksin

Yorum

böle durumlarda aile yanında olmalı.. ailen yanında olmassa kimse olmaz.. bide ailen artık anlamalı hayattan kopuk olmanın her zaman bi sebebi vardır..

yasadıgın sey depresyon olabilir tam bilmiom ama.. depresyon vücut agrısıyla kendini gösteren bitmişlik ruh halidir.

Yorum

hayatıda sevmeye calıs.. düşenin hiçbi dostu olmaz .. herhalde hasta olmasaydm hayattı en cok sevenler listesinde olurdm.. ama yasadıklarımız bünyemize ve karakterimize işlemiş ofss

Yorum

İşleniyor...
                            X