Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşamaktan nefret ediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaşamaktan nefret ediyorum

ben 24 yaşında bir anneyim 17 yaşında kaçarak evlendim anlaşamadım ayrıldım ve ayrıldıktan sonra dengem bozuldu kızımı 2,5 yıl görmeyince ben kendimi kaybettim 8 yıldır yaşamadığım acı kalmadı nerde doktor duyduysam gittim ama sonuç vermedi bakırköydede yattım ama eve gelince şikayetler devam etti atipik piskoz teşhisi konuldu 3 yıldır iğne kullanıyorum 15 günde bir iğne yapılımasına rağmen bende bi iyileşme olmadı tam iyi olduğumu düşünmeye başlıyorum kurtuldum diyorum ama bi kriz geliyor ve ben ne yaptığımı bilmiyorum delirmek üzereyim iyi gibi görünüyorum ama bi an ne oluyorsa oluyor vee ben yaptığımı bilmiyorum bi ara yattığımda eşim yanıma geldiğini görüyordum anneme dedim annem başımda okumaya başladı kulağımda bebek ağlamaları beni çıldırtıyordu kriz geldiği anda evden kaçmaya başladım ve ailem affetti ama ben aynı hataları yapmaya devam ettim tabi bunu istemeyerek bilinç dışı yapıyordum ama çevremdeki herkez kasıtlı yaptığımı düşünmeye başladı ama yemin ederim o an gözüm görmüyordu ne yaptığımı bilmiyordum neyse 2,5 yıl iğne kullandım ailem şu an benden nefret ediyor onlarda kasıtlı yaptığımı düşünüyor yaptığım herşeyi başıma kakıyorlar haklılar sonuna kadar haklılar ama bilinçsiz yaptığımın farkında değiller dün annemle tartıştık o kadar ağır konuştu ki bu gece sabaha kadar öleyim diye allaha yalvardım bıçak aldım kendimi delik deşik edeyim onlarda kurtulsun bende kurtulayım dedim ama son kez bu gün bir doktora daha gideyim dedim o doktorda atipik piskoz teşhisi koydu ve tıp fakültesine git dedi kullandıgın iğneyi bırak o iğne beyninde timör oluşmasına sebep olmuş dedi aldığım her nefes bana acı veriyor ve sevdiklerimi üzmeme neden oluyor allahım al canımı al da herkez kurtulsun ben kızıma annelik yapamadım aileme hayırlı evlat olmadım ya beni bu hastalıktan kurtarsınlar yada öleyimmm böyle yaşamak istemiyorumm deliysem tımaraneye atsınlar kimseyi görmüyeyim gözümü elimi alsınlar en degerli organımı alsınlar ama ruh sağlığımı versinler bana babamın annemin üzlmesini istemiyorum bana nefretle bakmalarına dayanamıyorum iyileşeyim 8 yıl sonra annem bana yine kızım desin

ALLAH acil şifalar versin ... üniversite hastaneleri daha fazla ilgilenir farklı tedavi uygular ve daha iyi olursun İNŞ.
    içindeki öküz e oha de.

Yorum

gittim bakır köye sevkettiler yattım ama eve gelince aynı şikayetler devam ettiii

Yorum

amin tşkr ederim

Yorum

evdeki insanlarmı seni bunaltıyor ?
          içindeki öküz e oha de.

Yorum

evet ağır konuşuyorlar kaldıramıyorum artık

Yorum

neresi aklıma gelirse oraya gidiyorum kimseye haber vermiyorum kasıtlı yapıyorum zannediyorlar ondan kızıyorlar

Yorum

arkadaşlar ben risperdal conta 25mg kullanıyorum 15 günde bir bu iğne hakkında bilgisi olan varmı yan etkileri nelerdir 2,5 yıldır kullanıyorum bıraksam kötü olurmuyum bilenm varsa cvp yazarsanız sevinirim

Yorum

bu acıların nedeni kızını görememek. Gerçekten bir anne için ilk çocuğunu büytememek , emzierememk zor bir durum olsa gerek. Bu durumun oluşmasına neden olan i.neyide untmamak gerek.. Yapıcağın şey güvendiğin bir psikiyatriste gidip terapi ve ilaca başlamak..
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                  X