Öncelikle yalnız yaşadığımı belirteyim.son zamanlarda eskiden çok önem verdiğim şeyleri hiç umursamadığımı hayatımı hiçe saydığımı farkediyorum. eskiden dersler bir sınavı geçmek benim için çok önemliyken artık o sınava girmeyebiliyorum ve vicdanım zerre kadar sızlamıyor. yada düşünmeden geri dönüşümü zor duyulsa hayatımı mahvedecek şeyleri gözümü kırpmadan yapıyorum.ve yine bende bir korku oluşturmuyor.kısacası karakterimin dışına çıktım ve daha geniş bir hal aldım
Birkaç senedir ders çalışmak için kendimi çok sıktım ve sonunda böyle patlak verdi. geceleri uyumakta zorlanıyorum uyku düzenim çok bozuk.motivasyon konsantrasyon bozuk/ yalnızca mecbursam sürdürebiliyorum.hoca anlattığında dinleyebiliyorum kendim çalışmayı sürdüremiyorum. yazları/ailemin yanındayken daha mutluyum ve bir sorunum yok
Birkaç senedir ders çalışmak için kendimi çok sıktım ve sonunda böyle patlak verdi. geceleri uyumakta zorlanıyorum uyku düzenim çok bozuk.motivasyon konsantrasyon bozuk/ yalnızca mecbursam sürdürebiliyorum.hoca anlattığında dinleyebiliyorum kendim çalışmayı sürdüremiyorum. yazları/ailemin yanındayken daha mutluyum ve bir sorunum yok
Yorum