Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kızım saçıyla çok oynuyor.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kızım saçıyla çok oynuyor.

Merhabalar,

5,5 yaşında bir kızım var.Kızım dışarıda pek dışa dönük değildir bundan mıdır bilmiyorum ama saçıyla çok oynuyor.Annesi görmezden gel diyor ama dayanamıyorum oynama diyorum ama pek faydası olmuyor.Böyle bir sorun yaşayan var mıydı?

çok baskılarsanız bu durum ortaya çıkar onu sosyallestirmelisiniz
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Çok baskı uyguladığımızı sanmıyorum,sanki tik gibi bir şey oldu eli çoğunlukla saçında.

Yorum

1001 çeşit sebep olabilir

Yorum

onu gerçekten dinlemiyor veya fikirlerini özgürce ifade etmesine müsade etmiyor da olabilirsiniz...
          Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

İçe dönük çocuklar dikkat çektiğine inandığı hareketi tekrarlama eylemi gösterir. Saçı ile küçük hanım bunu başarmış Hiç farketmemiş gibi yapın ve dikkatini başka yere çekin. Uzun sürmez vaz geçer
            ........

Yorum

ilginç bende bi erkek olarak saçımla çok oynarım kıvırırım felan çocukluğumdan beri böyleyimdir ailemde banada çok der saçınla oynama oğlum diye ama yaşım 24 hayla bazenleri saçımla oynarım hiç sorun etmemiştim açıkçası ama çok sıkıldığım zaman birşeyi derin derin düşünürken daha çok oynarım bide tabi sadece evde oynarım saçımla
              Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Evet en güzeli sabırla beklemek görmezden umarım zamanla bırakır.

Yorum

İşleniyor...
                X