Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depresyonda olduğumu düşünüyorum, ilaç kullanmamı gerektirecek kadar ağır mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Depresyonda olduğumu düşünüyorum, ilaç kullanmamı gerektirecek kadar ağır mı?

Öncelikle yalnız yaşadığımı belirteyim.son zamanlarda eskiden çok önem verdiğim şeyleri hiç umursamadığımı hayatımı hiçe saydığımı farkediyorum. eskiden dersler bir sınavı geçmek benim için çok önemliyken artık o sınava girmeyebiliyorum ve vicdanım zerre kadar sızlamıyor. yada düşünmeden geri dönüşümü zor duyulsa hayatımı mahvedecek şeyleri gözümü kırpmadan yapıyorum.ve yine bende bir korku oluşturmuyor.kısacası karakterimin dışına çıktım ve daha geniş bir hal aldım
    Birkaç senedir ders çalışmak için kendimi çok sıktım ve sonunda böyle patlak verdi. geceleri uyumakta zorlanıyorum uyku düzenim çok bozuk.motivasyon konsantrasyon bozuk/ yalnızca mecbursam sürdürebiliyorum.hoca anlattığında dinleyebiliyorum kendim çalışmayı sürdüremiyorum. yazları/ailemin yanındayken daha mutluyum ve bir sorunum yok
    Last edited by sıkıntı_; 27-11-2014, 11:27 PM.

Yalnizlik ve bunalim.: / bence.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Neden yalnızız anlamadım gitti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genco View Post
        Neden yalnızız anlamadım gitti.
        Vallahi ben de...

Yorum

Kendi başına yaşamak başlı başına büyük bir sorumluluk. Tebrik ederim. Üniv. okuyorsun sanırım. Dersleri kafana takıp sağlığından olma, bırak bir iki sene uzasın, canı cehenneme okulun. Herkes alim oldu zaten başımıza. Eşekler, süs köpekleri bile ortaokul mezunu artık zaten. İlaç kullanman gerekip gerekmedğini doktora görünmeden bilemezsin, kendi kendine başlama zaten. Hayatına spor, sinema, tiyatro ya da hoşlandığın hobilerin varsa onları kat. Okul-ev döngüsünden çık.

Yorum

hobileri sürdüremiyorum aşırı tembelleştim

Yorum

bi psikiyatriste görün ağırlaşmasini bekleme

Yorum

Böyle olmaz ama kendine illa hobi edin.Sana ağır gelmeyecek,zamanından pek birşey eksiltmeyecek.Nelere ilgin var mesela bize anlat biraz.Yalnızlık gerçekten kötü birşey.Sorununda zaten yabancının dediği gibi yalnızlık ve getirdiği bunalım.Bence bir kere bir doktora görün.Bakalım ne diyecek.Uykusuzluk filan bunlarda depresyonu tetikler,bir doktora görünmeni tavsiye ediyorum.

Yorum

fazla yalnız kalmanın sonuçları olsa gerek, insanlarla olmanın yollarını bulmanı tavsiye ederim, yalnız yaşıyor olabilirsin fakat insanlardan uzak olunca motivasyon eksikliği başlar, her alanda verim düşer.

Yorum

İşleniyor...
                  X