Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ölüm çare mi....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ölüm çare mi....

bu siteye arada bir girerim şimdi yine yazasım geldi,ölüm benim için son çare mi? şu an kalbim dursun istiyorum.ama istemekle olmuyor tabi,o saçma şeylerle yorduğum beynimin kapasitesini kalbimi durdurmaya odaklayamıyorum.şu an o serotonin hormonu beyinde ölçüm yapılsa sıfırdır galiba,sonra da tekrar düşünüyorum o mutluluk hormanları ben de olsa şu an,bu şekilde düşünmeycem herşeye olumlu bakacam ve hastalık olmayacak kendimi iyi hissedecem,

şimdi modern tıppın şu an için öngördüğü depresif düşünceler esnasında serotonin ve epinefrin hormanlarının azaldığı yönünde,ve teorik olarak antidepresan ilaçlar bu hormanları arttırmayı hedefliyor,ne yapıyor zihnimizi uyuşturup düşüncelere engel olmaya çalışıyor yapay mutluluk hali oluşturmaya çalışıyor,

1....şimdi zor bir zamanda depresyona girenlere antidepresan ilaçlar yardımcı oluyor,kendisi için o zor olan durum ortadan kalkınca birey iyileşiyor.

2....hayatının temelinde sıkıntılı olan bireylere antidepresan veriliyor ,kişi iyilik hali yaşıyor fakat hayat felsefesi sıkıntılı olduğu için birey iyileşmiyor,sürekli ilaç kullanıyor,hatta yeni çıkan antidepresanlar veriliyor,aslında kişiye iyilik yapılmıyor, çıkmaza doğru sürüklenmesine yardımcı oluyor.

yani benim durum örnek 2 paxil le hayatım karardı,zihnimi o kadar çok uyuşturdu ki,onun yapay mutluluğunu gerçek dünya sandım.şimdi de acısını çekiyorum.

dikkat edin, depresyona niye girdiniz eğer depresyona girmenize sebep olan şartlar ortadan kalkmazsa, serotonin ve noradrenalini geri alımını uçaran ilaç yapsalar hiçbirimize faydalı olmaz, yapmaya da çalışmışlar psikiyatrların son gözdesi cymbalta örneği gibi.

eğer benim gibi çaresizsen elinden bişey gelmiyorsa evet ölüm çaredir ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
      eğer benim gibi çaresizsen elinden bişey gelmiyorsa evet ölüm çaredir ....
      sizin çaresizliğin ne ile alakası var, hastalıkla ilgili mi yoksa hayatınızdaki bir durum mu? insanın ölmek istemesi depresif bir durumda olduğunu gösterir, depresif durum ortadan kalkınca hayata umutla bakar, ben de şu an çok rahatsızım depresyonun geçmesini bekliyorum,insan depresyondan hiç çıkamayacakmış gibi geliyor ama illa bir zaman bitiyor,böyle düşünmüyoruz sonra.

Yorum

İşleniyor...
      X