Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Paxera İlacını Kullanan Var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Paxera İlacını Kullanan Var mı ?

Gittiğim doktor bana paxera ilacını yazdı günde 1 adet alıcam, bu ilacı kullanan var mı ? etkileri nasıl ? ve benzeri şeyler işte.

Yorumlarınızı bekliyorum

Ben kullanıyorum ilk gün baya uyudum 20 saat kadar sonraki günler alıştım ama ilk günlerde baya uyku yapar fazla bir etkisinide göremedim kullandıgım 5-6 aylık süreçde

Yorum

Benimde bugün 2.günüm ama pek bir etkisini göremedim.

Yorum

İlaç bende etkiden çok yan etki yaptı sanırım az önce yüzümü yıkamak için banyoya girdim aynaya baktığımda göz bebeklerim büyümüştü içi simsiyah göz rengimde kahverengi olmuştu gözlerimi hareket ettiriyorum ama hep sabit bakıyordu bunun yanında ağız kuruluğu ve birkaç şeyde vardı en iyisi ilacı bırakmak.

Yorum

bıraktınız mı ilacı?
          Orjinal yazı sahibi: Hayal16 View Post
          İlaç bende etkiden çok yan etki yaptı sanırım az önce yüzümü yıkamak için banyoya girdim aynaya baktığımda göz bebeklerim büyümüştü içi simsiyah göz rengimde kahverengi olmuştu gözlerimi hareket ettiriyorum ama hep sabit bakıyordu bunun yanında ağız kuruluğu ve birkaç şeyde vardı en iyisi ilacı bırakmak.
          ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

İşleniyor...
          X