Benim derdim belki suanda kimilerine göre buna dertmi denir şeklinde yorumlara sebep olabilir ancak benim butun yasantımı etkiliyo.22 yasındayım özel teknelerde gemicilik yapardım bu yıl bana birseyler oldu universiteyi braktım işi braktım herseyden vazgeçtim sanki yaklasık 8 9 aydır evdeyim ve sağlıgımın elden gittigini hissedebiliyorum kollarım bacaklarım belim başım heryerim ağrıyo ne yemek yemek geliyor icimden ne dısarı cıkmak evdeki sorunlar boyumu asmaya basladı iş buluyorum gidemiyorumm evde asalak gbi yaşıyorum hiçbirsey bana zevk vermiyo ailemin durumu pek iyi değil bunun verdigi sıkıntılardan dolayı kendimide cok kotu hissediyorum annem babam calısıyo 22 yasındayım ben evde oturuyorum suan kısacası yaşamaya üşenir haldeyim hersey bana cok zor geliyo calışmak okumak koydugun hedeflere ulasmak hersey boş anlamsız ailemle bu durumu konusamıyorum onların beni anlayabilcegini düşünmüyorum babamla yan yana dahi oturamaz hale geldik hemen bişeylerden kavga cıkıyo ve tartışıyoruz intahar dusuncelerim oldu yalan soylemek istemiyorum fakat beni cok korkutuyo bunu düşünmek istemiyorum ama hayatla mucadele etmekte istemiyorum
Uzun olduysa kusura bakmayın
Uzun olduysa kusura bakmayın

Yorum